🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 806
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 855
"MasterChef" не присъства в пролетните акценти на bTV, и има голяма вероятност да не го пуснат през пролетта на 2023. Няма и пусната реклама в очаквайте скоро, както имат "Сървайвър" и "Ергенът". Защото "Ергенът" ще е минимум по 2 епизода седмично както миналата година, а останалите ще са заети от новият формат на "Сървайвър", който ще акцентира върху мащабни битки и участие на зрителите със силно скъсено отстояние между периода на заснемане и излъчване на епизодите, което е предпоставка за повече епизоди седмично.

Още какво ще се излъчва през пролетта по bTV може да видите тук в раздел съдържание: https://seasonhighlights.btv.bg/

# 856
Никак не ми харесва това участие на зрителите 🙄.
Във фейсбук, обаче, масово не  харесват последния сезон, дори "големи фенове на Сървайвър" 😀 и очакват новия.
Любопитна съм да видя какво чудо ще е новият сезон, ще гледам И защото ми е приятна компанията тук. 😊

# 857
  • Велико Търново
Мдаа... значи все пак правилно съм се зачудила откъде дойде това за Мастър Шеф, защото никакви реклами за него не съм виждала, а то ето че наистина няма да има. Което означава, че вероятността да се запази схемата на миналия сезон е много голяма.

# 858
"MasterChef" не присъства в пролетните акценти на bTV, и има голяма вероятност да не го пуснат през пролетта на 2023. Няма и пусната реклама в очаквайте скоро, както имат "Сървайвър" и "Ергенът". Защото "Ергенът" ще е минимум по 2 епизода седмично както миналата година, а останалите ще са заети от новият формат на "Сървайвър", който ще акцентира върху мащабни битки и участие на зрителите със силно скъсено отстояние между периода на заснемане и излъчване на епизодите, което е предпоставка за повече епизоди седмично.
Е окей, ама лятото бяха гръмките заявки от БТВ, че напролет ще има нов сезон на Мастършеф и тримата водещи ще бъдат нови. И Силвена Роу коментираше това, защото фенове искаха тя да е единият от шефовете, а тя си имаше все пак собствено предаване. Щом са взели решение да го отложат, тяхна си работа. И без това е тъпо да има два готварски формата едновременно.По-умно ще е да го пуснат по-късно през годината.

# 859
Сигурно ли е, че ще започва сега? В ИГ стори на Ваня Джаферович го питаха за новия сезон и той отговори, че не знае, ще се снима зимата. Останах с впечатлението, че ще започне от есента..

# 860
Върви реклама "скоро по бтв". Така че няма как да е чак есента. Според мен до края на месеца или началото  на следващия ще започне.

# 861
Обикновено след средата на февруари започват предаванията, ще видим.

По-назад се коментираха Ванко и Ганка дали са заедно - тези дни имат много клипове и снимки от Сейшелите в Инстаграм.

# 862
Сигурно ли е, че ще започва сега? В ИГ стори на Ваня Джаферович го питаха за новия сезон и той отговори, че не знае, ще се снима зимата. Останах с впечатлението, че ще започне от есента..
Да, зимата ще се снима и ще се излъчва в "реално време", доколкото сме разбрали. Тоест няма да е като по принцип - да минат снимките и тогава да го пуснат по ТВ, а ще е като Биг Брадър (предполагам с по-голямо закъснение обаче).

# 863
Зоран тази сутрин е “звиздъ” по БНТ

А зад него - Иво Андонов!
LaughingLaughingLaughing

# 864
Тази година сървайвър започва на 26.02 неделя.
Пише, че ще се излъчва неделя понеделник и вторник от 20 часа но не е ясно засега дали ще бъде до 22:30 или до 23 часа.
Странно решение да го поставят срещу Hells kitchen може би ще се вдигне рейтинга много.

# 865
А какво ли ще дават в петък и събота, щом Ергенът е в сряда и четвъртък? Кулинарното ли?

# 866
  • Велико Търново
В петък от 21 до 22 ще е Мен не ме мислете, а от 22 до 23 Шоуто на Николаос Цитиридис (явно става седмично, по един час, защото в другите дни го няма). Събота вечер пък сигурно е отредена за филми, а единият час от 20 до 21 ч. в делничните дни - за турските сериали.

И двете частни телевизии залагат на епизоди от по 2 до 3 часа на риалититата си този сезон.

# 867
  • София
В една статия четох, че наистина щели да са на два отбора - известни и неизвестни, в първия щяла да е фолк певицата Татяна, а в другия брата на Константин - Светослав. Не знам истина ли е, може и да си измислят.

# 868
В една статия четох, че наистина щели да са на два отбора - известни и неизвестни, в първия щяла да е фолк певицата Татяна, а в другия брата на Константин - Светослав. Не знам истина ли е, може и да си измислят.
В статията, която аз четох, се споменаваше и Благой Георгиев.

# 869
Много ме съмнява Благой да влезе - как ще издържи вътре не е ;ясно.
Иначе почти сигурно ще са известни и неизвестни (така се провеждат чуждестранните сезони на Acun Medya, дори в момента започва/започна новият турски сезон).

Общи условия

Активация на акаунт