🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 849
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 780
Уау, какво е направил Пейо? Аз гледах с половин око, видях, че Зоран спечели. Сега съм стигнал до 9 еп. и ще гледам по-внимателно, 30 еп. се пада финал. А защо са само 30 епизода, е друг въпрос. Дано поне в новия сезон са повече.

Първо той тръгна да подарява червила на Ивайло и Ванко, защото не били мъже, след това и Милен се включи с неговия сандвич. А за новия сезон много вероятно да е повече от 30 след като ще бъде по нов регламент.

# 781
Повече ще са гаранция.

# 782
  • София
Книгата на Бърдаров, както и очаквах е интересна, увличаща и малко тъжна от спомените за войната и живота на бежанец, на Ваня.
Гледах репортаж в "На фокус" с Ваня и Георги Бърдаров за книгата и процеса по писането ѝ, и събуди и моя интерес, не съм чело друго от автора, но смятам да започна с нея:

# 783
Ау, другите му две книги са покъртителни. Много тъжни, страшни и разбиващи душата. “Аз още броя дните” се чете веднъж в живота и никога не си забравя. Книги за война, разруха и опустошение.

# 784
А те и в "На фокус" ли са били? Казах ли ви, че в за два дни ще гостуват в две поредни телевизии. Те обаче бият рекорда и гостуват В ЕДИН ДЕН, сутрин по БТВ, следобед по НОВА, хахахаха. Да видим утре къде... Grinning
Който и шкаф да отворя, изкача този дървен философ Джаферович.

# 785
  • София
Когато се промотира продукт, който не е обвързан с дадена телевизия или ограничен от други договорни отношения, се процедира по този начин - гостува се в различни предавания по различни телвизии и радиа, в преди и малко след издаването на продукта, премиерата на песента/филма/постановката и пр. Не е някакъв специален подход на Ваня или на Георги Бърдаров, прост маркетинг. Зрителят/слушателят от своя страна разполага с разнообразио от канали, станции и streaming услуги.

# 786
Това е ясно. Въпросът е, че въпросният гостува не само за "промотиране на продукт", а за щяло и нещяло. Да коментира мачове например. Коментатор в единия от сезоните на "Сървайвър", коментатор в единия от сезоните на "Игри на волята". Голям разбирач, голямо нещо...

Интересно ми е кога ще започне новият сезон на "Сървайвър", предполагам, че средата на февруари, обаче по 2 или 3 серии на седмица...

# 787
... не съм чело друго от автора, но смятам да започна с нея:

Авторът е много добър. Пише страшно увлекателно. Щом се е заел да я напише тази книга ще бъде приятна за четене.

La Vikinga,
Скрит текст:
много се извинявам, че подхващам темата, но дали си смятала да си смениш аватара? Винаги мижам докато те чета или закривам с длан снимката, защото нещото се движи постоянно и ставам разногледа. Simple Smile Това, разбира се си е твоя работа и може да е нарочно търсен ефект, но в крайна сметка реших да рискувам да съм невъзпитана и да си кажа.

# 788
  • Mediterraneo
Ау, другите му две книги са покъртителни. Много тъжни, страшни и разбиващи душата. “Аз още броя дните” се чете веднъж в живота и никога не си забравя. Книги за война, разруха и опустошение.

Моето мнение е същото, въпреки че много малко хора го споделят. Една от любимите ми книги евър.

# 789
  • София
La Vikinga,
Скрит текст:
много се извинявам, че подхващам темата, но дали си смятала да си смениш аватара? Винаги мижам докато те чета или закривам с длан снимката, защото нещото се движи постоянно и ставам разногледа. Simple Smile Това, разбира се си е твоя работа и може да е нарочно търсен ефект, но в крайна сметка реших да рискувам да съм невъзпитана и да си кажа.
Разбирам, аз мога да го сменя, но предпочитам да е пак  gif (анимация), т.е. ако е проблемът  в тази анимация, мога да си направя нова, но ако е проблемът в самия формат, по-скоро не ми се ще да си пеавя аватар снимка, но ще помисля и в тази насока, т.е. ще ми трябва малко време за идея, защото аз си ги правя с Photoshop. Smiley

За да не е off topic, ще кажа, че вече не тъжа, че Владимир Карамазов няма да е водещ.

# 790
  • Sofia
Кой ще е водещ?

# 791
  • София
Пуснах нова анкета!

Ъпдейтнал съм основното мнение на 1 страница. Плюс нова корица. 🤗
Вече сме готови за новия сезон!
Честно казано нямам търпение, защото ще е нещо ново и невиждано за нашия телевизионен бранш, нещо средно между Сървайвър, ИВ, Къртицата и Биг Брадър. Дано да случат на добър каст, това е най-важното от всичко!
И най-важното за мен, няма да има спойлери и всичко ще тъне в една голяма неизвестност. Сега попадаме в любимата ми зона на здрача, където догадките ни кой печели или не няма да имат отговор в съседната тема и тук на пълно спокойствие ще мога да задавам любимите си въпроси, кой печели дуела, без да ме е страх да погледна резултатите, защото хората масово искат Иван да спечели, но иначе масово гласуват за Петкан... 😀😎😋

# 792
Даа, това ще ни е наистина лишен от спойлери сезон.
В интерес на истината не си спомням дали пишех в темата за спойлери по време на предния сезон, но не знаех нищо и сама си го вадех от промото. Добре се бяха опазили от изтичане на информация.

# 793
Ваня Джаферович в момента е при Гала. Аз казах ли ви преди няколко дни, че ще обиколи всички телевизии? Той преди 3 дни пак беше в Нова и в БТВ в рамките на 1 ден. Вицовете, че е "на щат в Нова" май ще се окажат верни Grinning

# 794
  • София
Концепцията за промотиране на току-що пуснат на пазара продукт по много и различни канали - не само телвизионни, явно все още предизвиква удивление. Smiley По същата логика може да проследим промотирането на нов албум на Поли Генова или някой нов клип на Джена. Зависи кой от кого се интересува и чии изяви следи.

Общи условия

Активация на акаунт