🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 526
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Обръщам се с една молба към вас. Дали може пак да постнете линковете към американските сезони с български превод? Не ги записах линковете като му беше времето и сега не мога да ги открия.
Благодаря ви!

# 62
Всички сезони на Американския Сървайвър - ТУК.
Но са без бг субтитри.

# 63
Относно Карин - няма да се правя на толкова порицателна, че отначало съм разбрала всичко, но мисля, че е доста очевидно, че тя получава монтажа на третия финалист без никакви гласове като погледнем в ретроспекция. В началото тя беше един от главните герои, беше ни демонстрирано защо тя е харесвана, демек с едно намигване, че тя ще стигне много далеч в играта, както и стана. Обаче колкото се доближавахме до финала, тя изчезваше от основните събития и единствено светлината на прожекторите падаше върху нея, когато се говореше за храна и глад, тоест отново една подсказка, че няма да спечели гласове. Доста очевиден монтаж като се замислиш.

И не, не вярвам, че само двама са знаели какви са гласовете. Според мен целият редакционен екип знае и на база на това се правят монтажите. Най-ясно по Зоран с неговия очеизбоден winner edit и Ганка на която й разбрахме цялото битие. Сравнете с Борислава и Анелия, които бяха такива важни играчи в този сезон, а всичко, което научихме за тях се ограничи до това, че Бо е омъжена, а Анелия има приятел с име звучащо като злодей от "Костенурките нинджа". За Ванко същото се отнася - много ограничена лична информация.

# 64
Обръщам се с една молба към вас. Дали може пак да постнете линковете към американските сезони с български превод? Не ги записах линковете като му беше времето и сега не мога да ги открия.
Благодаря ви!
Има няколко сезона с бг субтитри, но честно казано аз не съм имал време да тествам колко са точни и качествени субтитрите. Ако не се лъжа са три пълни сезона и има тук таме някой епизод от другите.
Ето линк към тези, които аз успях да намеря, но за да ги ползвате трябва да имате епизодите свалени, а не онлайн. Уви онлайн няма нищо с БГ субтитри - много ми е сърце да станат, но е наистина масивен труд, който не знам кой би се наел да го направи.
Иначе смятам, че би събудил интереса на много хора в България ако изгледат част от великите сезони в Америка

# 65
  • София
Има онлайн 16. сезон с бг субтитри, но и преди писах, че ако дам линк тук, ще го свалят. Неведнъж се е случвало от онлайн бг платформите, от тракерите не пипат. А 16 сезон е интересен и ще е жалко, ако го махнат, така че някой, ако иска линк, да ми пише на лс.

# 66
По спомен в една от темите, някой беше подхванал инициатива да превежда сезоните и търсеше доброволци. Не знам какво стана в крайна сметка и дали потръгна проекта. Ако още се търсят доброволци, мога да се включа.

# 67
Актуалният носител на титлата "Последният оцелял" с един бъдещ такъв може би Simple Smile Сладури, много радва снимката

Кари на екрана зад тях е като някаква богиня или жрица с този ефект от светлината върху лицето и ...

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 15:38 от Bengun

# 68
По спомен в една от темите, някой беше подхванал инициатива да превежда сезоните и търсеше доброволци. Не знам какво стана в крайна сметка и дали потръгна проекта. Ако още се търсят доброволци, мога да се включа.
Аз бях, но покрай канала искрено нямам грам време да се захвана сериозно организационно.
Ако някой има желание да раздвижи нещата организационно - аз мога да съдействам със самите видеа, тъй като имам сезоните на клипове на харда и просто трябва да се намерят английски субтитри с таймлайн и да се заменят с български превод.
После ще е доста по-лесно да се разпространи и да се направи "реклама"

# 69
# 70
  • София
И нов епизод на Иван Бинев

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 18:32 от avicom

# 71
Страшно се радвам, че има още клипове за Сървайвър, защото много ми липсва. Благодаря на създадетелите.
Ганка говори много добре. Доста се коментира предварителната коалиция разцепена на две в последствие.

# 72
Аз бях, но покрай канала искрено нямам грам време да се захвана сериозно организационно.
Ако някой има желание да раздвижи нещата организационно - аз мога да съдействам със самите видеа, тъй като имам сезоните на клипове на харда и просто трябва да се намерят английски субтитри с таймлайн и да се заменят с български превод.
После ще е доста по-лесно да се разпространи и да се направи "реклама"
Аз може и да се наема да ги правя сама, така или иначе почнах да гледам американските сезони,  ако можем да ги намерим видео + английски субтитри, които просто да се преведат. По слушане ще ми е малко по-времеемко и сигурно ще ме изнерви Grinning

В сайта, от който гледам, си има английски субтитри, така че може и да не е невъзможно.

----

Слушах подкаста на Ганка, докато пътувах, няма да спойлвам нищо, само ще тийзна (да живее българския език): дава малко повече яснота относно предварителните уговорки и хубаво си анализира грешките. Ще се изненадате кой е любимият играч в български Сървайвър Wink

# 73
  • Другата България
Ама какво значи да се спойлва?
Това не са спойлери, дори аз, а и вероятно не само аз бих се радвала именно да се преразказва кой каквото и когато може тук, защото времето е дефицит, за съжаление....
И отново благодаря.

# 74
  • София
Вие вчера тук се оплаквахте как ви липсва.
За мен понеделник вечер ми беше най-натоварено,защото първо гледах Капките 3 часа и после Сървайвър.
Но днес вече ме налегна носталгията,определено.
Добре че излязоха новите неща.Ганка никак не ми е интересна,но ще я гледам,какво да правя Simple Smile
За Надкаст ви уверявам,че ще има поканени и други участници,най-малкото знаем,че са снимали с Йо.
И да,не мисля,че трябва да си спестяваме коментарите-на мен не ми пречи да прочета нещо тук,преди да съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт