🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 134
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз очаквам и децата им да се появат в някое предаване. В началото (в самото начало) харесвах и двамата, но сега....😭😭
Прекалено натрапени личности , голямо напъване да участват навсякъде. Неприятно ми е всяко тяхно участие.
Жалко за Карамазов.

# 1 231
  • София
Не мисля, че е заради шеф Ангелов.
Този сезон рейтинга на Сървайвър няма да е като миналата година.
Останалите се съобразяват със Сървайвър и БТВ, а не обратното...

# 1 232
  • Sunshine state
Да помрънкам и аз - айде пак Джаферович.. 🙄😡
Не ги ща!

# 1 233
Не си мислeте, че всичко става в последният момент, има си график на снимки и на излъчване. Всичко е планирано преди месеци от екипа, и се знае до най-малкият детайл как ще протече сезона на "Сървайвър".  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 17:04 от Eliminated

# 1 234
Това е заради Капките, а реално Капките нарочно опитаха да изпреварят Сървайвър с благотворителното издание. Голямо надцакване пада.
Ваня много го харесвам, но не се радвам, че е водещ, защото много хейт пада по семейството, че са навсякъде 🥱 не ми се четат едни и същи коментари.
Ермина я гледах в новия подкаст на Неделчо от ИВ, не ми хареса, а щом е дъщеря на Боян Расате - още повече 🤢 явно задължителният образ на хомофобът-националист този път ще е изигран от жена.

# 1 235
От този сезон на "Сървайвър БГ" ще имат YouTube канал: Survivor Bulgaria; както има в Турция, Гърция, Румъния, Mексико, която ги прави Acun Medya. Simple Smile

# 1 236
Не съм доволна от водещия, два часа развален български и на мен са ми много...
Ти пък, два... Даже към три Wink А и той има скороговорка и маже думите. Дикцията е под всякаква критика. И както "Фермата" ме отблъскваше заради водещите, така и "Сървайвър" сега ще ме отблъсква заради водещия. Ех, защо не са всички като Карамазов, като Ралица, като Алекс Сърчаджиева...

# 1 237
  • София
О, предпочитам Ваня 100 пъти пред Ралица или Сърчаджиева като водещ на такъв тип предаване.

# 1 238
  • Другата България
Bowtie
В интерес на истината беше изстрел напосоки.....почти, но все си имах едно наум, отърване от тези хора няма, това го писахме многократно по времето на последния сезон на ИВ. И да, убедена съм, че още малко да дръпне дъщерята, и ще я видим в предаване по БТВ, ще ѝ измислят някакво. “Спасява“ ме само това, че от двамата Джафери Ваня е по-харесвания лично от мен. И разбира се, тръпна в очакване на стратегията на Жени ако не за друго, за това с какъв аутфит да се барне по време на дъъъъъъъългите три месеца далеч от нея....

# 1 239
  • София
Ето го официалния ютюб сайт на Сървайвър България:
https://www.youtube.com/@survivorbulgaria2141/videos

# 1 240
Също от този сезон и с официален профил на "Сървайвър БГ" в TikTok. Simple Smile
https://www.tiktok.com/@survivorbg

# 1 241
  • Другата България
Тези два канала има ли как да се “заковат“ в първия пост на темата?
Много по-лесно ще е за хора като мен, които не искат да ровят по страниците, когато искат да гледат оттам, а не директно.

# 1 242
  • София
Естествено, че ще ги добавя, някой съмнява ли се. 😀😉
Някой да ми помогне със зодиите на Стефани и Марго Роби, ъх пардон, Купър. От известните само те ми бягат.
Войните още не съм ги разглеждал, по-късно днес ако остане време.

# 1 243
Естествено, че ще ги добавя, някой съмнява ли се. 😀😉
Някой да ми помогне със зодиите на Стефани и Марго Роби, ъх пардон, Купър. От известните само те ми бягат.
Войните още не съм ги разглеждал, по-късно днес ако остане време.
Стефани e Дева - на 7 септември Simple Smile

# 1 244
Марго Купър е зодия Близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт