🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 842
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 810
Игрите изглеждат ефектно, но на мен ми се струват прекалено дълги и еднообразни, с еднакви елементи всеки път. Вероятно защото не сме свикнали да гледаме такъв тип игри, да видим как ще ги възприемат хората, ще ми бъде интересно да чета мнения

# 811
До това води гледането на турски сериали. Като нищо предаването ще е рейтингово. Българинът и той е свикнал да гледа сеир, а не да си напъва мозъка, за какво му е...Не ни трябват стратегически игри, българите трябва да затъпяват все повече.

# 812
До това води гледането на турски сериали.
Да не обобщаваме. Има "турски сериали" и "турски сериали".  Както има американски сериали и американски сериали. Нали? Между "Хавай 5.0" и "Дързост и красота" има разлика.

Интересното е, че нашият последен сезон на Сървайвър беше 30 епизода от по 67 минути (без реклами), в Турция беше 150 епизода от 150 минути всеки  (без реклами) и го даваха почти 6 месеца.
Тоест на нас доста кадри са ни спестени,  а и участниците са по-малко.

# 813
Интересното е, че нашият последен сезон на Сървайвър беше 30 епизода от по 67 минути (без реклами), в Турция беше 150 епизода от 150 минути всеки  (без реклами) и го даваха 9 месеца.
Тоест на нас доста кадри са ни спестени,  а и участниците са по-малко.

Много е важно едита как е направен, ако се извлече есенцията на това, което се случва и 14 епизода по 40 минути ще са достатъчни, както е в Америка. Разбира се никога не е излишно от гледна точка на стретегическа игра зрителят да е още по-наясно какво се случва, но ако се пълни един епизод само с глупости по-добре и 40 минути да не е. Та и при нас за жалост в началото много неща бяха спестени, но не защото епизодите бяха 30 по 60-70 минути.

# 814
  • Велико Търново
Няма как да се правят изводи за "спестени много кадри" без да се съпоставя И продължителността на снимките при единия и при другия формат. Едва ли нашият последен сезон се е снимал чак толкова дълго, колкото се снима турското издание, за което иде реч.

# 815
Тъпо е "зрителят да има думата" по простата причина, че масовият зрител е тъп. Извадката тука е съвсем друго нещо. Така че ако масовият зрител има думата, ние пак ще сме недоволни. Ще сме доволни само ако и участниците и продукцията са умни хора.  Първото не е чак толкова трудно защото има много кандидати и сред тях - достатъчно на брой подходящи. Второто обаче...

# 816
Весели празници в очакване на новия сезон.

# 817
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да не обобщаваме.  Между "Хавай 5.0" и "Дързост и красота" има разлика.
Same sh*t if you ask me. Laughing

Видях анонс за предстоящия сезон,който ще гледам. Дано не се разочароваме от промените.

# 818
Ивана и Ивайло са още заедно 😲

И избухват с общ инстаграм акаунт 😭🤣

# 819
Кáжи честно... Аз мислех, че беше закачка само в първите 1-2 серии на Сървайвър, докато тя отиде на изолирания остров. Все пак тя на 43, той на 28 ... и мислех, че другите преувеличават, като казват, че тя го е целунала по рамото още в първия ден. Ама ще излезе сега, че и връзка имали след Сървайвър... Мале, мале... Grinning

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 20:14 от diziler

# 820
Да не обобщаваме.  Между "Хавай 5.0" и "Дързост и красота" има разлика.
Same sh*t if you ask me. Laughing

Всичко е субективно. За мен разликата в тия двата е от земята до небето.
Вероятно и при турските има такива разминавания, само че аз нямам време за турски.

Що се отнася до Ивайловия романс, той беше почнал преди да "влязат", ако добре си спомням.

# 821
  • София
Пейо може да се почерпи с едно червило по повод общия акаунт на Ивана и Ивайло. 😁

# 822
  • Велико Търново
И аз като Soney съм с впечатления, че отпреди сезона са били заедно. Или най-малкото - добре са се познавали.

# 823
Били са заедно солидно преди сезонът да започне. Това е голям проблем като цяло, защото многото прекарано време между участниците фундаментално се отрази върху играта. Сещам се тук като почна всичко се чудихме защо реално в играта виждахме Зоран как предимно се заяжда и не е много наясно какви съюзи се изграждат, а в същото време някак все бе спасяван от другия отбор, или пък все някой идваше да му разясни нещата, а то се оказа базирано на интервюта на участниците, че Зоран на кастингите си е оплел кошницата и завъртял главите на повечето.

# 824
Ето по тази причина не се зарадвах, че Зоран спечели. На всичко отгоре се оказа и с връзки в телевизията. Просто... Ако беше честно победил, колкото и да не го харесвам, нямаше да имам нищо против. Всичките му ходове и много стечения на обстоятелствата при него изглеждаха нагласени.

Весела Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт