🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 948
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 585
Мен СМС вотът ме притеснява, че могат да го манипулират. Иначе ако е реален, в карайна сметка - както реши мнозинството.
Ако е успешен първи сезон (в този му вид имам предвид) и се хареса на хората, много ще се изкефя следващия да го направят баш по времето на ИГ и Тупарев никой да не го гледа.

# 586
Мен СМС вотът ме притеснява, че могат да го манипулират. Иначе ако е реален, в карайна сметка - както реши мнозинството.
Ако е успешен първи сезон (в този му вид имам предвид) и се хареса на хората, много ще се изкефя следващия да го направят баш по времето на ИГ и Тупарев никой да не го гледа.
+++ А дано! Smiling Imp

# 587
Смс вот е възможно най-голямото престъпление в игра като Сървайвър - защото още от създаването на играта смисъла й е как всеки би могъл да оцелява на екстремни условия и най-вече чисто социално в затворена група от хора.
Печели най-адаптивния и силен социално човек.

Как по-точно зрителите ще гласуват като са видели 5% от ВСИЧКО в играта? Това също ще даде инициатива на играчите да мамят по синхрони и да са актьори, въобще да искат да се харесат на публиката, а не истинското си лице!

Отделно колко хора през 2022 ще седнат да пукат СМС-и и да се занимават.
Скандално е просто и не няма как да е Милошев в този случай.
Милошев си го мечтая да е продуцент!

# 588
Не, не, зимата ще е - чуйте, че Неделчо каза на Елизабет, че ще я кани догодина за Сървайвър. Ако е по времето на Игрите, щеше да си каже, че за тях ще ги кани.
СМС-ите ще са много лесни за манипулиране, защото няма да са много. Дано скоро има повече информация, че всичко, което си мисля, не ми харесва...

# 589
Аз също се чудя кой вече пуска смс-и?!

# 590
  • Sofia
От малкото, което изтича ми звучи мн зле... Не желая клонинги на ив, не ме интересуват мнозинството гледащи, нито вотът им, нито Тупарев, нито спортни олимпиади на плаж и др. подобни тъпотии...
Толкова харесвам този формат, точно какъвто е, тъжно ми е Worried
И какво всъщност му е на него, че ще го модифицират?! Щото някви тъпаци в бтв, които си провалиха чисто рейтингово предишния сезон не могат да стоплят, че проблемът не беше в шоуто, а в това че не си свършиха работата да го пласират добре. Некадърници пълни. Ядосах се чак.
Точно че зрителят е само воайор, а участниците решават всичко е магията на Сървайвър и го отличава от всички, които се нароиха след него. Мрън..

# 591
Аз не съм гледала предаването в този вид, но доколкото разбирам, то всъщност няма нищо общо с оригиналния Сървайвър. Само дето името му е такова. По-скоро се чудя, защо тези, които дават лиценза, разрешават да се ползва името "Сървайвър".
Сега ако бяха рекламирали ново шоу, с нов формат и интересни игри - всички щяха да са доволни, защото нямаше да имат очакването да гледат Сървайвър.

# 592
Всъщност, ще е много добре, ако има ново име формата. Ще се радвам, ако не се казва Сървайвър.

# 593
Той Туджаров още на лайфа с Илиян като каза, че би предпочел просто да си отиде в Бали, но трябва с Неделчо да коментират новия сезон, се подразбираше, че става въпрос за пролетта. Те есента така или иначе са на линия за ИВ. Пък то въобще какво ще има за коментиране ще вкарат 20 спортиста, някой друг да прави скандали и ще са игри основно. Както и в Надкаст са казвали, вкарат ли се СМС-и играта се променя тотално. Играчите почват да играят за публиката, а не за самата игра, така че това ще се отрази драстично и на социалната игра, която е основното, което се коментира в тези предавания. Ще разчитат или на това да са много харесвани, защото са много силни, или защото правят скандали и съответно са интересни, нищо че уж тука хората не харесват скандалджиите

# 594
  • София
Каква ирония - "Игри на волята" ще е по-близо до "Сървайвър" като замисъл, отколкото новият сезон на "Сървайвър".

# 595
На мен би ми бил интересен такъв формат. Как ще играят участниците, за да се харесат на публиката, какъв типаж ще бъде избран за победител. Но това просто не е Сървайвър.

# 596
Ей, тъкмо направиха един истински сезон на Сървайвър и сега какво?
Ако ще е гарга, рошава да е. Ако ще е Сървайвър, истински да е.
Игри на волята не съм гледала и една серия. Фермата гледах само първи сезон, от втори само малко.
Искам истински Сървайвър, пък!

# 597
Всички тук искаме истински Сървайвър или това ново предаване да НЕ се казва така!

# 598
  • София
Пуснах нова анкета! 😊

# 599
В анкетата от мен.
1. Да, но със смяна на името.
2. Естествено, че ще му дам шанс и ще гледам Simple Smile
3. Твърдо НЕ. Искам Владо да си остане водещ на класическите сезони на Сървайвър. За този проект предпочитам изцяло ново лице.
4. Гласувах с трудно ми е да преценя. Сигурен съм, че в близките две или три години няма да видим класически Сървайвър. След това зависи от представянето на новия формат - ако се наложи със класическите сезони на Сървайвър е приключено, ако обаче не успее имаме шанс за нов стратегически сезон.
5. Намирам въпроса зле зададен. Бих отговорил с просто НЕ. А в опцията за отговор липсва само новия формат. Не съм гласувал на този въпрос, защото простата опция НЕ е различна от посочените отговори.
6. Да, мисля, че ако подходят разумно формата може да бъде по-гледан от ТЪпаревските игри. Най-малко стандарта на дизайна на битките очаквам да е по-добър и очаквам да са честни. Ако битките са честни в новия формат Игрите според мен са чао.
7. СМС-и аз лично съм пращал за НМ само. Така че е малко вероятно да го направя отново, но гласувах с Зависи от ситуация/участници.

Общи условия

Активация на акаунт