🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 943
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 615
А международно ли ще бъде?

# 616
Ами незнам, за участниците ли питаш - мисля, че ще са българи, поне това видях. Има и българска част на екипа. Нещо смесено ще е, предполагам, че аутсорсват част от работата по продукцията на бтв и ще  бъде миксиран вариант.

# 617
Ами нали казаха, че имало и смесено гръцко-турско. Та реших, че и тук може да е нещо смесено на балканско ниво. Така със сигурност ще има и националистическа мотивация при гласуването.

# 618
Да се чуди човек да се радва ли, че се отървахме от Галошев, да плаче ли Simple Smile

# 619
Да се чуди човек да се радва ли, че се отървахме от Галошев, да плаче ли Simple Smile

По-добре битки на финал и журито да задава въпроси отколкото това нещо дето дори жури няма Grinning

# 620
Хм,да си призная по-скоро да плаче,но да видим!

# 621
… но стана ясно, че в края на ноември ще информират участниците, които продължават напред - към предаването или към още кастинги, незнам🙂
Т.е. и Вие ще чакате до края на ноември да Ви се обадят? Wink

# 622
… но стана ясно, че в края на ноември ще информират участниците, които продължават напред - към предаването или към още кастинги, незнам🙂

И аз, и аз😀
Като цяло се бях подготвила за класически Сървайвър, та това ми дойде малко неочаквано, но нали си говорим, че за тази игра най-важното е адаптацията към новото, та гледам да съм позитивна и с любопитство следя развитието. Като цяло визитката и анкетната ми карта бяха попълнени в духа на стратегическа и умна игра и се изненадах  когато звъннаха да отида ( следейки темата тук останах с впечатлението, че  ще бъде по-физически и спортен формат) и помислих, че такива като мен на първо четене ги драскат, но явно търсят всякакви типажи.

# 623
Според мен ще има и социална игра.
Предполагам поне единия играч номиниран за изгонване ще идва след вот от племето. Иначе си губи смисъла като реалити, става си обикновенно състезание, в което публиката определя победител по неясни критерии.

# 624
  • София
По анкетата от мен:
1. Да, но ако си смени заглавието!
2. За шанс - ще му дам, разбира се... Друг е въпросът дали ще продължа да го гледам...
3. На "новото"  риалити (изобщо няма и да напиша Сървайвър, защото то няма да е Сървайвър!!! ) просто няма как да е Владо водещ.... за мен лично едното изключва другото....
4. Тук отговорих с "Трудно ми е да отговоря", защото по пътя на логиката - да, подписана му е смъртната присъда.... Тръгнат ли по този път, няма връщане назад. НО все още ми се иска да вярвам, че бъркам....
5. И според мен тук липсва възможност за трети отговор - но, отговарям с "Искаме само стария Сървайвър". Както казах, новото риалити не е Сървайвър! Така че, просто си искам Сървайвър!!!!!!!!!!!!
6. По-скоро НЕ, но е много е трудно да се каже 'да' или 'не', зависи от много други фактори като пари, реклама и кастинг.... Някой ден, може и това да стане. Но Игри на волята са набрали страховита инерция.... та не знам....
7. Не.

# 625
Лично аз виждам 0 стратегия в такъв тип предаване и дори да има не смятам, че турците ще я излъчат. В излъчените кадри на гръцкото предаване има 90% от времето е игри (за справка епизодите са доста дълги - около 2 часа), та АБСУРД това да е интересно за нас феновете на стратегията.
Единственото е, че може да има някакви скандали, които да правят шоу.
Ясно е, че щом човек е ходил на кастинга и е потвърдил, че продуцентите са те - значи ще е 1:1 и като игри и като формат с другите на същия продуцент. Жалко за хубавата игра...

Леко съм със смесени чувства, от една страна ме е яд, че не са ме викнали на кастинг (смятам, че визитката ми беше ок, но акцентирах само върху стратегическата игра), но от друга при положение, че това НЕ е Сървайвър съм ОК.
Ще се пробвам да "анализирам" сезона, но си мисля, че то няма много да има какво да се анализира и дори доста заклети фенове се отказват да го гледат в другите държави - дано не стигнем до там

За анкетата:

1. Твърдо не
2. Да, но съм доста скептичен, че ще задържи вниманието ни с 2 часа поватрящи се игри
3. Не - той има аурата на истинския Сървайвър и смятам, че по-добре да не е той
4. Трудно ми е да отговоря...надявам се НЕ
5. Искам само стария Сървайвър - лично за мен (наречете ме старомоден или романтик) има само един Сървайвър и той е оригиналната концепция - това е нещо друго
6. Не - ако беше с друго има може би да, но това е ни риба, ни рак. Ще отблъснат старите фенове, а новите трудно ще ги задържат с 2 часа игра и 0 стратегия
7. Не и никога не съм го правил. За мен СМС-ите са най-съмнителното нещо

След края на Скритият Идол, въпреки острата ми критика към Евтим казах, че може да е много по-зле без да знам или да очаквам какво ни чака, но явно се оказах прав.

Малко черногледо мнение, но просто съм разочарован, че съсипаха такъв ОГРОМЕН потенциал и това вероятно означава, че няма как да изпълня моята огромна мечта да участвам в Сървайвър (просто защото това не е)

ПП Да номинира племето, НО доколкото разбрах от "колеги" от сърбия самите играчи гледат зле на стратегията и се номинират на базата на игри и чест. Естествено, че зависи от играчите до голяма степен, НО виждаме, че ако продукцията иска шоуто да върви в определена линия много лесно може да го направи

# 626
Ами, ще му дам шанс пък да видим. СМСи не пускам.

# 627
Все пак да не забравяме факта, че все още масовата аудитория се надява да се върне онзи сървайвър от преди 15-тина години и отново очаквам доста коментари "това не е сървайвър тнтн". И вероятно ако се бяха опитали да го направят така щеше да бъде много по-печелившо. Най-малкото поне и за нас стратегическите фенове щеше да е някакъв вариант, дори и не най-добрият, докато сега не е никакъв вариант, както и тези фенове щяха да са по-удовлетворени. По-тежки условия, отколкото миналия сезон, интересни игри и социална част би бил перфектният баланс, но уви...

# 628
Ще гледам.
Смс-и пускам единствено за Българската коледа. Абсурд за предавания.

# 629
Гледах сега подкаста на Ауткаста за последните епизоди на Игри на волята и спомена Ганка и Ванко, та се сетих да ги разгледам. Ами отследвали са се...

Общи условия

Активация на акаунт