🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 847
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Леко доста спам се получи с тази обсесия от Ваня Джаферович. Не забелязвам някой да го следи толкова много, колкото оплакващите се от него.
Та не е зле ако няма какво да се пише по Сървайвър, по-добре да не се пише...

# 796
  • София
Това, че Ваня е бивш участник в Сървайвър, не значи, че в темата трябва да се коментира всичко, свързано с него.

# 797
Аз ги възприемам нещата така: един от начините, по които семейство Джаферович си изкарва доходи, за да си гледат децата е показване по телевизията. Имат някакви бизнеси, (поне в някоя тема това се обсъждаше) но са и телевизионни образи. Да се дразниш на някого, че си ходи на работа, ми се струва безумно.
Допълнително аз лично не понасям Гала. Ами не гледам На кафе, не гледам и други предавания, в които тя участва и животът си върви. Жената си има работа, върши си я и хич не ѝ дреме, че аз и други хора не искаме да я виждаме по телевизията. Същото е и с Джаферович: ходят си на работа и е супер безпредметно да се възмущаваме, че го правят. Ще се възползват докато още ги канят и имат възможност да се показват.

# 798
  • София
Може ли вече да спрете с този спам, видя ли ново мнение и се чудя къде ще прочета, че е бил Ваня...

# 799
  • в резерват
Тука пишеха хора, които ги бяха одобрили до някакав етап, дали са успели да се промушат между инфлуенсърските покани и вип персони?  Приключиха ли вече кастингите?

# 800
Тука пишеха хора, които ги бяха одобрили до някакав етап, дали са успели да се промушат между инфлуенсърските покани и вип персони?  Приключиха ли вече кастингите?

Аз ходих на 2 кастинга и преди физическите приключих безславно😄
Доколкото знам кастингите са минали и бъдещите участници чакат потвърждение около Коледа.
Може и да има разни размествания до края разбира се, но това имам като информация от хора били на физическите.

# 801
Аз също бях част от кастингите, но само на един, по-нататък не ме извикаха. Щом обяснявах на продуцентите какво означава понятието "blindside", значи става въпрос за хора, които нямат абсолютно никакво понятие от оригиналния формат и стратегическа игра. Ще бъде някаква тежка извратения, на която не знам защо са позволили да носи името Survivor.

# 802
  • Разпиляна във въображението
Новата корица на фейсбук страницата на предаването

# 803
И също така описанието на снимката:

Цитат
🔥 #Survivor 7 ще изненада с мащабно и различно изживяване в новия сезон на най-екстремното риалити предаване.
🌊 Приключенският формат ще се реализира с нова концепция и участие на зрителите в реално време.
📺 Очаквай скоро в ефира на #bTV!

Явно наистина ще има "участие" от зрителите чрез смс-и както очаквахме

# 804
  • София
А как ми се искаше да не е вярно, ама...

# 805
# 806
Кой ще е водещия?

# 807
Ясна работата. Ще имитират, че това е най-опасното място в света и животните и растенията могат да бъдат смъртоносни за участниците, което всеки с малко ум в главата си може да се сети, че не е вярно, защото на продуцентите първата им задача е да пазят играчите и да няма инциденти.

Буквално все едно ще гледаме Сезон 1 на американския Сървайвър. Връщаме се 20 години назад в развитието на тази игра. Много, много, много зле. Вместо да развият играта стратегически, както загатна предния сезон, те ни връщат в каменната ера на играта.

И как изобщо тези турски продуценти имат правото да носят името на формата все още ми е мъгла, би трябвало да бъдат съдени за гавра с оригиналния формат по-скоро...

# 808
В Турция дори не мисля, че се набляга толкова на оцеляването от това, което съм виждал. Половината от написаните неща въобще не ми звучат като да отговарят на реалността. Игрите и те колко да са сложни - трасе, което се минава за няколко минути, през останалото време се седи на пейката, докато се изредят всички. А за хората, които предпочитат те да гласуват в играта, в последния турски сезон масово хората не са доволни от победителя и се заканват, че няма да гледат (както всяка година се говори и за ИВ), а уж те определят кой да спечели.

# 809
Аз го гледам турското от години, имаше няколко сезона "Survivor Türkiye - Yunanistan", тоест смесени турско-гръцки. Определено се набляга повече на скандалите, връщат репликата, повтарят някакъв неприличен жест на забавен каданс (Нещо, което при нас правят чат пат във "Фермата") Но игрите са си топ. Минаха 16 сезона при тях, последният беше "All stars"

Общи условия

Активация на акаунт