🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 769
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 245
  • До морето

Семейство Джаферович няма ли да участват? Ваня може да го цанят за водещ.

Да се самоцитирам 😂😂😂

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 18:28 от Boho chic

# 1 246
# 1 247
Племето "Известни " . Сериозно ли ще се казват така 💀

# 1 248
Абе то поне водещия да говореше добре български. А сега само липсва Алекса да ни сложат да води ИВ и цирка е пълен.

# 1 249
Следващия сезон на Сървайвър Зоран да го води, а следващия на Игри на волята - Андрей казахстанеца, картинката ще е пълна. И ако има ВИП Брадър - Лестер македонеца да го изводи Grinning Ергенът - Капитонова. И така Grinning

Ето, все победители Wink

# 1 250
Даже не знаех, че Боян Расате има дъщеря. Все съм го мислила за зле прикрит гей, защото нормален човек няма как да е толкова обсебен. България е уникална държава. Нещата толкова стават с връзки, че дори хомофобите ни се рециклират от едни и същи семейства Grinning

Иначе 100 % ще дъвчат едни и същи теми. Гейове, война, раждане. За това и ми харесваше миналия сезон. Нямаше форсирани дискусии по обществени теми. Можех да си харесвам участници чисто базирано на представянето им в играта, а не дали ни се припокриват политическите предпочитания и възгледи за света.

# 1 251
Няма ли кой да каже на екипа на предаването да си оправят правописа на името на племето 🤦🏻♀? Упорито си го пишат #войни навсякъде вече седмици наред.
Ваня за водещ…без коментар. Да благодарим на каквито там всевишни сили има, че Евгения е ангажирана в “Капките”, та поне получаваме по-малко неприятния от семейството като водещ.

# 1 252
Да заменят Владо с Ваня... Надявам се, че Карамазов просто им е отказал да бъде водещ. Иначе няма никаква мисъл в това решение.

# 1 253
В момента върви интервю по БТВ с Ваня Джаферович (19.50-20.00)

ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА

# 1 254
Леле, Боже, сега виждам новия водещ! Ми... гледаше ми се, но ... не знам, това семейство е кошмар! Изскачат от всякъде, страх ме е да вдигна капака на тоалетната! Отврат просто!
Можех да понеса Благо, Макавеева и Буков, обаче този е като пришка.

# 1 255
  • София
На мен Ваня не ми пречи.
Обаче емблемата на Сървайвар си е Владо Карамазов.
Точка зиро от началото.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 06:49 от Shatzi

# 1 256
  • София
Само дето, това предаване ще е минало покрай Сървайвър. 😃

# 1 257
  • София
Владо Карамазов не е първият водещ на българския сървайвър, все пак. Та не е точно точка зиро. Simple Smile
Нямам нищо против Ваня и ще ми е интересно как ще се справи като водещ този сезон.

# 1 258
Каква е причината да не е Карамазов? Да няма нови продуценти?

# 1 259
На мен ми е неприятен, половината от това, което говори не го разбирам и съм абсолютно предубедена към воденето му. Няма начин да ми хареса. Жена му е допринесла не малко да ми е неприятно всичко, що е свързано с фамилия Джаферович.

Общи условия

Активация на акаунт