🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 708
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 480
Сигурна съм, че ще бъде Ваня.

# 481
  • София
Фермата имат нов договор за още три сезона. Есента е тяхна. Независимо, че за мен лично вече са изчерпани като формат, личи си и по гледаемостта и рейтингите на предаването. Време е за нова Къртица, ама пусто идва доста скъпа като продукция и тя. А от Фермата си капе, може и да не е толкова много, колкото е било в началото, но си капе Simple Smile А и целия франчайз с продукти около нея не е за подценяване.
Аз лягам и ставам с тази мисъл, и дори не се шегувам. Sweat Smile "Къртицата": два сезона, но качествени, перфектната комбинация от всичко, което българският зрител харесва - едни "Игри на волята" на фермерска локация, с известни личности, които по регламент имат право да са половината от квотата на участващите и на всичко отгоре с елемент на "криминале", където трябва да разкриеш "извършителя", разгадавайки улики. "Фермата" може да е наистина хубаво предаване, има доста специфики и фактът, че въпеки тях е изградило широка и вярна аудитория е показателен, но само на база "дуели", мога да кажа, че Иван и Андрей са като "птички в клетка" в този формат, на тях им дай каскади, небостъргачи, мащаб. Smile

За да не е финал, ще кажа, че "Сървайвър" си ми остава любим формат, просто елемента с "регламентирания" предател отличава "Къртицата" от повечето спортни и състезателни формати, т.е, и тя има своя чар.

Нека започнат с последния оцелял от идния сезон. Wink
SmileSmileSmile

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 01:03 от La Vikinga

# 482
  • Пловдив
Е Къртицата не беше ли собственост на ТВ7? Като няма ТВ7,няма как да има Къртица ?

# 483
Моля ви, без Ваня поне този път! Писна ми от тяхното семейство. Сървайвър без Владо е като Стани Богат без Ники Кънчев.

# 484
  • София
Е Къртицата не беше ли собственост на ТВ7? Като няма ТВ7,няма как да има Къртица ?
Лицензът беше на Иван и Андрей и на тяхната Междинна станция, те пренесоха част от останалите си проекти със себе си в bTV, като "Папараци", например, просто "Къртицата 2" завърши с много сериозен инцидент, който едва не коства възможността на Ивайла Бакалова да ходи, беше скъпа и много рискована продукция.
*Николай Николов също беше продуцент.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:38 от La Vikinga

# 485
Лицензът беше на Иван и Андрей и на тяхната Междинна станция, те пренесоха част от останалите си проекти със себе си в bTV, като "Папараци", например, просто "Къртицата 2" завърши с много сериозен инцидент, който едва не коства възможността на Ивайла Бакалова да ходи, беше скъпа и много рискована продукция.

Външна продукция си беше !

# 486
  • Разпиляна във въображението
Дали ще мога да гледам някъде тази "Къртица"?

# 487
Дали ще мога да гледам някъде тази "Къртица"?
Къртицата 1
Къртицата 2

# 488
Гледах инцидента. Страшна работа. Четох, че Ивайла и сега накуцва. С кой акъл са го измислили това изпитание...

Внимание! Текстът по-долу описва един доста тежък инцидент.
Скрит текст:
В едно немско предаване един младеж прескачаше бавно движещи се коли с кокили за скачане. Ами на втората кола не успя да се завърти напълно, падна си на врата.
Сега момчето е обездвижено от врата надолу.

# 489
  • София
А дали някъде може да се гледа "Aфрика - звездите сигурно са полудели"? Изпуснах го, а сега намирам само един епизод.

# 490
  • Разпиляна във въображението

Благодаря! Започвам я Simple Smile

# 491

Нещо малко по-различно от мен.
С Анелия си говорим за Сезон 43, но най-важното тя разказа много интересни неща и от нейното преживявани в "Скритият Идол" и разбира се какво очаква от предстоящия сезон, който скоро беше обявен.

Ако ви е интересно има го и в Spotify за феновете на чистия подкаст Simple Smile

# 492
Ако ви е интересно има го и в Spotify за феновете на чистия подкаст Simple Smile
Много удобно, благодаря.

# 493
  • София
Ваня Джаферович промотира кастинга за новия сезон на "Сървайвър" и си спомня за своя в Instagram Bowtie

Скрит текст:

# 494
Интересно като фен ли го промотира или ще е част от предаването, както беше последния сезон Thinking

ПП: Как бих искал да имам време да изгледам отново сезона на Ваня

Общи условия

Активация на акаунт