🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 602
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На мен ми хареса Гани в Надкаста. Каза интересни неща за коалициите. Смятам, че направи и много добра игра без да е гледала. В друг сезон можеше и да спечели.

# 76
Момчета и момичета , много ме е срам но ще попитам..какво е и каква е разликата между подкаст надкаст , ако има пред и зад каст. Питам за една преАтелка , не че не знам , но не ми вярва JoyFlushedFlushedFlushed

# 77
  • София
Всичкото е подкаст, но Туджаров за по-интересно предполагам го е кръстил Надкаст:)

# 78
  • София
Няма дума надкаст, има подкаст, Неделчо и Туджаров са решили техния да го кръстят така, игра с думите. Всеки подкаст си има име и са избрали това.

# 79
Надкаста си е нормален подкаст, носещ в началото на името си първата буква от името на Неделчо,а като последна броят буквата от фамилията на Слави. И го изписват така - НадкасТ Simple Smile Отделно носи и заигравка с думите Под и Над Simple Smile

# 80
  • София
Бен,ти си мега наблюдателен и логичен!
Изобщо не съм се замисляла ,че са заключили имената си,бравос!

# 81
  • София
Изгледах Гани в подкастовия Надкаст. Много ми хареса. Приятна, спокойна и земна. Смятам, че доста поуки си е извадила от собствената си игра и определено съжалява за много неща. В един олстарс, нейното участие ще е изключително интересно.
И тя каза доста неща от кухнята. Добре, че са тези подкасти та да запълваме огромните пукнатини, които имаше в предаването. Така че, много интересно беше. Препоръчвам.

# 82
  • Другата България
Аз все пак ще помоля някоя добра душа за кратък преразказ.

# 83
Аз все пак ще помоля някоя добра душа за кратък преразказ.
Ще се опитам, може някой да допълни:

За предварителните уговорки
- потвърди думите на Бо за предварителните коалиции, според това, което знае - Илиян и Пейо са инициаторите и са имали за цел да събират контакти още на плувния тест. Същите хора са участвали, които каза и Бо. Не знае дали и Ивана е била вътре, покрай това, че са се сближили с Ивайло.
- самата Ганка е научила от Зоран, с когото са били в съседни къщички на Филипините, където са изчаквали да пристигне втората група. Не е било позволено да си говорят, но те са намерили начин.
- в последствие точно тази коалиция е била в основата на разделението в Ифугао - Ганка, Мила и Анелия са искали да гонят Пейо, Драго и Джулиана, за да започнат "на чисто", а те са се насочили към тях (и конкретно Ганка, защото са мислели, че имат път към другите момичета).
- съвсем умишлено е орязано това от телевизионните предавания. Но пък точно с коза, че може да го покажат, Ганка е успяла да убеди Ванко да играе с нея и Анелия във второто Ифугао - ако той продължи да играе с хората, с които е имал първоначална уговорка, ще се изложи.

За Ванко
- бил ѝ е забавен, но не го е харесвала тогава. Имала го е за егоцентричен. Чак в реалния свят го е видяла в друга светлина.

За подготовката си
- почнала е да гледа сезона на Ваня след като вече е била избрана да участва. Превъртала е стратегическите разговори и е гледала игрите, ходила е на кондиционни тренировки, плуване, стрелба.
- в самолета е била само с хора от първия Бонток и Пейо, човекът с предварителната коалиция. Смята, че може би заради това се е научило много бързо да влезе в крак и да мисли как да се опази.
- учила се е "на терен" как се играе. В началото на обединението е черпела много идеи от Бо и нещата, които Анелия ѝ е преразказвала.

За стратегиите
- твърдо не е на мнение, че Анелия е била на дъното на коалицията, тя ги поставя на едно ниво. Определи ядрата като Анелия+Ганка, Кари+Ванко.
- много е искала да гони Зоран, но не е успявала да намери кой да гласува с нея - Драго го харесвал, защото си майсторяли неща заедно, Анелия го наричала идол, Кари му имала доверие, а Ванко му бил длъжник. Само Алекс можела да се навие, но нямало какво да направят само двете.
- очаквала е, че след гоненето на Драго, може Зоран и Бо да решат да гонят Анелия с помощта на Александра, затова е станала "сянка" на Алекс - за да не може някой от тях да я дръпне, за да си говорят.

За финалния вот
- не е очаквала много гласове, защото е на мнение, че жените не се подкрепят една друга. Определя гласовете на Драго и Ванко за Зоран като  "мъжка солидарност".
- смята, че "играта" на Бо и Йо в къщата на журито е проработила за това да се отдръпнат гласове от Карин и да отидат при Зоран. Не са повлияли на вота за нея. Не е чакала глас от Ванко.

