🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 156
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Варна
Въобще не мога да си представя Светослав Иванов като водещ на такъв формат. Много ми е скучен, суховат, досаден. Заради него хич и не поглеждам към 120 минути.
Ммм.. аз го харесвам.
Виждала съм го на живо, може да докара вайб-а на Карамазов.
Има пъргав ум и не е от кресльовците, така че смятам че ще се справи на ниво.

# 1 156
Един равен, монотонен, публицистичен.
Не одобрявам Иванов за водещ. Въобще не се вписва в духа на предаването.

# 1 157
Да бяха взели Виктор ергена за водещ 😂

# 1 158
Светльо преди БТВ беше в Дарик радио и е водил предавания на различна тематика, не само политика, доста разбира и от спорт, коментирал е често.
Скрит текст:
На живо и аз го видях, на церемонията "Будител на годината".  Аз го уважавам като водещ, един от малкото, дето има търпението да изслушва и да не прекъсва гостите. Не като Цънци и Гавазка, задават въпрос и след 2 секунди пресичат и започват те да говорят, да видим кооолко много знаят. Досадни квачки. Затова харесвам и Светльо, и Цветанка Ризова, и Златимир Йочев, че изслушват. Също и Симеон от сутрешния блок на БНТ1, за разлика от дуетната му половинка, която също обича да говори върху другите, да видим колко много е информирана и знае всичко!
Но не вярвам той да е водещ на Сървайвър. Може да го включват в коментарните студия тук в София, но едва ли ще е в екипа, който пътува за Доминикана.

# 1 159
Не можах да се сдържа

# 1 160
Един равен, монотонен, публицистичен.
Не одобрявам Иванов за водещ. Въобще не се вписва в духа на предаването.

Точно.
Освен другото, също ми е и много превзет.

# 1 161
Всъщност има огромна логика да обявят предварително участниците.
Предният сезон беше провал откъм рейтинг, съответно много малък брой зрители ще се върнат пред екраните за този. Трябва нещо да им събуди интереса, а и да популяризира предаването.
Отчасти и това беше причината предходния сезон да не се гледа - отникъде не се чуваше, че Сървайвър се завръща, а сега с всичките бъзици за Джизъса, само котката ми не разбра, че почва Сървайвър и то само защото аз нямам котка.

А не вървеше да обявят само известните, а не и неизвестните. Но като нищо ще има изненади, щом Виктория офейква "за неопределено време".

Аз друго се замислих - хубаво, почват да снимат на 25 февруари (примерно), излъчването е от 26. Но епизодите са само по 3 на седмица, т.е. забавянето ще се увеличава с всяка следваща седмица. Нищо чудно да плъзнат спойлери.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 19:55 от Clouded Mind

# 1 162
  • София
Аз по-скоро си мисля, че ние ще гледаме по два техни дни в един епизод, така ще наваксваме. Няма как да има много голяма разлика между нас и тях предвид, че уж ще има гласуване със смс-и кой да си тръгва или кой да е спасен (не са обявили точно правилата, но бяха написали, че зрителите ще определят всяка седмица).

# 1 163
Да, имаш право, обърках се в сметките. Никой не е казал, че 1 епизод = 1 ден Grinning

# 1 164
Попаднах на реклама за новият сезон и се насаждам при вас.
От тук разбирам,че няма да е типичен Сървайвър ,което никак не ми се нрави но кой ли ни пита Grinning ще се пробвам да го гледам, но не ми се вярва да го следя както е било при старият му вариант. Подозирам, че както при Фермата тук в темата ще е по-интересно от колкото самият формат

# 1 165
  • София
Уахаха, за малко да се задавя от смях от промото 😆😆😆 Много е криндж, това ли е била целта, как мислите?!

# 1 166
Мисля, че ще се справи Светльо Иванов като водещ и поне е сигурно, че няма да крещи! Bowtie

# 1 167
То и промото на Ергена (първи сезон) беше криндж. Като реклама на нов турски сериал. 😁

# 1 168
  • София
Ауткаста с коментар и за 'неизвестните'

# 1 169
Аз друго се замислих - хубаво, почват да снимат на 25 февруари (примерно), излъчването е от 26. Но епизодите са само по 3 на седмица, т.е. забавянето ще се увеличава с всяка следваща седмица.
В Биг Брадър обикновено дейли епизодите бяха със сниманото от предния ден. Едва ли във всеки епизод на Сървайвър ще има живи включвания, може би ще са само веднъж седмично, когато има номинации за изгонване и ще се свързват от студиото в София с тях, а те събрани около огъня, да говорят пред камера директно. Поне така е в турския вариант. В останалите дни "сниманото вчера или през последните 2 дни". Знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт