🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 793
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 900
Половината известни са ми познати, другите не, засега няма да стискам палци на никой, искам да видя как ще се представят. Нямам търпение да започне.
Макавеева ми е изключително антипатична.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 19:38 от ~~Мария~~

# 901
Проблемът за мен е, че почти никога нямам общо мнение с повечето хора поне в първите няколко седмици на играта. Не се правя на много проницателна, но миналия сезон още от рано усетих, че Борислава и Анелия ще играят голяма роля в играта, докато повечето зрители бяха супер критични към тях и ако нещата бяха зависими от смс-и сигурно щяха да изхвърчат първите седмици. Та, ако нещата ще се определят от масовия зрител очаквам много интригуващи участници да бъдат пратени вкъщи рано-рано за сметка на ~популистки участници, които не са интересни за гледане отвъд първоначалната си обвивка.

# 902

Някой знае ли как се е изродил лицензът на ориг. Сървайвър в това нещо? Любопитно ми е, а не ми е попадала информация...
Здравейте,обикновено само чета темата ви,но тъй като видях че никъде не е коментирано исках да ви споделя,че всъщност този формат, който е новаторски за България ,се снима от известен турски продуцент от 2012 г,правата на състезателното шоу през годините са купувани и от Румъния,Мексико,Унгария ,Гърция итн...понастоящем върви гръцкия  ол старс както и ежегодния турски .Не съм наясно дали нашите продуценти просто копират или са закупили правата,но не бих се учудил на първия вариант.
показвам ви примерна игра за да придобиете представа за терените и самите игри
https://www.youtube.com/watch?v=of15A1JC9R8&ab_channel=SurvivorGreece

# 903
  • Варна
Здравейте,обикновено само чета темата ви,но тъй като видях че никъде не е коментирано исках да ви споделя,че всъщност този формат, който е новаторски за България ,се снима от известен турски продуцент от 2012 г,правата на състезателното шоу през годините са купувани и от Румъния,Мексико,Унгария ,Гърция итн...понастоящем върви гръцкия  ол старс както и ежегодния турски .Не съм наясно дали нашите продуценти просто копират или са закупили правата,но не бих се учудил на първия вариант.
показвам ви примерна игра за да придобиете представа за терените и самите игри
https://www.youtube.com/watch?v=of15A1JC9R8&ab_channel=SurvivorGreece
Доколкото знам турците ще снимат сезона, не Милошев. Затова и Карамазов нямало да е водещ.

# 904
Доколкото знам турците ще снимат сезона, не Милошев. Затова и Карамазов нямало да е водещ.
Благодаря за разяснението,значи 100% същите терени ще бъдат,относно въпросния турски продуцент Аджун Ълъджалъ,това е отвратителен тип,ако Тупарев е готов на всичко за рейтинг и смс-и,турчина е едно съвсем друго ниво на низост ,признавам че направи много рейтингов формат,но последните години загуби изцяло кредит на доверие заради  включване на хора от екипа си във състезанието,силно изявеното си пристрастие към определени участници ,много съмнителното манипулиране на смси ,но върха на черешката бе тази година да вкара в турския вариант момче с ампутиран крак само заради рейтинга си https://www.youtube.com/shorts/lLOljf0M5xo
така че очаквайте много скандал и драма типични за турските сериали

# 905
  • София
Някой беше писал за това преди времео. Даже се тюхкахме, че няма да гледаме Сървайвър, такъв, какъвто го познаваме и искаме да бъде.

# 906
Аз се учудвам, че Булкин са го пуснали от Нова за Сървайвър. Все пак участва за кратко в ИВ, а знам от Неделчо май, че договорите им забраняват да участват в други риалити формати 3г?

