🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 954
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 600
Аз ще го гледам със сигурност, обичам риалитита. Интересно ми е какво са подготвили, гледам да не се настройвам предварително, но предпочитам, ако е твърде далече от концепцията на оригинала, да имаме и оригинала в ефир.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 13:52 от Clouded Mind

# 601
  • София
1) Да, но ако си смени заглавието
2) Да
3) Да
4) Трудно ми е да отговоря
Зависи от много фактори, ясни са какви, но да го кажа така, към 2022 г. перспективата за нов сезона като последния със Зо, Бо и Йо е много малко вероятен, но за това не е виновен каста или концепцията, а продуцентите.
5) Да
Бенгън - какво лошо има? Два Сървайвър, единия да конкурира ТЪПарев, а другия да си е за нас, зкалетите фенове
6) По-скоро да и зависи от другите фактори...
7) Пускал съм само за Ники Мартинов и Юлиян. Гласувах със зависи от ситуацията

А не може ли да се измисли някаква онлайн платфморма, която да зачита уникален глас? 🙄

# 602
Бенгън - какво лошо има? Два Сървайвър, единия да конкурира ТЪПарев, а другия да си е за нас, зкалетите фенове
От два стола винаги се пада на земята.

# 603
1.Да
2,Да
3,Да
4,Да
5,НЕ-няма такъв отговор
6,Да
7,;Не
От мен това.Благодаря за анкетата.

# 604
А не може ли да се измисли някаква онлайн платфморма, която да зачита уникален глас? 🙄
Може, но нали искат и да печелят. Simple Smile

# 605
  • София
Предполагам, че това, което ще направят ще има добър рейтинг. На българите като цяло, (за сега поне) не им харесва или не разбират Сървайвър, а е толкова уникална игра, но уви.

# 606
Може, но нали искат и да печелят. Simple Smile
Парите, генерирани от СМС-и са смешни спрямо парите от реклама.
Според мен никой не разчита на СМС-ите за да е формата финансово успешен.

# 607
Моите отговори са същите като на Дяволо, с разликата че смс май пусках последно за Ники Мартинов като тийн и вече не ми се дават пари за риалити формати. Само ако е близък човек бих го подкрепила.

# 608
За това дали ще му дам шанс по-скоро бих казал не, защото малко съм гледал в другите държави докато се излъчва този формат и не ми е било толкова интересно. Това е в случая, че го направят точно по този начин, по който съм го виждал. Но вероятно в началото поне ще погледна да видя за какво става на въпрос, може и на запис, за да мога да го превъртам набързо, ако не ми е толкова интересно, а и със сигурност ще искам да следя темите тук и Надкаст, така че ще трябва да съм малко запознат с какво се случва.

За това дали ще бие ИВ - ако се излъчва по различно време няма никакво значение, хората вероятно пак ще пускат ИВ от нямане на какво есента. Пролетта по Нова има доста други предавания, които правят голям рейтинг - като Един за друг, което като цяло е по-позитивно и семейно предаване, а хората в България сякаш повече харесват да гледат нещо такова.
По принцип игрите в ИВ са доста по-интересни за гледане, но е вярно и че в този Сървайвър няма как да ги нагласят може би толкова, защото не са отборни. Но ИВ е оказало доста влияние върху представата на хората за игри в реалити, така че ако по-скоро очакват нещо такова да гледат може да останат разочаровани.

А дали ще се върне отново класически сървайвър според мен веднъж направи ли се такова нещо много трудно ще има връщане назад. Ако не се гледа и това по-скоро очаквам завинаги да отпадне от ефир.

# 609
  • Разпиляна във въображението
Къде мога да погледна тази "версия"?

# 610
Скрит текст:
Много зависи пак до каква степен го направят като в тези държави, защото не виждам как ще пасне това на нашата телевизия. Там един епизод продължава 2-3 часа + сезонът продължава 5-6 месеца (а при нас няма как да отделят толкова екранно време, особено с още 2 предавания, които се излъчват тогава), игрите са супер дълги, защото това трасе се минава по 20 пъти докато отбора изкара нужните точки за победа, тоест се гледа едно и също нещо минато по много пъти, което на мен ми изглежда изключително мудно и скучно за гледане. Игрите дори не могат да се сравнят с тези на ИВ, че да се харесат поне на масовата публика. Биха могли само конструкциите за игрите и локациите да използват от тези държави, което пак ще е по-добър вариант от това изцяло да приличат на тях.

Ето пример с гръцки сървайвър, в Турция съм ги виждал също и там са такива, те използват едни и същи конструкции на игрите и реално така се снимат сървайвъри във всички тези държави, което го прави доста по-евтино(което беше и теорията, че и при нас може да се направи такова нещо, за да излезе по-евтина продукцията). Иначе да кадрите от промото са от някой от тези сървайвъри.

Епизод от гръцкия сървайвър, турският е същият. Мисля, че само мексиканският има някакви различия, въпреки че пак е от този продуцент, но той се снима и излъчва лятото, докато тези почват януари-февруари и ги правят еднакви. Кадрите от нашата реклама са от последния мексикански сезон

# 611
Малко от кухнята. Бях на кастинг и продуцента е турски. Кастинга беше много по-различен от този за предния сезон. Интервюираха ни турци с преводач. Влизахме в групи по 4ма и отговаряхме на въпроси групово, разговорът продължи около час, беше приятен формат. Допускам, че ще бъде по техните правила играта. За продължителността не мисля, че ще успеят да подържат зрителски интерес 3 месеца,  но знам ли?

# 612
Да този продуцент, който ги прави във всичките тези държави е от Турция. То от там и е тръгнало. А казаха ли колко ще е продължителността на снимките? Защото ппц продължават 5-6 месеца в Гърция и Турция, но може при нас като за първи опит да са по-малко дни

# 613
  • Разпиляна във въображението
Скрит текст:
Много зависи пак до каква степен го направят като в тези държави, защото не виждам как ще пасне това на нашата телевизия. Там един епизод продължава 2-3 часа + сезонът продължава 5-6 месеца (а при нас няма как да отделят толкова екранно време, особено с още 2 предавания, които се излъчват тогава), игрите са супер дълги, защото това трасе се минава по 20 пъти докато отбора изкара нужните точки за победа, тоест се гледа едно и също нещо минато по много пъти, което на мен ми изглежда изключително мудно и скучно за гледане. Игрите дори не могат да се сравнят с тези на ИВ, че да се харесат поне на масовата публика. Биха могли само конструкциите за игрите и локациите да използват от тези държави, което пак ще е по-добър вариант от това изцяло да приличат на тях.

Ето пример с гръцки сървайвър, в Турция съм ги виждал също и там са такива, те използват едни и същи конструкции на игрите и реално така се снимат сървайвъри във всички тези държави, което го прави доста по-евтино(което беше и теорията, че и при нас може да се направи такова нещо, за да излезе по-евтина продукцията). Иначе да кадрите от промото са от някой от тези сървайвъри.

Епизод от гръцкия сървайвър, турският е същият. Мисля, че само мексиканският има някакви различия, въпреки че пак е от този продуцент, но той се снима и излъчва лятото, докато тези почват януари-февруари и ги правят еднакви. Кадрите от нашата реклама са от последния мексикански сезон

Благодаря! Състезания да има Simple Smile

# 614
Не, не поясниха за продължителността на снимките, но стана ясно, че в края на ноември ще информират участниците, които продължават напред - към предаването или към още кастинги, незнам🙂

Общи условия

Активация на акаунт