🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 715
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Сега обаче се замислих за друго - започват снимки на втори сезон на Дяволското гърло. Ако Владо участва (което смятам, че няма как да не стане), това значи, че снимките на Сървайвър задължително ще са догодина лято-есен. Защото и като водещ на Сървайвър е много по-вероятно да го видим, отколкото да не го.

# 466
Не знам до колко може да се разчита на тази информация и кой точно прави редакциите, но в wikipedia състоянието на Survivor BG е сменено на upcoming season и е написана дата 2023

# 467
  • Разпиляна във въображението
Супер новина! Сега я видях във фейса. Надявам се на нови непознати имена и на непознати един с друг участници.

# 468
  • София
Добре, сега ще кажете, че много си фантазирам, но все пак... 🤣 Нали преди време И и А нещо недоволстваха и се оплакваха за провалени планове. Дали не е възможно от БТВ да са променили договора им и да са решили да дадат една година почивка на Фермата, за да излъчат Сървайвър есента на 2023 г. 😃
А за синът на Гуспата, нищо лошо към момчето, напротив много ми е симпатично, но предвид проблема му изобщо възможно ли е да го одобрят за такъв тип предаване? 🤔

# 469
Добре, сега ще кажете, че много си фантазирам, но все пак... 🤣 Нали преди време И и А нещо недоволстваха и се оплакваха за провалени планове. Дали не е възможно от БТВ да са променили договора им и да са решили да дадат една година почивка на Фермата, за да излъчат Сървайвър есента на 2023 г. 😃
А за синът на Гуспата, нищо лошо към момчето, напротив много ми е симпатично, но предвид проблема му изобщо възможно ли е да го одобрят за такъв тип предаване? 🤔
Фермата имат нов договор за още три сезона. Есента е тяхна. Независимо, че за мен лично вече са изчерпани като формат, личи си и по гледаемостта и рейтингите на предаването. Време е за нова Къртица, ама пусто идва доста скъпа като продукция и тя. А от Фермата си капе, може и да не е толкова много, колкото е било в началото, но си капе Simple Smile А и целия франчайз с продукти около нея не е за подценяване.

И според мен най-важното. Аз на мястото на БТВ даже не бих си помислил да изправя Сървайвър в пряка конкуренция с ИВ по Нова, защото е пределно ясно как ще завърши сблъсъкът според мен за съжаление.

# 470
Сега обаче се замислих за друго - започват снимки на втори сезон на Дяволското гърло. Ако Владо участва (което смятам, че няма как да не стане), това значи, че снимките на Сървайвър задължително ще са догодина лято-есен. Защото и като водещ на Сървайвър е много по-вероятно да го видим, отколкото да не го.
Да направя ли еретично предположение, че може да не е водещ той?

# 471
Ти ли ще бъдеш? 😁

# 472
Аз не съм от тези, дето са умрели за Владо (не, че съм против него), но като знам кои са евентуалните опции и ми става лошо. Визирам абонираните за сериалите на БТВ актьори, като Иво Аръков, който само от кенефа не е изскочил, или онзи от техномаркет. Просто тръпки ме побиват при мисълта 🥲 не се прехласвам толкова по Владо, но ми допада, че е фен на играта, или поне така изглежда. Говорейки за водещи, много ми допада примерно водещия в австралийската версия. Напомня ми на Джеф Пробст в най-добрите му години.

# 473
Хаха не, просто предполагам, че снимките няма да са чак толкова далеч напред - ако трябва да заложа ще е февруари - март когато в района е най-малко дъждовния сезон и най-подходящ за снимане.
А щом има ангажименти е възможно да не е той.
Все пак спекулираме само на този етап

# 474
  • Велико Търново
outcast, разбира се, че може.
В темата за "Дяволското гърло", обаче, още през януари е публикувано следното:
Цитат
Питат ме много и за “Сървайвър”, “Дяволското гърло”, но ги разочаровам малко със сериала, защото той ще бъде във Велико Търново - няма да бъде при тях в Родопите. Сега през 2022 ще се изявявам като актьор - ще снимаме. Ето нов сезон на “Дяволското гърло”, “Сърайвър” може би още един.
Това казва Владо Карамазов в интервю https://boulevardbulgaria.bg/articles/vladimir-karamazov-chovek- … hAelid8usB4Y29YpM
Към момента началото на снимките на втория сезон на сериала вече е обявено. И да, във Велико Търново ще са. Според Евтим ще продължат два месеца и половина.
Нищо чудно и втората част от изречението за плановете за 2022-ра да се окаже факт.

# 475
Карин е идеална за Сървайвър зад кадър.
Предпочитам Владо да остане водещ, независимо, че последния сезон му беше най-слаб като водене.

# 476
Няма ли да си остане Ваня? Аз го харесвам, може би защото не съм гледала неговия сезон.

# 477
Няма ли да си остане Ваня? Аз го харесвам, може би защото не съм гледала неговия сезон.
Много вероятно ще остане.

# 478
Друго, което биха могли да направят, е последният оцелял от предходния сезон да води Сървйвър Зад кадър. Също така ми се струва, че Йоана би била подходяща за това, много я харесвах като излъчване (може би защото и тя е Водолей Grinning ) и сякаш ѝ се отдава да говори

# 479
За Йоана, добре, но за последния оцелял... Нека започнат с последния оцелял от идния сезон. Wink

Общи условия

Активация на акаунт