🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 720
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Предполагам, че ще има кандидати от други риалитита, доколкото знам от Игри на волята са с краткосрочни договори (само 1 година), така че като нищо да видим някой стар участник от там. Много бих искала да видя Неделчо, дано се навие да се пробва.
И Илиян. Sob Дано, дано, дано Purple Heart

# 451
Аз се надявам 9/10 от каста да са нови, непознати лица. Които и да не се познават помежду си. При кастинга и физическите тестове може да се направи така, че играчите да не се засичат.
Основно си пожелавам да запазят стратегическата насоченост на сезона. И да подберат играчи, които са готови да играят стратегически.
Отделно си пожелавам битките в груповата фаза на играта да са по-трудни и по-комплексни, да се доближават повече до мащабите на междуплеменните битки в сезон три, четири и пет, отколкото до тези от последния.
И си пожелавам да не чувам за СМС-и.

Нямам търпение Simple Smile

# 452
Предполагам, че ще има кандидати от други риалитита, доколкото знам от Игри на волята са с краткосрочни договори (само 1 година), така че като нищо да видим някой стар участник от там. Много бих искала да видя Неделчо, дано се навие да се пробва.

Няма как да стане, договорите са кратки до края на календарната година, но това е само за някои точки от тях, след това им се дава повече свобода, но пак са под шапката на формата. Мисля, че срока беше 3г. след края на снимките нямаш право, без съгласието на продукцията, да участваш в конкуретни формати и телевизии.А лицето(името) ти го ползват май 5г за реклама и всичко свързано с формата.

# 453
  • София
Друг, който съм чувала да казва, че му е мечта Сървайвър и мисля, че би кандидатствала, както и видях, че е харесала вече поста в Инстаграм е Рали Q, половинката на Лъчо от Скандау.

# 454
Diavolo просто Иво иска да участва много някъде, ходи на кастинг и миналият път, но мисля на 1-ви етап отпадна.

# 455
  • Другата България
Скрит текст:
Всъщност като се замисля няма не просто логика, ами и шанс сезонът да се излъчи тази пролет, защото ще има Ерген + Мастър шеф. Може би наистина са решили да заложат на стратегия на редуване между скъпият Сървайвър и бързоизчерпващият се Мастър шеф, както някой беше предположил още отдавна.
Не, не са. Не са с договори една година. Тоест, не за всичко е една година, мисля за неучастие в други формати беше повече.
Едит - извинявам се, то вече е написано същото, ама нали не стигам докрай, преди да отговоря.

# 456
Ясно. Щях да ги обявя за големи балъци, ако са само с 1 година за всичко, но така бях разбрала от някъде.
Ами жалко значи Sad

# 457
  • Mediterraneo
Хич няма да ми е драго да гледам участници от други риалитита. 1-2-3 биха се ядвали, но предпочитам изцяло нови лица.
Радвам се на новината!

# 458
Само нови, непознати хора искам да гледам. От ИВ абсурд.

# 459
И аз отварям Инстаграма и не вярвам на очите си, викам си това е старо сигурно, но пък публикувано преди няколко часа. Много се радвам!

Предпочитам нови лица.

# 460
Честито! Много се радвам! Вярвах, че ще направят още един сезон поне!
Дали ще са предишните продуценти, или Иван и Андрей са поели щафетата? Thinking

# 461
Супер яки новини! Поздравления за всички верни фенове. Нямам търпение да коментираме отново любимото предаване 🥰

Аз сериозно се замислям за кастинг. Да не си надувам собствената свирка, но се намирам в доста добра форма. Единственото, което ме притеснява е посредствените ми плувни умения, а и доколкото знам тук няма хонорар, както примерно в САЩ, където са задължени да плащат някакъв финансов минимум на всеки участник. Нямам чак толкова пари, за да се посветя за няколко месеца на кастинги и снимки без притеснения 😁 което честно казано мисля, че е минус в много предавания, защото до голяма степен кастингът се затваря до определен типаж хора.

# 462
Ако се замисляш, значи трябва да го направиш! Човек съжалява повече за нещата, които не е направил, отколкото за тези, които е направил. Wink Можеш да изкараш няколко урока по плуване, докато траят кастингите. Simple Smile

# 463
  • Велико Търново
п.п. Кефи ме как баща и син комуникират в инстаграм. Добре дошли в 21 век. 😀😉
Може детето да е при майка си, нали не са заедно с Гуспата вече. Но дори и да са в един дом, друго си е да видят и хората. Grinning

И аз мисля, че ще е през пролетта на 2024-та.

Oliboo, има една приказка - "Човек не трябва да бяга от акъла си". Това е по повод на всички ония "Беше ми на акъла, ама забравих", "Беше ми на ума, обаче ме достраша", "Мислех си, ама...", които обикновено игнорираме и после съжаляваме. Точно както го е написала Alucard. Ако решиш - успех!

# 464
Със сигурност ще се метна на първата фаза, а нека видим след това 😁 дори от чисто любопитство какво би последвало в евентуален следващ етап на кастинги, но нека не ви занимавам с моите амбиции. Благодаря все пак за окуражителните думи ❤

Много е интригуващо дали ще запазят тона на миналия сезон, или ще опитат нещо по-различно, защото няма какво да се лъжем, въпреки че получаваме нов сезон, мисля е ясно, че гледаемостта на предишния сезон беше под очакванията. Макар, че там не беше проблем в самите епизоди, а по-скоро промотирането (или липсата на такова). Знам какво искам най-много - ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ПЕСЕН, БЕ. И не само песента, а цялостните музикални мотиви, примерно на племенните съвети и игрите.

Общи условия

Активация на акаунт