🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 948
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 555
Миналата година докато се излъчваше попаднах в турския сървайвър как играят футбол. Не съм много сигурен дали беше част от игра, но и продуцента беше доста въодушевен, та направо ми се струваше, че и той играе заедно с участниците. Въобще ми се стори пълна трагедия. Grinning И тъй като там са огромни футболни фенове имаха и награда вечеря с гледане на футбол. Също видях награда екскурзия до мексико, цял ден обикаляха, облякоха ги с хубавите дрехи, че и на клуб ги закараха вечерта, като цяло имат много подобни награди там, завеждат ги на какви ли не места, дори правят партита между държавите, имаха такова гърците и турците миналата година.

Ето ги участниците преди дискотеката Grinning

# 556
  • София
Според мен ние нямаме дори възможност за осъществяване на интернационален формат, така че надеждата умира последна. Освен това в темата на "Дяволското гърло" има старо интервю на Владо Карамазов, в което още преди снимките на последния "Сървайвър" е знаел, че ще са два сезона един след друг. Рекламата за кастинг на последния сезон беше само с един кадър - на един хамелеон (май), така че не знам доколко можем да съдим по промото, и дори по думите на Туджаров. Няма къде да бъдат вмъкнати толкова епизоди в програмата на bTV.

# 557
Според мен ние нямаме дори възможност за осъществяване на интернационален формат, така че надеждата умира последна. Освен това в темата на "Дяволското гърло" има старо интервю на Владо Карамазов, в което още преди снимките на последния "Сървайвър" е знаел, че ще са два сезона един след друг. Рекламата за кастинг на последния сезон беше само с един кадър - на един хамелеон (май), така че не знам доколко можем да съдим по промото, и дори по думите на Туджаров. Няма къде да бъдат вмъкнати толкова епизоди в програмата на bTV.
Има кадри от игри на зелено и жълто племе - Мексико 2022. Сама разбираш, че не слагат кадри току така, както до сега не съм виждал да слагат кадри от американските сезони в промота за БГ Сървайвър

# 558
  • София
Има кадри от игри на зелено и жълто племе - Мексико 2022. Сама разбираш, че не слагат кадри току така, както до сега не съм виждал да слагат кадри от американските сезони в промота за БГ Сървайвър
Да, прав си, те не са включвали кадри от никакви сезони в предишните промота, което само по себе си може да значи много. Аз съм гледала от части втори сезон на мексиканския "Сървайвър" и не беше зле, имаше жена, която постави рекорд на онази игра с държането на торбички пясък, не 208 кг, но все пак беше впечатляващо Sweat Smile. Или ти имаш предвид друг "Сървайвър", който се снима в Мексико, а не мексиканския формат? Той се снима в република "Доминикана", доколкото помня.

# 559
Той се снима в република "Доминикана", доколкото помня.

Всички сървайвъри, които ги прави този продуцент, се снимат в Доминикана, сега погледнах, че и мексиканския е към тях. Затова и се чудя защо при нас казват,че ще бъде в Карибите, то Доминикана пак е в Карибския регион, но ако погледнем първи сезон при нас локацията е Доминиката, на втори локацията е Карибите, тоест явно има някакво значение може би. Както и в wikipedia на всички сезони за тези сървайвъри пише Доминиканска република.

# 560
Изобщо не ми се гледат батки, кифли и разни фитнес маниаци. Липсва ми, когато предаванията бяха пълни с нормални хора, а не такива, които влизат най-вече с идея за селф промо преди всичко. Дори "Фермата", дето уж, беше предаването на народа с нормални хора последните сезони е пълно с хора, които искат да изпъкнат индивидуално за сметка на всичко друго, само и само с цел да си спечелят последователи в мрежите и евентуално я с реклами в инстаграм, я с подкаст, я с ютуб канал да монетизират участието си за по-дълго. На мен ми се гледа продавачката в Лидл, автомонтьора от квартала и кондукторката от БДЖ в нетипична ситуация, която няма да изпитат никога повече, отколкото бъдещи медийни лица, които ще се излагат до нта степен, за да бъдат запомнени и забелязани от телевизии, рекламодатели и т.н.

# 561
  • Другата България
А аз съм супер доволна от такова развитие, естествено, яд ме е за любимото предаване и фаворит №1 на всички ТВ формати евър, но от друга страна е крайно време да се появи формат, който да е достойна конкуренция на Игри на НЕволята и на комедийния сериал, продуциран четвърта година от Тупарев по НОВА. Дано това се случи и да започне да пада рейтинга на онази пародия, защото година след година нещата стават все по-смешни и наистина пародийни.

# 562
А аз съм супер доволна от такова развитие, естествено, яд ме е за любимото предаване и фаворит №1 на всички ТВ формати евър, но от друга страна е крайно време да се появи формат, който да е достойна конкуренция на Игри на НЕволята и на комедийния сериал, продуциран четвърта година от Тупарев по НОВА. Дано това се случи и да започне да пада рейтинга на онази пародия, защото година след година нещата стават все по-смешни и наистина пародийни.

Моето скромно мнение е, че като зрители заслужаваме и двете.

И класически нов сезон на Сървайвър в духа на американските сезони.
И отделно от него нов формат, възможно отново под шапката на Сървайвър като брандиране, но с елементи на "сила и чест" и СМС-и - пряк конкурент на ТЪпревските Игри по Нова Simple Smile

# 563
  • Другата България
Моето е същото, разбира се.
Аз искам ако може всяка година “Сървайвър“.
Но искам и нещо конкурентно на ИВ, докато самите ИВ си вървят, като разбира се се надявам конкуренцията да е голяма, за да може зрителя да прецени все пак. Иначе и в момента си имаме ББ на плажа, на реката, в резиденцията /много ми е смешно това с резиденцията, някаква вила някъде там.../, стопанство, в което никой нищо не прави разбира се, освен да плете интриги - както и на плажа, и на реката, и един кръг, смешен до втръсване.
Та всичко искам и аз, но истински “Сървайвър“ май няма да видим скоро, както и предполагахме, дано да грешим.

# 564
  • София
Между другото като стана въпрос за есемеси и Биг брадър щуротии, то в Испания, 'Сървайвър' е най-гледаното риалити. Там по популярност е дори по-голямо отколкото нашите Игри на волята за България, смятайте.
Топ риалити с огромен шеър и рейтинг. Но и много пари се влагат. Студията, декорите, игрите, всичко е внушително. И се предава пряко. Няма запис и режисирани щуротии. Е, то пак може, ама е много по-сложно. Май е близо до Къртицата ама с много повече 'На живо' и с пряка зрителска намеса.
Битките са яки, както и взаимоотношенията. И зрителите гласуват с есемеси и реално те определят събитията, а не самите играчи вътре както е по класическия Сървайвър етикет, който така обичаме.

# 565
  • София
В "Къртицата" имаше доста добър баланс: зрителите номинираха един човек (на база подозрения за къртица) и участниците номинираха втори (уж, със същите мотиви, но можеха и стратегически да номинират) и накрая двамата се изправяха на тест за това кой е Къртицата, така че в това шоу не можеха да се орпавдаят, че са загубили, защото е имало физически силен. И накрая победителят печели чрез физическа битка - т.е. всички имат равни шансове да стигнат, ако са достатъчно внимателни, досетливи и интелигентни и накрая се взимат под внимание и уменията на терен, които така или иначе виждахме във всички отборни битки. "Къртицата" сигурно е едно от предаването с "най-заслужили" победители - без да съм била фен на Любомир или Георги. С двата си сезона бие доста други риалитита по тази линия. Само ме е яд, че Емил Каменов взе награда като къртица въпреки че за мен той беше разкрит и от съотборници, и от зрители, просто зрителите гласуваха по симпатии, а Кирил Ефремов, който беше по-добра къртица в своя сезон  - остана без награда.

# 566
Аз си мисля, че в първи сезон на Къртицата си избраха Къртица в движение, някои правила ги промениха в последствие - например това, че можело да има фалшиви улики.
А във втория сезон беше ясно, че първата къртица (Eмил Русинов ли се казваше?) беше споделил на жена си и на Бориса, че е той.
Така че си мисля, че Иван и Андрей не биха били най-добрият избор за продуценти на Сървайвър. Фермата е друга бира.

Между другото в Нетфликс са качили The Mole, не знам дали е Нетфликс са купили лиценза и го правят или излъчват сезон, закупен от някоя телевизия. Доста е различно от нашето, май повече прилича на холандското, но него съм го гледала много малко и много отдавна.

# 567
Наскоро попаднах на едно ново предаване в Америка Snake in the grass, което по трейлъра приличаше точно на смеска между Сървайвър и Къртицата. Не съм го гледал, но ставаше въпрос за група хора, които пак ги пускат на диво място, имат игри и човек, който ги саботира и трябва да номинират участника, който смятат, че е. Дори участниците са бивши сървайвъри и от биг брадър, което там е като сървайвър, а не както беше при нас. Според мен такова нещо би било много интересно да се направи и при нас, но като бюджет изглежда скъпо, колкото сървайвър

# 568
Мдааа, добре изглежда. Видях и няколко сървайвърски муцуни, но не го намирам по торентите. То е новичко.

# 569
Интересна статия:
https://variety.com/2022/tv/global/survivor-25-years-anniversary … rsons-1235402539/

(съдил Биг Брадър че копират  Wink за нещастие - неуспешно.)

Общи условия

Активация на акаунт