🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 960
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 510
Ще ви дам малък хинт: загледайте се в кадрите и потърсете от къде са и как се развива сезона на Сървайвър там. Аз от там си правя едни определени изводи.
Неслучайно по-рано в темата казах - може да е много по зле от Евтим

ПП: В кой Надкаст е казано това, което казвате? Аз ги следя, но не съм чул такова нещо

# 511
  • София
Каквото и да е, ще се гледа.
Просто няма да го броим за истински Сървайвър.
Но все пак ще има какво да се гледа през иначе бозавата пролет. Simple Smile

# 512
По-добре да го промотират като изцяло ново предаване с друго име, ако ще е с по-горе описаните правила. Защото що за Сървайвър може да е без социална игра и с вот от публиката кой да е изгонен? Не казвам, че е лошо да има и такова предаване, напротив - стига да не се обвързва с името на Сървайвър.

Редакция.
В интерес на истината подобно предаване за "Сила и чест" може даже да е по-гледано от последния сезон на Сървайвър в България според мен.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 16:12 от Bengun

# 513
В интерес на истината подобно предаване за "Сила и чест" може даже да е по-гледано от последния сезон на Сървайвър в България според мен.
Със сигурност ще е по-гледано и по-добре прието, но жалко ако стане така.
Това ли е Сървайвър, който обичаме.

Все пак това са още догатки и предположения, но със сигурност игрите ще са същите от кадрите в промото

# 514
Редакция.
Прав си в България малцина разбират концепцията на Сървайвър, че е съчетание от битки и социална игра. Най-важният компонент е точно социалния момент, защото победителят се избира от всички ония, които е отстранил, надиграл, надхитрил и надживял в играта. Това изисква висш пилотаж в социала. В Бг се гледат битките и се омаловажават качествата на  стратегическите и комбинативни играчи, дори се демонизират понякога. Така, че този вариант ще допадне на масовия зрител в Бг и би имал по-висок рейтинг. За тия, които харесват оригиналния Сървайвър ще е компромис, но както е писал Дяволо по-добре нещо от нищо.

# 515
  • София
Аз съм оптимист и мисля, че ще си получим "Сървайвър" концепцията, която сме си получавали досега, и вероятно същите познати лица ще са замесени в това. Bowtie Един международен "Сървайвър" между няколко нации е много по-труден за "постигане", не виждам причина да го правят.

# 516
Ще ви дам малък хинт: загледайте се в кадрите и потърсете от къде са и как се развива сезона на Сървайвър там. Аз от там си правя едни определени изводи.
Неслучайно по-рано в темата казах - може да е много по зле от Евтим

ПП: В кой Надкаст е казано това, което казвате? Аз ги следя, но не съм чул такова нещо
Дано не те подведа, но мисля, че в някой от епизодите за трактата на Неделчо. Със сигурност беше в епизод, качен след финала на Сървайвър, но преди старта на Игрите.
Я кажи за мързеливите откъде са кадрите в промото? Нищо не можа да ме ориентира.

# 517
Ето го промото за кастинга и кадри от игрите в него, ако някой все още не го е видял.

Редакция:
Всъщност, при честни игри от Продукцията такъв нов формат може да бие по-полулярност Игрите на ТЪпарев. При СМС-ите за съжаление винаги има възможност за манипулация.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 16:51 от Bengun

# 518
Много зависи пак до каква степен го направят като в тези държави, защото не виждам как ще пасне това на нашата телевизия. Там един епизод продължава 2-3 часа + сезонът продължава 5-6 месеца (а при нас няма как да отделят толкова екранно време, особено с още 2 предавания, които се излъчват тогава), игрите са супер дълги, защото това трасе се минава по 20 пъти докато отбора изкара нужните точки за победа, тоест се гледа едно и също нещо минато по много пъти, което на мен ми изглежда изключително мудно и скучно за гледане. Игрите дори не могат да се сравнят с тези на ИВ, че да се харесат поне на масовата публика. Биха могли само конструкциите за игрите и локациите да използват от тези държави, което пак ще е по-добър вариант от това изцяло да приличат на тях.

Ето пример с гръцки сървайвър, в Турция съм ги виждал също и там са такива, те използват едни и същи конструкции на игрите и реално така се снимат сървайвъри във всички тези държави, което го прави доста по-евтино(което беше и теорията, че и при нас може да се направи такова нещо, за да излезе по-евтина продукцията). Иначе да кадрите от промото са от някой от тези сървайвъри.

# 519
Скрит текст:
Много зависи пак до каква степен го направят като в тези държави, защото не виждам как ще пасне това на нашата телевизия. Там един епизод продължава 2-3 часа + сезонът продължава 5-6 месеца (а при нас няма как да отделят толкова екранно време, особено с още 2 предавания, които се излъчват тогава), игрите са супер дълги, защото това трасе се минава по 20 пъти докато отбора изкара нужните точки за победа, тоест се гледа едно и също нещо минато по много пъти, което на мен ми изглежда изключително мудно и скучно за гледане. Игрите дори не могат да се сравнят с тези на ИВ, че да се харесат поне на масовата публика. Биха могли само конструкциите за игрите и локациите да използват от тези държави, което пак ще е по-добър вариант от това изцяло да приличат на тях.

Ето пример с гръцки сървайвър, в Турция съм ги виждал също и там са такива, те използват едни и същи конструкции на игрите и реално така се снимат сървайвъри във всички тези държави, което го прави доста по-евтино(което беше и теорията, че и при нас може да се направи такова нещо, за да излезе по-евтина продукцията). Иначе да кадрите от промото са от някой от тези сървайвъри.

Благодаря за клипчето, беше ми интересно да видя битките. Жалко, че ЮТ не е добавил eng субтитри.
Направи ми впечатление, че в играта на съвета при изтрелването на палката почти винаги играча в ляво успяваше да я улови. ТЪпаревска деформация да търся винаги под вола теле Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 17:37 от Bengun

# 520
Както ви споменах имам мерак за кастинг, но не особено за такъв тип предаване. Има интересна страна на тези силови предавания, която не се коментира и това е употребата на стероиди и други стимуланти, които помагат за издръжливост. Няма лошо в предавания тип Игрите, където "нормални хора" да премерят умения и сили, но няма никаква регулация именно на това - колко от участниците са реално чисти. За това и нямам желание да гледам особено такъв тип "Сървайвър". Не е чисто и достоверно. Тук, дори не броим лесните смс манипулации. По-добре да си гледам същински спорт.

# 521
  • София
Едва сега обърнах внимание на името на новия сезон: "Survivor: В непознати води" и ме обхвана параноята и мен, дано непознатите води не са свързани с потенциално интернационално съревнование.

# 522
Може би леко се отклонявам от темата, но има ли някъде качени старите български сезони на Survivor, тъй като съм решил да ги изгледам?Flowers Palm Tree

# 523
Може би леко се отклонявам от темата, но има ли някъде качени старите български сезони на Survivor, тъй като съм решил да ги изгледам?Flowers Palm Tree

Четвърти и пети сезон ги има в сайта на survivor.btv.bg
https://survivor.btv.bg/survivor-philippines/survivor-filipini-epizod-1.html
https://survivor.btv.bg/epizodi/survivor-kambodzha-epizod-1.html
В търсачката като ги търсиш по епизоди излизат за тези 2 сезона

Шести сезон е качен тук
https://docs.google.com/document/d/19zl4y8q2GukEI3aLgnk65HpCr0Ar … 673cYl-_Bxvs/edit

# 524
  • София
Вчера срещнах Денис от последния сезон в метрото - много е симпатичен. Мисля, че за втори път попадам на него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт