🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 856
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 765
# 766
Сега гледам шестия Сървайвър от пролетта, ама по-съсредоточено, че тогава се разсейвах. Убягнали са ми някои неща. Направо съм в потрес как две квачки решиха да изберат опцията да изядат по един сандвич, вместо да позволят на Милен да види видео с дъщеря му, което така и така е записано. Просто не му го пуснаха. Това е малко дете и със сигурност това видео ще разчувства всеки родител. Как им даде сърце на тези жалки женици да кажат "еее, нищо важно, "обичам те, тате", бла бла". И предпочетоха сандвича. Не знам как се е почувствал като се е прибрал после и го е видял по телевизията. Много грозна работа.

# 767
То реално ситуацията е по-лоша и от това. И двете бяха се напукали като пичове преди това и нямаха нужда от храна и въпреки това избраха сандвичите.

# 768
Милен не остана длъжен на Карин и на финала си показа селянията. Отмъстен е.

# 769
Малко и беше това на ламята Спаска 🤣🤣🤣

# 770

Простотия на вакъл селски бек наблюдавахме на финала. За съжаление беше включил и детето.

# 771

Простотия на вакъл селски бек наблюдавахме на финала. За съжаление беше включил и детето.
За конкретния случай ли си е отмъстил (че не са му пуснали видеото с детето на острова)? Ще гледам

# 772
Да, беше пратил дъщеря си на финала да даде сандвич на Карин. Беше грозно и откровено тъпо.

Не одобрявам тогавашната постъпка на Карин, но пък и тия хора са за месец там по собствена воля. Реването за деца, гаджета и т.н., винаги ми е било нелепо. Никой не ги е задължил да се отделят от любимите хора.

# 773
  • София
Държанието му на финала беше много по-грозно от решението на Карин в играта.

# 774
Ваня Джаферович пак тв звезда. Тази сутрин половин час го даваха по БТВ. Да видим дали някога ще доживеем и седмица без представител на джаферовото семейство. Очаквам утре да го дадат при Гала или Деси и Сашо да представи въпросната нова книга, после и при Цитиридката, Жоро Любенов. А при онзи МондЮ (съществото от незнаен пол), може и да пусне по една сълза Wink

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 12:33 от diziler

# 775
  • София
Честно казано аз бях на страната на момичетата, когато решиха да ядат. Милен не знаеше, че има видео - т.е. не е усетил някаква загуба. Освен това те са в игра и знаят, че няма да са с близките си. Освен това са конкуренция - защо да му правят услуга? А и те двете нямат деца и не могат да си представят какво е да си отделен от детето си, а и какво толкова ще му каже наистина освен "обичам те, чакам те". Ако е имало някаква драма, проблем - да кажем да не знае здраво ли е детето, с кого е и да чака информация е друго, но просто да го поздрави... Мисля, че  наистина не е фатално. Те бяха и сравнително в началото на играта тогава.

# 776
И аз подкрепям решението, макар че Кари (в играта) и Маги (цялостно) не са ми никак симпатични. Причините са всички изредени от Bordeaux, а освен това и ситуацията беше на твърде ранен етап от играта. Милен дори напусна недълго след това, така че си е видял детето и на живо.

# 777
След цирка на ПеЬо на финала, постъпката на Милен дори не ме и впечатли. Не ги разбирам тези хора, хем прави той самият предварителни уговорки, хем после играта му е виновна, че не е била такава, каквато си я е представял. А за личните награди от близките беше прекалено рано в играта според мен, след 30-ти ден вече има много по-голяма емоционална стойност да видиш нещо от близък човек.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 18:05 от sam001

# 778
Уау, какво е направил Пейо? Аз гледах с половин око, видях, че Зоран спечели. Сега съм стигнал до 9 еп. и ще гледам по-внимателно, 30 еп. се пада финал. А защо са само 30 епизода, е друг въпрос. Дано поне в новия сезон са повече.

# 779
Книгата на Бърдаров, както и очаквах е интересна, увличаща и малко тъжна от спомените за войната и живота на бежанец, на Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт