🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 784
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 930
От вас разбрах че ще е турски продуцента и че Карамазов няма да е водещ.Усещам че ще е голямо разочарование сезона.
Снежана я знам и аз от под прикритие и че е бившо гадже на Куката,голямо одумване беше тогава че бяха с голяма разлика помня и тя парадираше с бисексуалността си.Абе заложили са на "скандални звезди ",ама като поогладнеят ще стане нетърпимо сигурно.

# 931
Не разбирам и хейта. Или гледаш, или не гледаш. Никой никого не е задърпал.

# 932
  • Sofia
Отдавна беше ясно какво ще представлява новият сезон, че ще го правят други и ще е различен, писали сме, коментирали сме тук... Въпросът ми от вчера, понеже тръгнаха някакви разяснения след моя пост, беше относно първоначалното "изменение" на ам. формат от турците (отпреди 10 год. или когато там се е случило).
Почудата ми е как и защо лицензодържателите са го продали да се прави, но с различни правила, които тотално изменят смисъла на шоуто. Как се е получил тоя spin off или не знам как точно да го нарека... Странно ми е и се чудех дали някой знае нещо повече?!
Така или иначе ще чакам да видя какво се е получило, но признавам, че съм доста предубедена.
В анкетата не гласувах, нямам симпатии към изброените. Надявам се да изскочат приятни изненади.

# 933
Здравейте и от мен.
Кой ще е водещ на този сезон?

# 934
Следя от днес.
Гласувах с Да на въпрос 1. Харесвам предаването,  познавам бегло повечето от " Известните "
На въпрос 2 - Буков и Марго.
Според мен ще е интересен сезона, но съжалявам ,че няма да бъде в старият формат

# 935
Аз изобщо не знам дали ще гледам сезона. Такава пародия се очертава. Но понеже няма нищо читаво по тв ще го почна сигурно

# 936
  • Разпиляна във въображението
Аз го възприемам като нов формат състезание. Нито Сървайвър, нито ИВ.

# 937
На мен ми е все тая кой ще участва, защото и аз не го възприемам като истински Сървайвър. Ще заложат на сеир, ще има сериозна игра за зрителите... Сериалче.
Тъй като каста е по-скоро недолюбван, кои известни личности определяте като достатъчно известни + подходящи за формата?
Аз стискам палци за Чефо. Гледала съм му видеата, харесва ми.

# 938
Хелоуууууууу!
Току-що научих за звездния каст и идвам на сеира Joy
Благо горкия не го виждам там - вярно, екзотичен остров, палмички - по неговата част, ама няма коктейли, скариди, ала бала.  Поне някоя мадама нова да намери.
Снежана и Божана предполагам, че ще изследват кое растение на острова става за пушене Joy
Надявам се турците даа се постарали, ще има сеир, дано и другото да е на ниво.

# 939
  • Великобритания
И на мен ми е много интересно да разбера кой ще е водещия.. харесвах Владо като такъв
Иначе хейт ще има винаги , това е целта - щом го има , значи има интерес, няма значение дали е положителен или не..

# 940
В анкетата НЕ и за нито един от мен.

Ще дам шанс на всеки от участниците да ми хареса с изключение на Иконата. За него съм прекалено предубеден и съм го отписал предварително.

# 941
Много дълги епизоди и ако се прточи сезона ентусиазма на зрителите  подозирам, че ще спадне...
Повечето известни не са ми известни, включително този Чефо, за пръв път го чувам и виждам, Буковите сериали не съм ги гледала, Татяна за пръв път разбирам, че съществува, както и това девойче Стефи...
Но пък заради Божана загледах Мастър шеф - тя, Снежана и Благо са ми "известните". И по моята скала - издържам ги! Smiley

Кога ще обяват неизвестните? Smiley

# 942
Кой е Иконата?

# 943
# 944
Аз си мислех, че е Божинов. Не знам дали изобщо е бил коментиран като участник, но ако беше щях да гледам с голямо удоволствие.😃
Предполагам също, че Благо ще стане бързо любимец на публиката, заради простотата си и неловки смешки и ситуации. Гледала съм го в Черешката и той изобщо не е надувка, свенлив е.
Мислех да не гледам сезона, но ще се поддам на сеира. Очаквам Биг Брадър в джунглата и няма да се ядосвам, че са опропастили формата.

Общи условия

Активация на акаунт