🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 135
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Не ви ли се струват твърде малко 20 човека за 90 дни?
Мисля си, че ще има цяло едно скрито племе (не е задължително да са 10 човека) или поне още 3-ма скрити участници. Мхмх. 🧐

Първи думи на Ваня! 😊

# 1 261
  • София
И аз харесвам Ваня. Не че ми е точно първия избор за водещ, а и познавайки се, доста ще се изнервям на "правоговора" му, но....  какво да се прави.
Повече обаче и мен ме притеснява факта, че навсякъде ще се спами с мнения тип "мразя Джаферович". Темите тук ще се разводняват безобразно.... Така че, от тази гледна точка според мен продуцентите направиха голяма грешка с този водещ. Или може би и те разчитат, че хейта ще им генерира повече трафик....  
Каквото такова, това е положението...

# 1 262
  • София
Ама как ще сложат за водещ човек, чийто български не е роден. Rolling Eyes Нямат акъл тези! Поредно разочарование от формата, преди изобщо да е започнал. Фалшив Сървайвър, фалшив водещ....

# 1 263
Аз нямам против Ваня толкова много, колкото други, но е факт, че българският му е доста дразнещ за ухото на моменти и трябва да се напъваш да разбираш какво казва. Поносим е като водещ в предаване тип това, което получи миналия сезон, където просто задаваше въпрос и оставяше участниците да дадат дългия отговор, но да води с часове - абсурд. Не знам дали сте гледали лайфовете на Анелия и Борислава от миналия сезон, но те бяха много интересни, когато бяха само те двете, но момента в който включваха Ваня и се започваше едно разтягане на локуми и трудно следване на мисълта.  В тая връзка да бяха взели Борислава от миналия сезон да води предаването. Тя май имаше някакви аспирации да е в телевизията, можеше да е една малка връзка между миналия и сегашния сезон, а и миналият сезон имаше малка гледаемост, което значи, че щеше да дойде без багаж за масовия зрител, но това е просто абсурдно мое предложение 😁 то е ясно, че са гледали да заложат на популярно име, но Ваня идва именно с вече споменатия багаж, и то прекалено много. Само Кадиев и Петканов фалшивата камба щяха да предизвикат по-негативна реакция.

# 1 264
На мен ми харесва Джаферович за водещ, но да бяха оставили предния формат. Можеше и от студио да се включва и да коментира. За сегашния вариант буквално беше без значение кой ще изберат. Радвам се, че не са Натали, Цитиридис или Петя.

# 1 265
Не ви ли се струват твърде малко 20 човека за 90 дни?
Мисля си, че ще има цяло едно скрито племе (не е задължително да са 10 човека) или поне още 3-ма скрити участници. Мхмх. 🧐
За капак на всичко до сега, да има скрито племе от БИВШИ участници Sweat Smile

# 1 266
Радвам се, че не са Натали, Цитиридис или Петя.
Е, с тия хора ли се изчерпва възможността за водещи!? Това е скандално да ми пробутват подобни персони. Нагледала съм се и съм се наслушала на "воденето" им... Те не стават и за това, което водят в момента. Не е повсеместен хейт това, реална преценка на възможностите им е. Просто са влезли под кожата на някой от когото зависи да са на екран. Но той не е зрител и него не го дразнят нито с лиготии, нито със 200 зъба, нито с дихание при говорене като при оргазъм!

# 1 267
По-голямата част от репликите на Ваня ще се по сценарий, така че ще си звучи добре на български. А и все пак родния му език не е китайски, а хърватски, не е толкова трудно да говори правилно, особено живейки тук от близо 20 години. Не мисля, че ще е дразнещ за ухото.
Имаме ли чужденец-участник? Май само Едис, може да мине за такъв, защото си е the ultimate балканец - едната баба българка, другата албанка, единият дядо турчин, другият - сърбин... надявам се сред прабабите и прадядовците да има грък и румънка, че е малко непълно така...

# 1 268
Истината е, че Карамазов вдигна летвата толкова много, че който и да бяха избрали за водещ, аз лично щях да бъда разочарована. И съм, де.
Така, че дали ще е Ваня водещ или някой друг, ми е все тая.
Аз лично ще гледам първите няколко издания на новия Сървайвър и ще реша дали да продължа да го гледам, или пък да си зяпам някой скандинавски филм по това време.(например)
Стара съм и не се интересувам от "новоизлюпени" звезди, не ги знам участниците. И не искам да ги знам.
Само една Божана ми е позната и то защото бях фен на Мастър шеф в онзи му вариант.

# 1 269
Няма ли кой да каже на екипа на предаването да си оправят правописа на името на племето 🤦🏻♀? Упорито си го пишат #войни навсякъде вече седмици наред.
Няма такова нещо! Думите воин и войн са дублети. Е, войн е непрепоръчваният дублет, но все пак е дублет. Wink

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 22:15 от Bilyana14.

# 1 270
  • София
По-голямата част от репликите на Ваня ще се по сценарий, така че ще си звучи добре на български. А и все пак родния му език не е китайски, а хърватски, не е толкова трудно да говори правилно, особено живейки тук от близо 20 години. Не мисля, че ще е дразнещ за ухото.
Не, не е китайски родният му език, но все пак много ясно си личи, че не е българин, независимо че живее от 20 години тук. Винаги си е личало. Да, в момента българският му е несравнимо по-добър отпреди, но все още недостатъчно добър и за мен лично ще е дразнещо да го слушам по три часа всяка вечер. Отделно от това съм скептична дали е подходящ точно за водещ. За някоя малка рубрика - ок, но не съм забелязала да блести с богат речник и бърза мисъл или да е добър в импровизациите. То хубаво се бутат едни и същи навсякъде, но това далеч не означава, че могат и са добри във всичко.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 22:41 от Reinа

# 1 271
Да ви кажа, не е толкова зле, че Ваня Джаферович е водещ. Помислете си, че можеше да е Евгения Joy

Искам да видя участниците в екшъна, там ми е по-интересно Yum

# 1 272
Ама как ще сложат за водещ човек, чийто български не е роден. Rolling Eyes Нямат акъл тези! Поредно разочарование от формата, преди изобщо да е започнал. Фалшив Сървайвър, фалшив водещ....
То не точно това е проблем. И Лео Бианки говори не на чист български, но не дразни никого. Имаше колко кулинарни предавания, никой не негодува. Само вижте във ФБ какво чудо се излива по адрес на Ваня Джаферович след новината, че той е новия водещ? От 500 коментара, един положителен няма. https://www.facebook.com/photo?fbid=525840876312703&set=a.438471598382965
Когато се натрапваш на хората години наред, няма как да не постигнеш този ефект. Никой да не те понася, дори и вече нещо хубаво да направиш.
Последна грижа ми е разваленият му български, това не ме дразни. По-скоро, че има адска скороговорка, маже и гълта думите, философства, вечно да покаже колко много знае и как от всичко разбира. Това е дразнещото. И че се натрапват на хората... с жена му. По всички медии. Това дразни зрителите от години, не е от вчера.

А ето и интервюто с Джаферович, което беше тази вечер в края на новините. Качено е на ФБ страницата на Сървайвър! И пак обърнете внимание на народната любов в коментарите:
https://www.facebook.com/survivor.btv.bg/videos/606202984669009

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 00:18 от diziler

# 1 273
Много му се "радват" на Ваня, просто се къпе във всенародната лИбоФ. Дори финта на бТВ с индиеца не хвана дикиш. Satisfied
Поне ще имат изкупителна жертва, ако сезонът е провал.
Като гледам обаче какъв тюрлю гювеч по анадолски ще ни сервират, най-вероятно сезона ще предизвика фурор у средностатистическия зрител неподвластен на красотата на истинския Сървайвър.
Така, че да приемем тежката си участ, че ще се "наслаждаваме" на фамилията "от 9:30  та чааак до обедните Новини", пардон та чааак до Второто пришествие. Imp
Като дъвка на обувката са, няма оттърване. Scream
Едиствената утеха, че поне ще е по-добрата половинка, определено много по-добрата.....

# 1 274
Чакайте още година-две да им пораснат децата, тогава ще плъпнат като хлебарки по всички предавания и телевизии! Дето една жена е писала - на пролет той, на есен тя от фамилията. После ще добавят - лято едното чаве, зимата - другото. Те така се постига отказване от най-вредното нещо след захарта - телевизията!  Джаферович - изпитано лекарство против телевизия! 😆

Общи условия

Активация на акаунт