🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 799
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 870
# 871
# 872
На мен тези " известни" са ми точно в кавички 😃, повечето са ми неизвестни.

# 873
Ау, доста противляци! С Божана и Макавеева най- отпред.

# 874
  • Разпиляна във въображението
Въх, Макавеева... От известните са ми известни само Благой, Божана, Буков и Макавеева.

# 875
От тези "известни" само Чефо може да е сериозен. И вероятно Булкин, за когото не знам нищо, освен, че беше в Игри на волята 3, но отпадна бързо-бързо.

# 876
  • София
Филип Буков поне е добре подготвен физически.
Благой е без коментар.
Божана може и да има потенциал, ще видим.

# 877
  • Велико Търново
Малей, таз Татяна много страшна, бе!
Общо взето отбор "известни" е съставен от не чак толкова известни и противляци. За някои от тях важат и двете. Joy Изключвам Филип Буков и Чефо обаче.

Още си мисля три часа не са ли твърде много. И то три дни седмично.

# 878
Вълна от негативни коментари във ФБ, с право естествено.

# 879
Аз от тези "известни" повечето не ги знам Grinning А не е като да не гледам тв и да не ползвам интернет. Явно съм много зле щом не знам коя е Татяна, коя е Купър, кой е Г.Константинов и т.н. Само да не се стигне до нелепата ситуация като във ВИП Брадър, първата вечер, докато се запознават "Вие как се казвате"? Хем са ВИП, хем не си знаят имената Grinning

# 880
  • София
На мен са ми известни повечето. Отговарят на представите ми колко известни ще са взели, със сигурност не очаквах звезди.

Чефо тъкмо вчера го гледах в епизодична роля в Мен не ме мислете и се чудех няма ли да го вземат пак някъде.

Татяна не ми позната, но прочетох, че от години се занимава със спорт, така че няма да я отписвам.

Марго Купър беше участвала във Фермер търси жена, тогава беше с друга фамилия, после помня, че участавше в конкурси за красота.

Валентинов не е от позитивните образи, който се интересува от бг футбол - знае. Може и да поклюкарстват на тема Златка с Благо.

Булкин ми е познат само с напомпаната си визитки в Игри на волята, пък последори не успя да влезе.

Божана, Макавеева и Татстоунърката не знам как ще издържат без опиати и други помощни вещества. Изглеждат ми винаги на черешата.

Филип очаквам да се справи добре, но ми се струва, че ще има проблем с буболечките, да видим. Grinning

# 881
Включвам се и аз към темата,ще гледам с интерес,миналия сезон ми хареса,въпреки победителя.Булкин разправя интересни неща,ще видим как ще е сезона.От преди Игрите се познаваме и тогава споделяше някои неща,всичко се оказа вярно.
Божана ми е рядко противна,както и Благой,но тази година са заложили на рейтинг няма как.

# 882
Буков си е ходещ пример за използване на стероиди, така че не съм убедена колко тия мускули, които виждате биха се явили в нещо полезно във формат като "Сървайвър". Повечето от известните са ми познати лица, но изобщо не желая да ги гледам. Предпочитам си нормални хора, дори и такива като от миналия сезон, където не бяха баш нормални, но поне познати на известни хора, а не директно въвлечени в българската звездомания.

От друга страна какво пък реват повечето във Фейсбук? Те се оплакваха и за миналия сезон, че участниците и форматът им били тъпи и скучни, та сега да си сърбат попарата с тия псевдо звезди.

С неохота, но ще дам шанс на първите епизоди, за да не остана назад и да мога да коментирам с вас, а оттам насетне ще видим.

# 883
  • София
Добре са ги подбрали. Има топ попадения и очаквам изненади от тях и силно представяне. Каста е добър, а във фейса освен да хейтат друго не могат, не знам защо изобщо се споменават тук. Нивото на коментиране и знания за играта и за всичко като цяло там е много ниско.

Стефани е скрита лимонка, може много неща. Иван, Филип са много опасни, а Георги си е машинка.
Ще има и скандали и добро представяне в игрите.

# 884
  • София
Минали покрай известните. Половината не ги виждам как ще се справят с условията - Благо, Божана, Снежана, певицата... Но предполагам ще има скрити лимонки. Стефани например е куче. Не знам дали ще успее да издържи без добавките си, но иначе очаквам от нея доста. Иван също би трябвало да се представи на ниво, предвид това, че се беше засилил за в Игрите. Поне е наясно къде отива. Да видим....

Общи условия

Активация на акаунт