🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 734
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 30
Много добър сезн, българщинАта му попречи да е отличен.
Борислава.

# 31
Борислава бие Зоран в анкетата в отношение 6 към 1.
Това е доста показателно.

Не се коси Бо, ти спечели много повече от 150К!!!

# 32
Отличен сезон за мен! Въпреки намесата на продукцията просто голямата част от участниците бяха класи над масовката в останалите реалити формати. Не се залитна в пошлост, обиди и сеир, което може само да ме радва. Разбира се оставям сърцето си при Бо. Чудесно момиче!
Много се смях с Денчо в един от епизодите ,, Зад кадър,,. Там, където носи урната и ще чете гласовете. Толкова добре имитира Владо, че отново се чудя защо решиха да ни  го спестят през сезона. Сигурно няма и да разберем.
И да питам, по-нагоре някой пусна линк на цял епизод от предния сезон. Помня, че имаше някаква методология да намираш старите епизоди с промяна в адресната лента. Опитах само като променя номера на епизода, но не се получи. Вероятно, защото след това има и датата на излъчване. Та споделете как по-лесно да намирам целите епизоди.
Изгледах въпросната серия и си припомних колко ниско падна за пореден път Агонцев. Остава ти едно такова усещане за мръсотия с всичките уговорки. И след всичката пошлост част от новите герои решили пак този титан на мисълта да ги напътства. А бях забравила голяма част от историите в този сезон.

# 33
  • София
Цъкни на таг Камбоджа, има го долу под епизода, ще ти извади всички видеа от сезона.

# 34
И да питам, по-нагоре някой пусна линк на цял епизод от предния сезон. Помня, че имаше някаква методология да намираш старите епизоди с промяна в адресната лента. Опитах само като променя номера на епизода, но не се получи. Вероятно, защото след това има и датата на излъчване. Та споделете как по-лесно да намирам целите епизоди.
Можеш да пробваш така, ето линк към първи епизод от Камбоджа - https://survivor.btv.bg/epizodi/survivor-kambodzha-epizod-1.html , аз така го намерих.
Ако не става, другият вариант е да цъкнеш на таговете долу, пробвах със "Сървайвър епизод", на 28 страница е първи епизод от Камбоджа, после се смесват малко с Филипините, но ги има и 4, и 5 сезон.

# 35
  • София
Изгледах въпросната серия и си припомних колко ниско падна за пореден път Агонцев. Остава ти едно такова усещане за мръсотия с всичките уговорки. И след всичката пошлост част от новите герои решили пак този титан на мисълта да ги напътства. А бях забравила голяма част от историите в този сезон.

Ето още веднъж по хорнология:
https://survivor.btv.bg/videos/?page=103

видеата започват във възходящ ред от 103 стр.
Накрая на изписания линк може да промениш на 95 например, или 99 и т.н.
Има го целия сезон в Камбоджа (победата на Ваня, сезон 5), както и сезон 4 във Филипините с Кехайов, но на отделни видеа от по 5/10/15/20/50 минути, според зависи...

# 36
  • Варна
Имам двама любимци, ама не може и двамата да отбележа.

# 37
Интересно, през този сезон практически нямаше типичния challenge beast, доста характерен за предишните наши сезони. Може би Док, Драго, Мила и Ванко са били с подобен профил вкарани в играта, но практически не им се получи. Отделно и самите игри не бяха толкова взискателни към физиката на играчите според мен.

# 38
  • Варна
Гледам Кари в момента по БТВ.

# 39
  • Велико Търново
И аз си върнах bTV и гледам Кари също.
В "100% будни" по БНТ 1 пък вижте кого видях да говори за българина Видин Табаков, участвал в проекта за покоряване на Луната - от 31:55 нататък ето тук:

# 40
  • Другата България
Не мога да смогна да се разпиша.
Аз ще започна малко по-различно. Преди малко писах в една друга тема, ще го кажа и тук. Благодаря на всички списващи през сезона, че направихте темата любимо мое място през този период от време. Heart Благодаря ви за прекрасния тон, за интелигентните, аргументирани, на моменти хумористични мнения относно случващото се, за всичко, което публикувате тук извън показаното по ТВ, преразказвате, споделяте, коментирате! Heart Писала съм в много теми за реалити формати, рядко се е случвало толкова много хора да са на едно мнение, а тези, които не са, да излагат своето без да изпадат в обиди и квалификации за инакомислещите. Е, имаше и малки изключения, но това си зависи от манталитета на списващия. Та - момичета и момчета, за професионалните коментари, за това, че сте истински ценители на тази игра, че я разбирате, че я харесвате! Това е мой любим формат евър, и оставам с надежда за последващи сезони, уви, както вече писах, смятам, че няма да е скоро, поне не идващата година.
Иначе за сезона - много добър сезон. Първи доближаващ се на макс до американските формати. Пропуските и забележките сме ги коментирали, да не изпадам пак в повторения. Най-сериозната ми забележка от една страна и желание от друга - моля, не вкарвайте във формата "наши" хора, познати лица, "известни" такива. Намерете истински ценители и хора със сърца, които са гледали, знаят, могат, искат, и биха направили един сезон невероятна наслада за окото на нас, зрителите!
Любим участник знаете - Анелия, от ден първи. С течение на времето - Зоран и Бо. Освен нея. Накрая на формата - категорично Борислава!

# 41
Дренски го видях преди 2-3 години в мола и се изненадах колко е нисък (аз не съм особено висока), но те май по-ниските мъже имат повече предимства в игрите - освен разбира се последната, която му пляснаха на него срещу Костадинов.

Не съм писала за любимият си играч този сезон - Бо, но реално бяха двама, тя и Денис. Даже опитах да чийтна като не давам оценка на сезона и дам гласа си и за двамата, но него към онзи момент го нямаше в анкетата. Дискриминация и тук! Grinning

# 42
  • София
Карин Околие: Ако аз бях в журито, щях да гласувам за Зоран

Чакаме в Преди обед и членовете на журито!
9 човека не са минавали през това студо, тц тц. 😑

# 43
Сезонът бих го оценила като много добър, защото почна малко вяло, но от средата нататък ми грабна вниманието и го изгледах с интерес.
Любимецът ми е ясен - Зоран.
Аз гледам с интерес подкастите и интервютата по телевизиите.
Жалко, че няма да има нов сезон скоро.

# 44
  • София
Много хубаво интервю с Карин в Преди обед.
Може би най-доброто дотук от всички участници в Сървайвър минали през студиото на Деси. Обхвана всичко и мина като по учебник.
Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт