🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 171
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 140
И аз не вирея на жега и влага,дай ми на мене сняг и студ,дунавско чедо съм си.Който не е виждал дунавска зима преди 15-20 години,да не ми се хвали 🤣.
А като малка бях голям фен на американския,чаках да стана на 18 да се запиша на кастинг,лапешка му работа.Мале няма да забравя в Африка сезон 3 ква жажда и мор беше,горките хора,такава гавра не е истина.

# 1 141
То 35 е най-малкото. Представи си го и влажно, все едно влизаш в баня, в която току що някой си е взел горещ душ и вътре всичко е па̀ра Wink Пълен детоксикейшън, хаха. Аз в Санто Доминго щях да хвърля топа при 40 градуса, пък за разни тропични горички, пълни с жужащи насекоми... мерси Wink

# 1 142
С нетърпение ги чакам аз да гледам малко циркове. Те известни и неизвестни са на едно ниво уж неизвестни, а и те обиколили предавания😄, приятелства с известните ще има шоу. Как ще е гей Чефо луди ли сте от къде дойде това😹

# 1 143
Много рисково това квази-реално време излъчване. Кво праим ако всички ги тръшне диария? Или мнозина се контузят?  Трябва да има резерви.
 Добре 90 дни. Това означава ли 90 дни в които има епизод. Ако не, колко дни в седмицата ще има епизод?

Мисля че въпросникът който ползвахме за оценка епизодите на Игри на Волята става и за Сървайвър. Но ако има идеи за модифициране, казвайте.

# 1 144
Ще се излъчва в неделя, понеделник и вторник.
Мен ме притесняват тези 3-часови епизоди, и хич не ми се гледат студия, или поне не повече от веднъж в седмицата.

# 1 145
Ще се излъчва в неделя, понеделник и вторник.
Мен ме притесняват тези 3-часови епизоди, и хич не ми се гледат студия, или поне не повече от веднъж в седмицата.

Ако те разбирам правилно, това означава 39 епизода по 3 дни седмично = 90 дни отначало до край.

Аз и без друго гледам оф-лайн така че: 1) се надявам да има как и 2) ще прескачам студийните излияния.

# 1 146
Да не стягат Златимир Йочев за водещ? Днес го няма в студиото. Той е спортист бивш.

# 1 147
  • софия
Ако включат Стоян Колев и Чиченеца, ще гръмнат от гледаемост. Голям хит са в социалните мрежи и са по-известни от половината участници Grinning
Това на шега, разбира се.
Златимир Йочев ще отсъства само тази седмица, така че отпада като вариант.

# 1 148
Не знам кои са Стоян Колев и Чеченеца,ако са нЕкои представители на долните слоеве на ъндърграунда,съм -Не,мерси. Аман от джуки,цици и мутроподобни индивиди.
Оле,верно Св.Иванов ще е водещ,пффф

# 1 149
Оф...Известни, неизвестени, полуизвестни, ще ги преживея, дори мисля, че ще е много гледаем сезон. Топ рейтинг. Но Владо Карамазов НЕ мога да прежаля

# 1 150
Той е публикувал снимки от празното метро към летището в София и от празните улици във Варна и се чуди дали ще има публика на представлението  Grinning

# 1 151
Абе може да не ти е съвсем грешна информацията😁

[/i][/i]
    Виктория, Зейн ги няма. Явно от към спойлери за Сървайвър не ме търсете, подведоха ме Mask
    Информацията за водещият е от друго място, дано поне там да е вярна.Светльо го харесвам като водещ, но на друг тип съдържание, дали ще пастне тук Rolling Eyes

# 1 152
    Според мен няма да са само 20 човека и ще има още по 1-2 в племе (без да имам информация, а просто по усещане).
    Така както са тръгнали всяка седмица да пускат информация мисля, че като наближи ще има изненади

# 1 153
    Въобще не мога да си представя Светослав Иванов като водещ на такъв формат. Много ми е скучен, суховат, досаден. Заради него хич и не поглеждам към 120 минути.

# 1 154
    Изобщо се учудвам, че ни издадоха участниците предварително. Винаги чакаме да видим първия епизод и да разберем от самите визитки кои са участниците. Още от първия сезон на Брадъра през 2004 подхванаха този модел. Предварително нищо да не се издава. Напоследък от Фермата взеха да издават като ще гостува някоя "звиздъ", но никога всички имена предварително!

Общи условия

Активация на акаунт