Имаше и други неща, но мисля, че тези са най-важните.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 20:30 от Clouded Mind

# 84
  • Другата България
Много ти благодаря. Heart
Потвърждава няколко неща, които си мислех/ме.
Първо - за влиянието на Бо и Йо върху журито. Сигурна бях. Как, върху кого....подозирах, че гласовете ще са за Гани - повлияните, но при нулевия вот за Карин си помислих, че са отклонили гласове от нея - и двете не я харесват, основно заради онзи въпросен глас на Кари при изгонването на Йоана, който тя никога няма да забрави. Дори мисля го писах.
Второ - Ганка наистина е била абсолютно предана и отдадена на Анелия, чувствата ѝ са били съвсем искрени, дори я е "пазела". Вярвала ѝ е наистина на 100%, и е била искрена във всичко, което казваше за нея.
Трето - Анелия е била наистина заслепена от Зоран, чак "идол" го наричала - това не предполагах.
И последно - Ганка е страхотна млада жена, не съжалявам, че я харесвах.
А, и наистина последно, но не на последно място - ПеЙчо селчака е един абсолютен з@дник.
От най-миризливите.

# 85
  • София
Каза също, че Борислава ѝ е любимка за сезона, но това е станало сега като гледа, там не я е харесвала. Сега е видяла, че един път в синхрон не е обидила някой друг участник и би искала да играе като нея разумно, ако участва втори път, да се опита да не влага толкова емоции.

Каза, че е била искрена, когато ги изчетка след връщането от острова нея и Зоран. Не е било жури мениджмънт, защото те често са казвали, че някой отпадне ли веднъж, не заслужава да спечели.

Коментираха и много от ходовете в Ифугао, нейна инициатива са били. Пробвала е и Зоран да изгонят, но всички са я отрязали, тогава е разбрала, че той ще стигне докрая.

За Пейо, Драго и Джулияна е била много възмутена и е искала да си ходят един по един, голям е бил рискът тя да си отиде тогава и затова са дръпнали Ивайло.

# 86
Niya, благодаря, това, че Бо ѝ е любимият играч хем го загатнах по-рано, хем забравих да го напиша.

Като цяло ще обобщя, че Ганка е много умно момиче и с голям кеф бих била приятелка с такава персона в реалния живот. Мисля, че дори е твърде самокритична и може малко повече да си отдава заслуженото - някои от "грешките" ѝ в играта и павираха пътя за това да бъде финалист.

И не на последно място - има супер сладък глас, слушах я на слушалки и ми беше като ASMR. Ако ѝ писне програмирането, може да пробва да озвучава аудио книги - със сигурност ще звучи много по-приятно от жената на Зоран Wink

# 87
  • Другата България
Да, сега си обяснявам защо не харесваха Драго и Джулияна.
Обаче все повече смятам, че допуснаха грешка с Алекс.
Можеха да я приобщят още от самото начало, тя щеше да е много коректен партньор.

# 88
  • София
Аз още докато гледах си казвах, е това после трябва да го изкоментирам, оо и това също…. И накрая всичко забравих. Добре, че сте вие…. Само знам, че доста си промених мнението за нея, при това към положително.
Намекна, че за нищо не ставали тея в нейната коалиция. “Лабава коалиция” я нарече. Каза, че доста добре й се е отразил острова, защото била сама със себе си. В племето постоянно били нащрек, само да се отдели някаква двойка и всеки си мислел “край, гонят ме”
Между другото, според нея Зоран е знаел за гоненето на Йо… смята, че Карин му е казала. В началото уж беше сигурна. После каза- питайте Ванко. Може би само спекулирала, не била сигурна. Но смятам, че се усети и започна да увърта, за да не издъни Ванко по някакъв начин.
Ако се сетя още нещо, пак ще допълвам…

# 89
Ето, вижте Grinning Ганка е чела моята пропаганда за достойната Борислава! 😁

Но и аз си мисля, че ако имат мозък, всички играчи, които не харесваха Борислава биха си сменили мнението, както Ганка. Според мен Ганка, Кари, Алекс и т.н. бяха убедени, че Бо непрекъснато плете интриги и ги злепоставя (ако не и директно обижда) зад гърба им, не само тях, а и близките им хора в играта, а всъщност Борислава си мислеше и обсъждаше другите само в контекст на стратегия и как да продължи напред. Аз си мисля, че групата на хората, които имаха претенции, че са достойни имаше далеч по-хапливи реплики на лична основа, отколкото Борислава си е позволявала.

Аз се сещам за един момент, в който усетих, че Борислава пресоли манджата с не особено добра реакция и това беше към Алекс с любовните й неволи с Доктора. Тогава ми се стори прекомерно подигравателно отношението й, но такова отношение имаше от абсолютно всички.

Общи условия

Активация на акаунт