# 907
  • София
То и затова не реагирахме на това със смс-ите, защото вече сме го обсъждали и не помня да имаше положителни мнения, ама какво да се прави. Повечето решихме, че все пак ще гледаме, пък макар и да е нов формат. Не бих пращала обаче смс-и и въобще не вярвам да изкарат много от това. Евентуално на финала, но всяка седмица абсурд, по-скоро си мисля, че може и да са на загуба заради хонорарите на "известните".

Булкин не влезе официално в Игрите и сигурно договорът е различен, той се бореше за влизане тогава. Поне не виждам друго логично обяснение. В Игрите се изложи, може и да е потренирал повече сега, но останах с впечатление, че има разминаване между заявка, самочувствие и възможности.

Надявам се Марго да не са я вкарали заради разваления ѝ български език, преди едвам се справяше, дано да го е подобрила и да няма конфликт с Чефо на тема Русия. Не ми се гледат такива неща.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 18:34 от Niya-

# 908
  • София
Всички тези неща ги дискутирахме отдавна, сега се повтаряме, а като започне сезона ще се и потретим. 😉
Отдавна е ясно всичко. Писано е някъде из предните страници.
Още от сега нека е ясно за всички, че този сезон няма да има нищо общо с предния. За мое голямо съжаление.
НО, аз казвам все пак да дадем шанс, а и нали всички искаме това шоу да го има. Е, явно, за да го има поне на този етап това е начина. С драми и скандали, защото за съжаление у нас това продава. Стига и психолозите и сценаристите да са си свършили добре работата. Нещата не опират само до скандалното, трябва да има някакъв стойностен 'сторилайн'
Въпреки всичко това поне игрите ще са си честни, защото в това отношение контрола е много голям и няма как да се манипулират, както е в някои случаи в ИВ например.

# 909
Не съм обнадеждена от новия формат, но да видим. Честно казано предпочитам да има Сървайвър, макар и изкривен, отколкото да няма Simple Smile

Ето мнението ми за участниците и предположение как ще се справят:

Бегло са ми познати:
Снежана Макавеева - изглежда ми перде, но някак си си я представям, че ще се изпокара рано-рано с някого и ще си замине
Марго Купър - никаква идея нямам, но някак си ми се струва, че ще е приятна изненада, защото повечето ще я смятат за кифла, щом е миска
Иван Булкин - знам го само от едночасовото му участие в Игри на волята, според мен тук ще е много по-надъхан, за да се реваншира. Но ми изглежда като кифльо.

Имам повече мнение:
Татяна - попадала съм ѝ на интервюта и не е от особено интелигентните хора, но тренира здраво и мисля, че няма да има проблем с игрите. За оцеляването според мен ще кифлее, макар и да не е израснала в лукс и разкош.
Божана Кацарова - много е оправна, но според мен ще се оплете с избухливия си характер и няма да издържи много
Георги Валентинов - адекватен ще е в подготовката, но мисля, че има остър характер и няма да му се получи социалната игра, ако изобщо има такава в този сезон.

Следя ги редовно и/или съм ги гледала в други предавания:
Благой Георгиев - влиза или за да чисти имидж, или за хонорара, а защо не и двете. Образът, който си е изградил в главата ми, е на мъжка кифла от ББ и ми е много странно как е решил да се впусне в такова приключение, но със сигурност ще ми е интересно да го гледам. Предполагам, че няма да "оцелее" дълго, но и няма да се бори за това.
Филип Буков - от една страна за него знам, че спортува много редовно и със сигурност поне от този отбор ще един от най-добрите в игрите. Но това, което съм виждала е, че страшно много се опитва да си изгради някакъв суперзвезден имидж на големия интелектуалец (в първите 3 епизода задължително ще вметне, че е завършил НГДЕК, не, че е малко постижение) и някак си мисля, че няма да е много автентичен.
Стефани Разсолков - Стефи я гледах в Къщата на инфлуенсърите и според мен тук няма да е много по-различна. За който не го е гледал - тя е оправно и способно момиче, много е хитра (дори и в тамошните понякога детински мисии, успяваше да измисли някаква врътка и да надлъже останалите) и си е тип "силен играч". Обаче е и много инатлива и бунтарка на всяка цена, не умее да спазва правила и лесно се кара с хората. Със сигурност няма да е периферен образ в играта, но нямам идея с какъв знак ще е.
Стефан Попов – Чефо - той и Буков са ми сравнително еднакъв профил, но Чефо е много по-натурален и "пичага", както се вика. Интелигентно момче е, знам, че е тренирал метода на Вим Хоф, също и спортува много, така че предполагам, че няма да му е проблем участието в предаването. Като характер е малко по-остър и ако попадне от грешната страна на коалициите, може и да не продължи дълго в предаването. Но със сигурност искам да го гледам и нямам търпение.

Като цяло съм доволна от участниците.

# 910
Аз се чудя само дали Татстонера ще носи бански изобщо.... 🤔
За сега тя ми е фаворит. Мисля, че знам един от неизвестните-юристът. Имам големи съмнения, че е Александър Александров, но не мога да потвърдя.

# 911
  • София
Божана не съм я гледал в МастърШеф, ама явно си е перде

# 912
Божана я гледах и в МастърШеф, и в Брадъра. Доста цапната уста има, да не говорим, че е и алкохоличка. Много неприятна личност.
Макавеева я виждам за първи път. (Явно е играла в сериал/формат, който не съм гледал)
Буков и Булкин са ми ОК. Някой каза, че Филип Буков може и да не издържи там? В Игри на волята тия с тренираните тела (Генчо, Аспарух) бая издържаха на глад край дивата река, без да мрънкат.
Фолкпевици…да не коментирам. А този ММА боеца не го знам, но нищо чудно да издържа на екстремни условия.
Стефан Попов малко е поизчистил варненския диалект, доста ме дразнеше говора му преди, но ми допадат разсъжденията му на политическа основа. И той обича да пътешества, планинар е, мисля, че ще се приспособи.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 21:51 от diziler

# 913
Аз имам много смесени чувства към Божана. Честно казано си мисля, че хейтът към нея е малко прекален, а специално в Мастър Шеф беше брилянтна и тотално си заслужи победата. От друга страна обаче, малко try hard ми идва цялостното ѝ поведение пред камерите. Не ме дразни, но и ми се струва неестествена "too cool for school" осанката, която изгражда.

Чефо не е зле като инфлуенсър, опитва се момчето, но според мен се взима и за малко по-умен, отколкото е. Гледах го в едно по-сериозно интервю, мисля за "Свободна Европа" беше и дори, когато генерално се съгласявах с неговото мнение, то ми се струваше, че не се изказваше по най-добрия начин. Едно е да звучиш умен, докато си написал сценарий, който следваш за видеото си и друго е да звучиш интелигентно в ситуация, където не всичко е отработено.

Благой - мисля, че няма какво да губи. Българите си сменят мнението непрекъснато. В момента той е на дъното на общественото мнение, но едно представяне, където предимно мълчи и се представя добре в игрите и ще видите как всички изведнъж ще почнат да го харесват.

Филип Буков - намирам го за посредствен актьор, но момчето се опитва да общува с фенове, изгради си позитивна репутация. Мисля си, че и той като Чефо може и да загуби от участието си. Струва ми се, че има доста лесно ранимо его, което да му изиграе лоша шега в течение на играта.

Макавеева смейте ми се, но я знам от това, че е бисексуална. Навремето тя беше от първите публични личности за които се тиражираше подобно нещо и все още беше мега скандално едва ли не. С друго не я познавам.

Останалите са ми непознати лица. Нямам идея коя е чалга певицата, а другите съвсем са ми мъгла.

# 914
В какво превърнаха Сървайвър??? Нещо съм скептично настроена.Само като чуя за Благо,чалгаджийки,и някакви инфлуенсъри и вече ми прилошава....

Общи условия

Активация на акаунт