🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 019
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 495
Мисля, че ще е част, защо да не е? Той се справи отлично.

# 496
  • София
Интересно като фен ли го промотира или ще е част от предаването, както беше последния сезон Thinking

ПП: Как бих искал да имам време да изгледам отново сезона на Ваня
И аз бих искала да го гледам отново, но никакво време не ми остава. Sob Според мен Ваня ще бъде част от продукцията отново. Понеже е фен, му личеше, че с желание ни представя играта зад кадър, обръщаше внимание на детайли, които знае, че за зрителите биха били интересни, а и с участниците се държеше приятелски след напускането им.

# 497
Има ли вече яснота кога ще бъде излъчен сезона? Колкото и да го смятам няма как да е пролетта на 2023 г. Тепърва предстои кастинг, после да се заснеме, монтира... Есента е заета с Фермата. Това прави чак 2024г.пролетта. Дано е по-скоро, но не виждам как би могло да се случи.
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но не успявам да изчета всичко.

п.п. Горещите ни молитви бяха чути, ще има нов сезон на любимия ни Сървайвър! Innocent Алелуя!

# 498
Очаквам пролетта на 2023 да е, но ще има яснота скоро предполагам

# 499
Ако е през пролетта на 2023 аз имам опасения за претупан кастинг/снимки/монтаж и като резултат претупан сезон. Лично аз нямам проблем да изчакам една година, за да гледам по-качествен продукт.

# 500
Предполагам, че ще е 24 година.

# 501
Някой фен на играта от форума записа ли се на кастинг? Sweat Smile Outcast ти беше казал, че би участвал, ако не е тайна, разбира се.

# 502
  • София
Аз се надявам пък Владо Пенев да не участва изобщо, макар и само с гласа си.

# 503
Да не би да имаш предвид 2024?
Аз бих се записала, ако предаването го поема Тупарев. Ще заема ролята на Мани от предния сезон на Игри на волята и с некадърност и заяждане ще знам, че ще стигна почти до финала Laughing Иначе не бих.

# 504
  • София
Бе май ще си е точно пролетта на 2023 г.
Плъзнаха някакви слухове, че няма да е на Милошев, а турци ще го правят този сезон. Някакъв странен сезон ще е, като експеримент. Не знам и аз, ще видим. И то нещата били почти готови, т.е. ще има време и за снимки и за монтаж. За каста вече не знам. Ако намерят добър каст ще станат нещата. То това е най-важното нещо.

# 505
Плъзнаха някакви слухове, че няма да е на Милошев, а турци ще го правят този сезон. Някакъв странен сезон ще е, като експеримент. Не знам и аз, ще видим. И то нещата били почти готови, т.е. ще има време и за снимки и за монтаж. За каста вече не знам. Ако намерят добър каст ще станат нещата. То това е най-важното нещо.
Туджаров я беше споделял тази теория в Надкаста, не е изключено и истина да е. Предполагам, че скоро ще разберем.

# 506

Програмата за пролет 2023 не е ли вече запълнена с Мастършеф и Ергенът, къде би могло да се вмъкне и Сървайвър? Иначе преди няколко месеца, когато в Надкаст казаха за този слух, писах и тук, че тези сървайвъри в Турция, Гърция, Румъния и в още няколко държави мисля, че се правят по този модел, носят само името Сървайвър, а реално нямат нищо общо с оригиналната концепция. Само някакви много дълги игри 1в1 трасе, където всеки участник печели точкa за отбора си докато не стигнат до определен брой, снима се и се излъчва на момента с около 2 дена разлика, за да могат зрителите да гласуват със СМС-и на съветите, а да не говорим, че въобще няма жури, всичко през целия сезон се гласува със СМС до края. Но пък така пасва да се снима февруари и да почне да се излъчва тогава, ако това е идеята, там сезоните вървят от някъде януари - февруари до към юни - юли. Много ще е жалко ако го направят така, силно се надявам да не се окаже истина.

# 507
  • София
Оо, това ще е някаква тотална гавра с формата. И това няма нищо общо със Сървайвър. Да му сменят името направо. Тц тц тц 😮

# 508
Програмата за пролет 2023 не е ли вече запълнена с Мастършеф и Ергенът, къде би могло да се вмъкне и Сървайвър? Иначе преди няколко месеца, когато в Надкаст казаха за този слух, писах и тук, че тези сървайвъри в Турция, Гърция, Румъния и в още няколко държави мисля, че се правят по този модел, носят само името Сървайвър, а реално нямат нищо общо с оригиналната концепция. Само някакви много дълги игри 1в1 трасе, където всеки участник печели точкa за отбора си докато не стигнат до определен брой, снима се и се излъчва на момента с около 2 дена разлика, за да могат зрителите да гласуват със СМС-и на съветите, а да не говорим, че въобще няма жури, всичко през целия сезон се гласува със СМС до края. Но пък така пасва да се снима февруари и да почне да се излъчва тогава, ако това е идеята, там сезоните вървят от някъде януари - февруари до към юни - юли. Много ще е жалко ако го направят така, силно се надявам да не се окаже истина.
По-добре без нов сезон, отколкото с пародия на формата.

# 509
Пролет или есен, ако си махнат турските локуми от 20ч. аз бих заседнала пред БТВ да гледам Сървайвър. После да си продължават с Ерген и моми, от който издържах 5-6 епизода и готварските шоута.

Общи условия

Активация на акаунт