🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 839
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 825
Подкаст с Финдо от сезон 2

# 826
  • София
Весела Коледа!

За мен Бо е истинския победител от последния сезон!

# 827
И за мен!
Весела Коледа!

# 828
Весела Коледа!
Бо ми беше любимка и много съжалявах, че не успя да спечели.

# 829
И аз подкрепях Борислава. Не съм сигурна, че мога да кажа кой заслужаваше, или не, но въпреки слабата физика, все си мисля, че тя щеше да направи по-добър победител от човек, който си е осигурил гласовете на повечето участници още преди предаването да започне. Реално нямаше много значение какво Зоран прави вътре, дали прави грешни ходове и т.н., щото едно ядро от 7-8 човека (много от които отидоха в журито) щяха да гласуват за него при всякакви обстоятелства.

За това и този сезон за мен има нулева стойност на второто гледане. Много често ми се иска да гледам сезони на Сървайвър два пъти, за да се изкефя на някои моменти със знанието какво ще стане напред, или пък за да видя нещо, което победителят е направил, за да си осигури победата дето не ми е направило впечатление първоначално, но тук такова нещо няма.

# 830
Аз пък не харесвах Бо и особено неприятната Йо се радвам, че моя любимец Зоран спечели.

# 831
Зоран напълно честно си спечели, наистина разигра стратегии и направи играта по-интересна. Игра сърцато и си заслужи победата. пък и в Сървайвър нямаше нагласени игри и  намеса от продуцентите.

# 832
пък и в Сървайвър нямаше нагласени игри и  намеса от продуцентите.

Точно това ми харесва най-много в класическия Survivor, че игрите не са толкова съществена част от играта. И така всичко ми изглежда някак по-естествено и ненагласено, гледайки как участниците се опитват да измислят какъвто и да е начин, за да останат още малко в играта. Което за жалост ще се промени от следващия сезон.

А за фаворит според мен жена победител този сезон щеше да е най-подходящо. Освен Бо, Анелия също се научи как да играе в хода на играта, което за мен също я прави много интересен участник. И щях да се радвам ако беше спечелила накрая. Йо също ми се искаше да беше останала малко повече, имаше със сигурност какво още да покаже. А от мъжкия каст нямаше друг освен Зоран, за който да се сещам да е бил достатъчно интересен, за да е победител. Може би Драго, но пък на него аз не му бях особено фен.

# 833
Писала съм в предишни мои постове кои моменти с намирането на идола на едно и също място от Зоран изглеждат подозрителни. Тайната игра, която се оказа, че е палене на огън, също може да е била предварително подсказана на Зоран. Да не говорим, че от първия ден се знаеше, че Зоран е много добър точно в това и после изведнъж тайната игра е именно тази. Мога да пиша и още, и още. Винаги ще си остане съмнението за честната игра на Зоран.

# 834
То  с огъня даже беше още по-подозрително защото Зоран набуха всичкия мъх едно върху друго да направи голям пламък, а доктора сякаш нарочно се мотаеше в това време.

# 835
То  с огъня даже беше още по-подозрително защото Зоран набуха всичкия мъх едно върху друго да направи голям пламък, а доктора сякаш нарочно се мотаеше в това време.

Спомням си, че гледах и се чудех как може да са им дали мъх в количество достатъчно за отопление през зимата едва ли не.

# 836
Весела Коледа!

За мен Бо е истинския победител от последния сезон!
И за мен. Истинският играч и победител, показа красотата на играта, че и Зоката изнесе на гърба си.
Футболистчето и Ивана са се запознали на каста, както Пейо и Джордж Клуни. Повечето участници там са се запознали и са си сформирали групички още преди да започне сезона, което силно опорочава играта. Всъщност сезонът е започнал далеч преди участниците да отлетят за Карибите.
Така става, като се пестят пари и участниците се засичат още в Бг.

Весела Коледа и от мен!

# 837
Преди малко Сами Хосни от "Фермата" и Мила от "Сървайвър" гостуваха в "Преди обед" заедно с бебето.
Ето линк към видеото с участието им.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 11:50 от diziler

# 838
  • София
😊

# 839
Само два въпроса имам.
1. Кога започва?
2. Как ще го гледаме безплатно по Интернет? Няколко часа закъснение не са проблем.

Общи условия

Активация на акаунт