🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 814
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Предполагам през февруари. Но няма да се учудя ако започне и януари, защото се очаква дълъг сезон...
Е, предполагам, че Мари Мар ще качва епизодите, така че едва ли ще има проблеми. 🙂

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 15:02 от Diavolo

# 841
На bTV Plus качваха ли последния сезон?  Аз го гледах от Войо, но тази година не смятам да подновявам абонамента по ред причини.

# 842
    Kaк ще се съчетаят с Ергенчето ?  Последното беше по-рейтингово миналия сезон за съжаление. Не помня как го даваха.

# 843
    Май че не. Излиза линк към Войо. Аз ги  гледах в мобилното приложение на интерактивна телевизия.
    На bTV Plus качваха ли последния сезон?

# 844
    • София
    Сървайвър и Ергенът не са всеки ден, така че сигурно ще е схемата три дни Сървайвър, два Ергенът.

# 845
    Зоран тази сутрин е “звиздъ” по БНТ

# 846
    Аз, докато излъчваха, седяха на архив. После лятото гледах - когато нямаше какво да се гледа. В момента са на диск.

# 847
    • Другата България
    Сървайвър и Ергенът не са всеки ден, така че сигурно ще е схемата три дни Сървайвър, два Ергенът.
    Не са ли по различни канали?

# 848
    • София
    Не, по бтв са и двете, няма промяна. По нова са Хелса и Един за друг.

# 849
    • Другата България
    Благодаря ти.

# 850
    Е Хелс по Нова, ама по БТВ ще има и Мастършеф, нали го анонсираха? И журито (шефовете тоест) ще са нови.

# 851
    На bTV Plus качваха ли последния сезон?  Аз го гледах от Войо, но тази година не смятам да подновявам абонамента по ред причини.
    Да, качват епизодите - ще те излъжа дали стоят 30 дни или повече, но бяха и доста бързи с качването на епизода. Надявам се да не променят това, защото например Ергенът се качваше само в пиратски сайтове по някаква причина.

Имам подозрения, че ефирът на БТВ ще е чист от турски сериали поне 2-3 дни от седмицата и ще излъчват Сървайвър и Ергенът с по-дълги епизоди или в повече дни. Сега единият турски сериал е по 2 часа, а не по 1 като по принцип и е възможно да е за да излъчат всичко закупено и да се освободи "терен" за трите предавания. Стискам палци да съм права. Simple Smile

# 852
    • Велико Търново
    Броите 5 дни, но те са 7.
    Ето как са били миналата година:

Напълно е възможно и съботата да заемат, както в есенния сезон.

Сървайвър все по bTV е било.

# 853
    ефирът на БТВ ще е чист от турски сериали поне 2-3 дни от седмицата и ще излъчват Сървайвър и Ергенът с по-дълги епизоди или в повече дни.
    Няма как да е "чист от турски сериали". Сървайвър и Ергенът са си от 21.00 ч, традиционно до 22.30. Няма как да започват в 20.00 ч. Това, че за  седмица по празниците са давали турския с по-дълги епизоди, не означава, че ще издумкат всички серии. Този сериал е 5 сезона и няма да свърши скоро. А и като свърши, ще започне друг, 20.00 ч. е запазено за сериали.
    Просто ми е интересен Мастършеф къде ще го сложат, може би събота и неделя.  Миналата година Хелс Китчън за първа година беше в петък, събота и неделя, докато предните сезони бяха вторник, сряда е четвъртък.

# 854
    • Другата България
    От понеделник започва румънския сериал по БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт