🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 787
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 915
Да, за съжаление. Надеждата ми е в новите участници. Т.нар. "неизвестни".
а специално в Мастър Шеф беше брилянтна и тотално си заслужи победата.
Това никой не го оспорва. Перфектна кулинарка. Но с участието си във ВИП Брадър тотално ми падна в очите. Имам особено мнение към жените дето употребяват нонстоп цинизми и имат груб изказ като на някой автомонтьор от крайния квартал. Това нещо тотално отвращава. А и надига чашката още от сутринта.

# 916
Честно казано не мога да оспоря кулинарните заложби на Божана,ама тази жена ми е толкова нечистоплътна и гнусна ,и само като си представя ,че и ям от храната ,ами колкото и да е добра просто няма да мога.

# 917
  • Великобритания
Честно казано не мога да оспоря кулинарните заложби на Божана,ама тази жена ми е толкова нечистоплътна и гнусна ,и само като си представя ,че и ям от храната ,ами колкото и да е добра просто няма да мога.

тва го казваш, само щото не си гледала или виждала Макавеева на живо ..отврат е ! Няма такова нещо честно

# 918
На мен и Божана, и Буков и Макавеева са ми крайно неприятни личности. Благой и той там. А другите известни дори не ги знам. Изобщо не ме кефят като каст на Сървайвър.

# 919
При тричасови епизоди сериозно се замислих дали ще гледам, а Сървайвър ми е любимото риалити.
Освен това, аз искам да гледам Сървайвър, а не пионерски лагер на морето. Гласуването на публиката пък хептен не уйдисва на концепцията на формата.
Добре поне, че американският все още не се е изродил толкова, въпреки че там политическата коректност адски много взе да ми додява.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 23:46 от Дидичка

# 920
Нямам търпение, само дето това ще е Биг Брадър, не Сървайвър, но и Брадър ми се гледа. Избрали са ги млади и "хубави", ще залагат на скандали и свалки.
Симпатизирам на Филип Буков ❤️❤️, на Стефани и Благой.

Най-противна и неприятна ми е Божана, отвратително бездарна, лигава, инфантилна и все пияна или надрусана.

# 921
С тази констелация от звезди, може да дадат чека за 100К на последния оцелял зрител.

Само Луна и Динко липсват от каста, както и Ники Кънчев като лице на предаването, за да сме 100% сигурни какво гледаме. Големия (полу)брат на Сървайвър. Simple Smile

# 922
И на Чефо му се сбъдна мечтата да го вземат някъде, че да го дават повече време по Тв-то и да го забележат вече хората, че да вирне още повече носът. Той ми е Ники Чакала 😆. Спада в моята графа актьори, които са изкуствени, пренавити, напъващи се. Не го следя изкъсо и може ли да бъркам в преценката си.

А качената снимка на лицето с име Стефани Разсолков😳 няма нищо общо с момичето участващо в Къщата на инфлуенсърите 🙄 Добре че написахте, че е участвала там, че да се сетя коя е 🤣.

# 923
За Буков почнах да се притеснявам как ще си скубе и оформя веждите на самотен остров? Ще си развали милият вечно учуденото изражение.
За жените, не се притеснявам - те знаят 2 и 200.

# 924
Този Буков е голям глезльо. Антипатичен ми е.

# 925
Гласувах "не" и "за нито един".
Само Макавеева ми е позната и то заради "Под Прикритие" нищо друго не знам, но гледам че сте я подредили добре.

Тези хора може би се успокояват, че няма лоша реклама и не очакват как ще си сринат репутацията (ако е имало такава).
Еле па турски "диригент" въобще няма никакви причини да им я пази. 

# 926
  • София
Ауткаста с коментар за каста! 😃 (на римата се смея)

# 927
Чакаме го да се разпише и тук!

# 928
Следя от днес.
Гласувах с Да на въпрос 1. Харесвам предаването, не познавам някои от т. нар. Известни.
На въпрос 2 - Буков и Марго.
Според мен ще е интересен сезона.

# 929
Буков вярно си скубе веждите. Ще му е трудно на острова, да Grinning
A ако добавят и другата вечно пияна и надрусана (Лора Караджова) ще са си добра компания с Божана. Втората поне може да готви Wink

Във ФБ се лее мощен хейт.

Общи условия

Активация на акаунт