🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 724
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 435
Еха, в страхотно настроение съм в момента Simple Smile
Поздрав към всички.

# 436
Много се радвам за новината!
Интересно ми е кога ще се излъчи новият сезон. Пролет 2023 ме съмнява искрено, защото предният път го снимаха лятото и го бяха правили на юруш, а сега съвсем нямат време. Освен ако не започне излъчване, докато още се снима (както беше Фермата допреди тази година), но не знам дали форматът изобщо го позволява.
Есен 2023 за мен това би бил най-добрият вариант, но пък означава да няма "Фермата". По принцип смятам, че няма лошо "Фермата" да си почине, тотално ми е скучно вече. Но пък имат подновен договор с BTV...
Може би Пролет 2024 е най-реалистично. Ще разберем скоро Simple Smile

# 437
Ако беше пролет 2024 нямаше ли по-скоро да изчакат да видят какво ще стане с Мастършеф? Ергенът ме съмнява да отпадне толкова скоро от ефир, но пък за Мастършеф още не се знае предстоящият сезон как ще се справи с рейтинга. Предполагам поне щом все пак са решили да го върнат за пролет 2023, иначе можеха директно да пуснат кастинга за Сървайвър в края на 6 сезон и да го излъчват пак тази пролет

# 438
Ако не претупат кастингите би трябвало да снимат юни-септември 2023, а сезона да е в ефир пролет 2024.

Дано заснемат два сезона един след друг - често срещана практика, отделно и излиза по-евтино. Ами така де, като е гарга да е рошава Simple Smile

# 439
Тъкмо за "Новината" влязох специално и гледам доста нови отговори в темата Grinning Дано го излъчат още идната есен, не ми се чака година и половина, дано и да се справят още по- добре от предходния сезон.
Тази година за пръв път се хванах да гледам "Игри на волята", ами за убиване на време става, но никаква тръпка не ми носи. Някакви интриги и свади в отборите ала "селска вечеринка", игрите ми правят впечатление като доста по- брутални и натоварващи, но и те нерядко се случва да ми дойдат отегчаващо дълги. Твърде много компоненти и някак действието се разтяга до степен, в която превъртам напред. Друго си е Сървайвър, само трябва да си пооправят маркетинга и мисля, че биха имали доста повече зрители.

# 440
  • София
Много съм щастлива! Първата история, която видях днес в Instagram, беше на Ваня Джаферович, с реклама за кастингите на "Сървайвър". Не мога да повярвам! Поздравления на bTV за това, че ще инвестират в тази скъпа продукция, дано продължават да се развиват в правилната посока, както беше с изминалия сезон, бяха верни на оригинала. 🥳 🥳 🥳

Поздравявам ви с този video tribute на това прекрасно предаване, макар и не на нашата версия:

# 441
  • София
Олеле, не мога да повярвам!!! Влизам в инстаграм и що да видя

Това е най-хубавата новина евър!!! Слава богу, бях ги отписала!
Даже не ме интересува вече и кой е продуцента! Само да продължи Сървайвър!!!

Сезонът май ще се казва "Сървайвър - в непознати води"

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:40 от Каlista

# 442
  • Sofia
Ако не претупат кастингите би трябвало да снимат юни-септември 2023, а сезона да е в ефир пролет 2024.

Дано заснемат два сезона един след друг - често срещана практика, отделно и излиза по-евтино. Ами така де, като е гарга да е рошава Simple Smile
Ей това вече ще е супер! Smiley
Много ме зарадва и мен новината,дано е по-скоро.

# 443
  • София
Къде го мерна, обявиха новия сезон на Сървайвър преди 2 часа, как реши че вече е влязал. Доколкото знам новият сезон се е решило да го има в последният месец. Доста хора от екипа даже не знаеха за него.

Ей, тази Гуспа значи много ви бърка в здравето. 😉
Сигурно има защо де, ама не се дава на човека втори шанс и туй-то. 😐
Ами хареса ми старта на Максимал, но можеше и по-добре, факт. Като запалиха нафтата беше гротеска. Обаче виж какви играчи има само, ТОП! + Ивет Лалова. Не че 20 000 гледания са малко, напротив, екстра е. Ама Къщата е даже с над 200 000. Несравними неща...
Аз ако бях продуцент щях да вкарам в новия Сървайвър някой много известен инфлуенсър. Слави Крашъра или Павката или Ицака. Или пък Дийн Фрейзър. Също така бих вкарал някое доста популярно име от Ергенът. Но не някоя оФца, а стратегически добър играч, да може да мисли и плете интриги. Някой ще каже, не искаме известни лица. Не искате, ама аз ще искам рейтинг. И споко, това ще са са макс 2, 3-ма човека. Всичко останало (над 20 човека каст все пак) ще са рандъм хора. Фенове, добре подготвени, с добър изказ и т.н. И ще въведа драконовски мерки да няма засечки по самолети и преспивания между полети, кой с кого и т.н. Ако трябва ще се откарват с няколко самолета на дребни групички и на разстояние един от друг, а не да ми ги съберат всички накуп.

На въпроса ти за Ивайло Господинов
Аз никога не си измислям, ето нагледно (тълкувам го по-скоро като успех, дано успееш да влезеш, момчето ми. но може и някои вече да са ''одобрени'' по бързата процедура, ако бързат пак с кастинга при евентуално стартиране още идната пролет' 2023). 😉
https://www.instagram.com/p/CjIAgGtjFax/
виж коментарите, най-долу, първия коментар.

п.п. Кефи ме как баща и син комуникират в инстаграм. Добре дошли в 21 век. 😀😉

Бенгън,
Да, най-реалистично е пролетта на 2024 г. И защо наистина да не направят, 2 сезона накуп? Нали имаше разни слухове и тук се коментираше, че може да се снима с турци, да се правят накакви ''бартери'' Та защо не, да имаме 2 заснети сезона? 🙂

п.п. Хора, няма как да есента на 2023 г. защото Фермата все още държи рейтинг и е на печалба (въпреки че диша прахта на ИВ) и подписаха нов 3 годишен договор. Та да, пролетта на 2024 г. сочи логиката.

# 444
Обаче виж какви играчи има само, ТОП! + Ивет Лалова.
Ивет Горанова Simple Smile

# 445
  • София
Така де, хахаха Grinning

# 446
Чудесна новина!

# 447
Всъщност като се замисля няма не просто логика, ами и шанс сезонът да се излъчи тази пролет, защото ще има Ерген + Мастър шеф. Може би наистина са решили да заложат на стратегия на редуване между скъпият Сървайвър и бързоизчерпващият се Мастър шеф, както някой беше предположил още отдавна.

Предполагам, че ще има кандидати от други риалитита, доколкото знам от Игри на волята са с краткосрочни договори (само 1 година), така че като нищо да видим някой стар участник от там. Много бих искала да видя Неделчо, дано се навие да се пробва.

# 448
  • София
И аз много бих искал да видя Неделчо. Това е и негова голяма мечта. Simple Smile

# 449
Също така бих вкарал някое доста популярно име от Ергенът. Но не някоя оФца, а стратегически добър играч, да може да мисли и плете интриги.

Гергана я бяха питали при Николаос къде другаде би участвала и тогава каза Survivor. Виктория също е много хитра и в това отношение може и да е интересен участник, но това е, че там условията са много сурови и едва ли би се пуснала.

Много бих искала да видя Неделчо, дано се навие да се пробва.

Неделчо 100% ще има желание да се пусне в Survivor, хем знаем вече, че 5-ти сезон на ИВ няма да е All stars

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 18:07 от sam001

Общи условия

Активация на акаунт