🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 771
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Кари е прекрасна, гледам я и аз в БТВ, много красиво и интелигентно момиче. Да вземат да спрат да  я питат вече за това прословуто видео с детето, че е отегчително, но ми хареса как тя каза, че постъпката на Милен на лайфа я е реабилитирала един вид, защото - това е мое допълнение - беше в пъти по-грозна от нейната, ако тя изобщо е била такава.

# 46
Много ми хареса и на мен интервюто на Кари. Харизматична жена.

# 47
  • Велико Търново
Утре в "Преди обед" ще е Бо. Вероятно всички от журито ще гостуват в ред, обратен на реда на отпадането им.

# 48
  • София
И на мен много ми хареса Кари!
Интелигентна, разумна, приятна, красива. Тя ми стана по-симпатична извън Сървайвър. В него беше много пренавита, все внимаваше за нещо, не можа да се отпусне и да играе свободно. Като да е назубрила урока и да внимава да не те отклони и на милиметър от него.
Сега във всички интервюта, които гледах, много ми хареса.
Пуснах и един стар лайф с Кари, Ганка и Ванко, но не можех да го догледам - Ганка все още си ме дразни с непрекъснатото си себеизтъкване.

# 49
  • София
Днес констатирах, че е понеделник и че няма Сървайвър.

Тъжно.

# 50
Хубаво интервю на Кари, да.
И аз се замислих, че днес вече няма епизод на Сървайвър Simple Smile

# 51
  • Sofia
Карин е готина, интересна, красива жена. Те с Ванко набират скорост и почитатели извън играта повече. Явно са читави хора. Всъщност тя и в Сървайвър не ми беше анти, просто ми беше безинтересна, бездейна. А цялата драма с яденето й не ме дразнеше и за мен беше нарочно бая експлоатирана и немалко преекспонирана от монатаж/продукция. Сега си мисля, че те знаейки, че е финалист са искали да й дадат екранно време, но тя, избирайки стратегията на "пасивен добряк, носещ се по течението" им е дала материал за себе си само с вечния глад и оттам дойде цялата тая сюжетна линия за Спаска, с която буквално ни облъчиха...
Nature SunnyHamburgerCakePizzaIce CreamFlowers Palm Tree Satisfied

Тъжна вечер предстои.

# 52
  • София
И на мен ми е тъжно....

А днес Бо имала имен ден!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да си жива и здрава и много много щастлива BeersBeersBeers

# 53
Не знам за кой път вече влизам в БГ мама да чета коментари за "понеделнишкия епизод". :Cry Много ми липсва и предаването и темата. Хайде дано Outcast и Надкаст се разпишат скоро с нещо интересно.

# 54
  • Стара Загора
Не знам за кой път вече влизам в БГ мама да чета коментари за "понеделнишкия епизод". :Cry Много ми липсва и предаването и темата. Хайде дано Outcast и Надкаст се разпишат скоро с нещо интересно.
  И аз също.

# 55
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Оценявам на "много добър" с любимец от първите дни до края - Зоран.
Заслужена и красива победа със завидно превъзходство над останалите финалисти 7:2

Предпочитам ако има нов сезон,да не снимат на Филипините.

# 56
Честит рожден ден на Кари, ако ни чете! Да не сваля чаровната си усмивка от лицето.
Хехе, честита да е, ама едва ли ни чете в темата. Аз поне на нейно място не бих. То човек трябва да е яко перде! Laughing

Оценка за сезона - много добър.
Любими играчи: Кари, Алекс, Мила, Ганка, Анелия, Бо, Зоран, Драго в този низходящ ред.

Току що гледах и записът на интервюто на Кари в Преди обед. Ами натовари ме това интервю. Нищо за играта и основно залагаше на пикантерииките. Всичко това, което ни беше спестено /хвала на сценаристи и продуценти!/ в предаването.   
За сметка на това интервюто при Ваня зад кадър беше много яко!

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 00:11 от Гарганела

# 57
Гласувах за отличен сезон и любимец Зоран.
Липсва ми Сървайвър.
Дано има следващ сезон.

# 58
Ако ви липсва сървайвър и знаете английски, гледайте сезон 20 US. Всички епизоди са онлайн. Аз го почнах уикенда, много добър сезон с големи обрати.

# 59

Цитат
karinokolie
Още една година отива в архива, но тази определено беше голям учител. Случиха се прекалено много неща и тайнo се надявам някои уроци да не се повтарят.
Традицията повелява рождениците да почерпят, а аз го правя с един по-личен солов подкаст епизод. В него засягам темата за тревожността, с която се боря в последните месеци. Разказвам ви за своя личен опит и епизоди, които ме накараха да погледна на проблема по-сериозно, да търся и да намирам решения. Оставям линк за spotify, google и apple podcasts в био
Ето линк за слушане - ТУК

Анелия

Изслушайте го новия епизод за тревожността на Карин, много добра работа е.
Добавих линк към Spotify към поста на Карин, за да е удобно. Личните и преживявания започват от 7:25

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 10:56 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт