🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 797
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 885
Божана как ще изкара без алкохол не знам,носи и се славата,страшна скандалджийка била.Инфлуенсърите са ми неизвестни,та към тях съм непредубедена.Интересен ще е сезона,мен честно казано "неизвестните" са ми по интересни и чакам с нетърпение.Силно се надявам някой от тях да спечели.

# 886
Леко съм скептичен от тези имена - Чефо ми вдъхва доверие и според мен е фаворит за спечелване.

Другото, което ме притесни в статията е, че САМО и ЕДИНСТВЕНО публиката ще определя кой отпада и кой печели формата. Очаквах да има смс-и, но не чак толкова сериозни

ПП: Подбора на известните ми напомня доста на Биг Брадър, което според мен има потенциала да свали нивото, но да видим

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 15:41 от outcast

# 887
Ами не бих казала, че съм очарована, ама кой ме пита. За мен всички са нови - само Благой съм го чувала. Звезди или не, хората са си хора и там в Сървайвър това обикновено няма значение.
Кога започва шоуто?

# 888
  • София
Аз пък очаквам Благо да няма никакви проблеми с условията, трябва да се има предвид, че той беше футболист от високо ниво, бил е подложен на огромно натоварване и сериозни тренировки в сняг, дъжд, пек и тн. Сега и отслабна значително, според мен се е подготвял точно за влизането. Не казвам, че е в топ форма и ще видим физически геройства от него, но познава тялото си и знае къде влиза относно условията. На фитнесджиите им е по-трудна адаптацията , тъй като те са свикнали да тренират в зала.

# 889
  • Разпиляна във въображението
Буков го раздава със самочувствие. Съмнявам се да тръгне неподготвен и само с фитнес тренировки.

Не гледах първообраза на този формат и съм любопитна как ще е.

# 890
Бъркам ли се или Георги Валентинов е бившия на русата Златка, която го заразя заради Благо, който му беше приятел? За сеира са се постарали. Чефо, Стефани, Макавеева и Буков ми се струва, че биха били интересни играчи.

# 891
  • София
Пуснах нова анкета! 😊

Гарганела,
На 26.02 неделя започва сезона.

# 892
Сега разгледах пак участниците.
Божана е тази, която спечели едно кулинарно предаване и после имаше рубрика в "24 kithen",. Същата, нали?
Гледала съм я в " 24 kithen", шантава, привличаше внимание.
Благой знам, че е футболист. И Татяна май съм я чувала като име.

# 893
  • София
Мен ми е интересно Стефани как ще се представи, видях, че бяхте писали, че очаквате да е добра, аз обаче не съм сигурна. В Къщата на инфуленсърите се представяше добре в игрите, но те бяха много кратки. Ако помня правилно, тя беше казала там, че никога не е спортувала дори любителски, а тази година уж ще залагат на дългите игри. В Къщата друга участничка беше споделила, че все пак са си пушили трева на двора, не е издържала Стефани, а там едва ли ще им осигурят такива неща. Иначе мисля, че ще се справи добре с игри тип ядене на гадни неща, буболечки и тн, ако има такива въобще.

Георги Валентинов е същият със Златка и Божана е тази от Мастършеф.

# 894
На мен ми прави впечателние, че възрастово от "известните" няма нито един над 41-2 г.?!

# 895
  • Sofia
От известните някои са ми познати, други не, повечето само като имена и ще бъда горе-долу непредубедена, което ми е ок.
Кастът не ме притеснява, все ще има попадения. Тревожи ме това, което и outcast е коментирал – участието на публиката.
Някой знае ли как се е изродил лицензът на ориг. Сървайвър в това нещо? Любопитно ми е, а не ми е попадала информация...

# 896
  • София
На мен ми прави впечателние, че възрастово от "известните" няма нито един над 41-2 г.?!
Благо е на 41, Татяна на 44. У нас не смеят по-възрастни вече заради смъртта на Нончо Воденичаров, така че 50+ не вярвам да има и от неизвестните.

# 897
  • Великобритания
Много лошо първо впечатление , не че няма да гледаме де ..Ама защо по дяволите го обръщат на Биг Брадър, Имат си доста висок рейтинг , за да търсят сеир.. Така се надявах на хубав и силен сезон , пууу значи

# 898
Благо е на 41, Татяна на 44. У нас не смеят по-възрастни вече заради смъртта на Нончо Воденичаров, така че 50+ не вярвам да има и от неизвестните.
Да, вярно.. Но поне към горната граница преди 50 можеше да изберат един за цвят.. Явно обаче не е имало подходящи желаещи, то и тези едни "известни".. Но може при неизвестните да има някой като Драго напр.

# 899
  • София
Не съм впечатлена от каста, но пък миналата година бях негативно насторена, че ще вкарват познати муцуни във Фермата и бях за новите, но като влязоха тотално ми се промени мнението. Та ще се опитам да не съм предубедена сега. 😃

Общи условия

Активация на акаунт