🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 855
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 750
И тези му са много . Сякаш няма други хора в тая държава 🤣 и рекламите налази 😀

# 751
Имаме и Лестар, македонец.
Справка Вип брадър.
E аз какво казах 2 коментара преди теб? Същото. Но с тази разлика, че не е ВИП Брадър, а All Stars Wink А той се казва ЛЕСТЕР, не ЛестАр.
Като фен на Ваня Джаферович, ще се радвам да го гледам в останалите 12 формата, в които е участвал, аз знам само за участието му в "Сървайвър", "Big Brother: All Stars" и "Maximal Revenge". Help a girl out. Bowtie
В Черешката на тортата, в Игри на волята  - първи сезон (като коментатор, всеки петък), Като 2 капки вода, Контракултуристи, Маскираният певец и т.н.

# 752
  • София
Благодаря. Не гледам като 'Две капки вода" и "Маскираният певец", ще потърся, за "Контракултуристи" не бях чувала. Колкото до първи сезон на "Игри на волята", не бих нарекла коментирането (и то май не всеки ден) на епизодите участие.

# 753
Да не издребняваме. Имах предвид, че е НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ. Жена му също.
Само като погледна как ''Къщата на инфлуенсърите'' има над 100 000 гледания на епизод, а Максимал ще е някъде около 20 000 и ми се плаче. Та това е положението.
Къщата има по над 500 хиляди на епизод  (първият е с над 715 хиляди), но и двата формата са само онлайн. Ако ги пуснат по някоя национална телевизия, ще се гледат доста повече.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 23:44 от diziler

# 754
Diavolo, мен Maximal така и не успя да ме грабне, въпреки, че обожавам всички такива предавания. Интересно ми е единствено заради самите участници, като съдържание - не. Къщата на инфлуенсърите пък има някои епизоди, които ме грабват и буквално на един дъх ги изглеждам, други просто си вървят за фон. Не смятам, че е кой знае какво нито като кастинг, нито като изпълнение. А относно гледанията, все пак нека не забравяме, че двете предавания имат съвсем различен контент, а и абонатите на Павел Колев и Ицака са около 50 пъти повече от тези на Maximal. 😁 Предполгам, че Павел Колев и Ицака ще са се постарали много повече за следващия сезон.

# 755
Аз не съм гледал нито един епизод на Maximal, след като разбрах, че онзи неприятник Гуспата има общо с това предаване. Сега гледам последния сезон на Сървайвър, докато още имам Войо (до 31 дек.), че през пролетта често се разсейвах и повечето серии ги гледах с едно око.  И FBoy Island - нов сезон по НВО Мах. Повече риалитита не ми трябват до февруари, когато ще ни засипят с куп риалити формати.

# 756
Diavolo, мен Maximal така и не успя да ме грабне, въпреки, че обожавам всички такива предавания. Интересно ми е единствено заради самите участници, като съдържание - не. Къщата на инфлуенсърите пък има някои епизоди, които ме грабват и буквално на един дъх ги изглеждам, други просто си вървят за фон. Не смятам, че е кой знае какво нито като кастинг, нито като изпълнение. А относно гледанията, все пак нека не забравяме, че двете предавания имат съвсем различен контент, а и абонатите на Павел Колев и Ицака са около 50 пъти повече от тези на Maximal. 😁 Предполгам, че Павел Колев и Ицака ще са се постарали много повече за следващия сезон.

Максимал гледах няколко и докато гледах не ми беше скучно, но не ме накара да се върна и да гледам още. Може би когато има време...
Докато Инфлуенсърите ме отблъсна много бързо и категорично.

# 757
Ооо I love FBoy Island! Thank you for the reminder! 😍
Аз не съм гледал нито един епизод на Maximal, след като разбрах, че онзи неприятник Гуспата има общо с това предаване. Сега гледам последния сезон на Сървайвър, докато още имам Войо (до 31 дек.), че през пролетта често се разсейвах и повечето серии ги гледах с едно око.  И FBoy Island - нов сезон по НВО Мах. Повече риалитита не ми трябват до февруари, когато ще ни засипят с куп риалити формати.

# 758
Малко е отклоняване от темата, но Fboy island гледах 30-тина минути и ми се стори изключително фалшиво държанието на участниците и на водещата. Но пък може да му дам шанс сега като се спомена.

# 759
Водещата Ники Глейзър си е комик, има отделна тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1454099

# 760
  • София
Да не издребняваме. Имах предвид, че е НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ. Жена му също.
Ако исках да издребнея, щях да кажа "да не преувеличаваме", всъщност, потърсих предаванията, които спомена.

# 761
Верно са на всяка манджа меродия. Наскоро търсех една рецепта в нета и попаднах на рецепта на Ваня, за да я прочетеш обаче трябваше да си купиш кулинарната му книжка. Останах леко потресена. За първи път ми се случва, да видя рецепта, която се споделя срещу заплащане.Scream
Явно се мисли за голям корифей и в кухнята, щом е остойностил рецептите си. Доста  шеф-готвачи си ги пускат свободно.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 17:31 от sineva 1

# 762
То оставѝ участията във формати, ами постоянно е гост на някое предаване. Я при Гала, я при Деси и Сашо, я при Цитиридката, или по БТВ екшън да коментира мачове... жена му и тя така. Чест гост на "На кафе", "Преди обед" и "Събуди се". Да не би случайно да й забравим физиономията. Тези двамата са всë и вся по всички възможни теми. Спецове по всичкология.  Защо ли имам чувството, че предстои същото да се случи с Алекса и червената му пандичка  (онзи злобен съсел Елица)...

# 763
Обичам си мерУдийка аз, а и Ваня и Жени ги харесвам. На когото не му допадат - да не ги гледа.

# 764
Харесва ми да ги слушам, когато говорят за неща, които разбират - състезания, риалити предавания. Беше ми много интересно участието им в лайфовете на някои от участниците от миналия сезон. Също мисля, че Ваня беше супер водещ на рубриката с отпадналите участници.

Ама да, като ги ръгнат, особено Ваня да коментират всичко от българска и световна политика до готвене и манджи, малко идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт