🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 756
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Аз дори краткото интервю с Ваня не издържах, та не мога да си представя да го слушам 2-3 часа.
Ваня - участник е едно, но Ваня - водещ, ми е НЕ, благодаря!

Имах намерение да дам шанс и на този формат, но с този водещ се отказвам. Изнервям се от този тип говорене. Свършиха говорещите български, та трябва да мънка някой чужденец.

Бтв няма ли да ги купи някой друг, че да се свърши с тази мъка от пробутването на всякакви елементи.

# 1 276
Да заменят Владо с Ваня... Надявам се, че Карамазов просто им е отказал да бъде водещ. Иначе няма никаква мисъл в това решение.

Именно. Относно новия формат си спекулираме и мрънкаме, но още не сме го видели. Но изборът на водещ е първата потвърдена грешка на тази продукция. Нали знаете българския лаф - да замениш кон за кокошка. Е това направиха те. Замениха кон, при това расов, трениран, можещ и обичан с... кокошка.

Подчертавам, аз нямам нищо против Ваня, ако ме питат дали по-скоро го харесвам или по-скоро не го харесвам, без забавяне отговарям първото. Определено "всенародната любов" до голяма степен се дължи на неприятния характер на жена му. Даже и българският му въобще не ме дразни.

Но те замениха кон за кокошка, по дяволите!!!

# 1 277
Те подмениха същността на Сървайвър, вие се вайкате за водещия.

# 1 278
Дали е предлагано на Карамазов въобще?
Може да не иска човекът.
Какво ли ще направят с тази нова подменена концепция?

# 1 279
И да не е предлагано, все ще намерят нов водещ. Приятни лица и говорещи добре българи все още има в тази държава. Ето БНТ1 как се съобразиха с негодуването срещу Ники Станоев и от днес Вечерното шоу е с нов водещ (Орлин Павлов), преди това пак видяха, че Дони не става и го махнаха.  Деси Добрева след четвъртото предаване "Музика безкрай" я разкараха и сега води Богдан Томов.  Джаферовците и БТВ не се интересуват от "народната любов"

# 1 280
  • Вестерос
Сега прочетох, отвратително , бляк, няма отърване от тези...

# 1 281
Участниците заминават за Доминикана, другата седмица на 9-и февруари (четвъртък). Във видеото от преди няколко дни мма боеца Георги Валентинов предполага, че ще стартират снимки някъде около 15-и февруари. Така че ще гледаме с 1-2 дни закъснение. От старта на 18 февруари. Също ги държат на тъмно за предстоящите изпитания. Simple Smile

След 9:10 : https://www.youtube.com/watch?v=jaU5q44eiXk&ab_channel=TheJungleofSports

# 1 282
Ми значи имат време да си сменят водещия! Направо е самоубийство изборът на този човек!

# 1 283
  • София
Без претенции съм за водещ при този нов формат.
Иначе бих искала Бойко Кръстанов, много любим.

# 1 284
Или Иво Аръков.Според мен се отървахме от жена му,защото има договор с нова.И по добре,да си я държат до живот там.Капки,маскирани,нищо не гледам от реалититата им,единствено сървайвър,кухнята и един за друг,тази година като гледам ...

# 1 285
Аръков и като физика ще отива на формата, и е приветлив и има добра дикция, и поумня с времето - добро предложение, но...

# 1 286
  • София
Аз харесвам Ваня, но и според мен това назначение можеха да си го спестят, защото сега масово само за това се говори. Дано като почне сезона хората да се фокусират над участниците, а не над водещия. И за мен е по-скоро грешка. Особено след последния сезон на ИВ не видяха ли какво е общественото мнение за Жени? И сега вкарвар мъжа и. Иначе пак да кажа, аз проблем с Ваня нямам и според мен ще се справи.
Но явно продуцентите се интересуват от това да има коментари в социалните мрежи, дори и да са негативни, така ще има повече гледания и рейтинг, дори и да се гледат само отделни сегменти от епизода, а не пълните 3 часа.

# 1 287
  • Вестерос
Без претенции съм за водещ при този нов формат.
Иначе бих искала Бойко Кръстанов, много любим.
Да, аз съм за този водещ

# 1 288
  • Великобритания
Бойко не се справя много добре като водещ , нали го дават в новото детско - тинейджърско предаване по БНТ ..поне на мен не ми харесва де

# 1 289
Вече си признах в темата за ИВ, че Ваня хич не ме кефи. Ако щете вярвайте, Женя ми е по-хм, не симпатична, но поносима.
Карамазов беше готин, но сякаш последния сезон беше изчерпан. А може би двамата водещи на ИВ са вдигнали летвата по драматизъм и съспенс пред нас, зрителите. Не знам.
Обаче как само се размечтах като споменахте Иво Аръков.... Толкова светъл и позитивен, щеше да изгрее като слънце. Той сам самичък щеше да им направи рейтинга, но не би.

Общи условия

Активация на акаунт