🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 781
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Ха, Виктория Куазманова, тенисистката. Много, много интересно. 😊
Тенисистка?!
Не е ли бивша адреналинка?

# 961
  • София
И аз за пръв път чувам да е била тенисистка. Беше адреналинка в господарите и последно  знам, че държеше някакъв салон за красота.

# 962
Със същия успех можеше да я викнат и в отбора на "звездите".
Явор за втори път, хм... аз го харесвах, но беше твърде надъхан.

# 963
  • София
Точно бивша адреналинка е. Hands V А тенисистката, с която Дяволо я обърка, май е Изабела Кузманова.
Няма да е честно да участва и Явор, стига с тези двойки и привилегии! Явно действително ще е ББ на екзотично място с бонус игри.
Явор го харесвах в Сървайвър, но после ги гледах с Виктория в миналогодишния Максимал и не ми станаха особено симпатични.

# 964
Ама то може и да не е вярно, по принцип Wink

# 965
  • София
Абе обърках я с Вики Томова, върша няколко неща едновременно и така. Никаква тенисистка не е разбира се. 😀
Явор би бил интересен, но то колко ще останат случайните простосмъртни избрани?

# 966
Дяволче, сигурно в ума ти се завъртя Виктория Кузманова от комбинация между Виктория Томова и Димитър Кузманов (най-добрия ни тенисист след Григор) 😁 иначе щеше да ми е далеч по-интересно да гледам Виктория Томова, но очевидно никой професионален спортист с амбиции няма да си остави кариерата за няколко месеца, че да участва в модифицирана версия на Биг Брадър.

Аз не виждам изобщо какво общо има с класическия Сървайвър, освен това, че ще се провежда на остров, но това е толкова общо, колкото да кажеш, че Мастър Шеф и Гласът на България са сходни предавания, защото и двете имат жури.

# 967
Ама то може и да не е вярно, по принцип Wink
по принцип за Явор не съм сигурен. Малко ми е тегава ситуацията с чуждата продукция Sad

# 968
Знаем ли приблизително колко епизода се очакват?

Цитат на: Diavolo
Ауткаста с коментар за каста! 😃 (на римата се смея)
Ванката е супер, номинирам го за "глас зад кадър". Ще имат човек който знае за какво говори и няма да сбъркат ако му отпускат да вкарва собствени анализи.
Но за гласуването от зрителите и аз оставам с негативна настройка. Дали ще се подобри - ще видим, но едно е сигурно - че няма да пусна нито един есемес, дори и някой да ми хареса много.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 03:39 от Soney

# 969
Каста не ми допада с изключение на Филип Sunglasses Но ще се гледа.

# 970
  • Разпиляна във въображението
Хайде на по-цветното и раздвижено промо - https://www.facebook.com/survivor.btv.bg

# 971
  • in Wonderland
Хайде на по-цветното и раздвижено промо - https://www.facebook.com/survivor.btv.bg

Е, много добро промо.
Аз ще гледам с интерес, с идеята, че е ново приключенско риалити, по формат на Сървайвър.

# 972
Промото е добре направено, аплодисменти.

# 973
  • София
Промото ми харесва.
Личи си, че правено със средства.

# 974
Страхотно промо!

Общи условия

Активация на акаунт