🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 177
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Разпиляна във въображението
Миналогодишният финал на Сървайвър беше тотал щета.

# 1 111
Там, където са намесени Николети, Фикита, Азисовци и прочие- не гледам.

# 1 112
Там, където са намесени Николети, Фикита, Азисовци и прочие- не гледам.
Чак толкова пари няма продукцията. Взели са по-бюджетните им версии.

# 1 113
Верно Фики може да е водещия,знае турски,уж научил и английски,ужас 🤣🤣🤣.

# 1 114
  • София
Излязоха имената и снимките и на неизвестните:

https://survivor.btv.bg/news/dominikana-stava-arena-na-zhestokat … alzhi-90-dni.html

Едис Пала е участвал в Черешката на тортата, явно е вярно и за брата на Константин - Светослав, Павел пък е син на Ради Здравков от ЦСКА.

Ще снимат 90 дни.

Футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 11:39 от Niya-

# 1 115
Виктория, Зейн ги няма. Явно от към спойлери за Сървайвър не ме търсете, подведоха ме Mask
Информацията за водещият е от друго място, дано поне там да е вярна.Светльо го харесвам като водещ, но на друг тип съдържание, дали ще пастне тук Rolling Eyes

# 1 116
Знам, че първото впечатление понякога лъже, но тези ми изглеждат по-кекави в сравнение с отбора на звИздитИ.  Май ще падат често 😂

# 1 117
Участниците са ясни,водещият не! Е те това за пръв път го виждам май 😂

# 1 118
Едис Пала участваше в "Черешката на тортата" и е мека китка. Не е толкова "неизвестен". За мен са по-неизвестни половината от отбора на "известните" (ММА боеца, Макавеева, Татяна...), от тази тема разбрах за тяхното съществуване Grinning
Верно Фики може да е водещия,знае турски,уж научил и английски,ужас 🤣🤣🤣.
То неговият "турски" е такъв турски, че сигурно никой не го разбира като отиде в Турция, това си е Делиормански. Як диалект.  Да не говорим, че по същия начин говори и на български, на мекичко и на "тъз заран" (тази сутрин)... Нали го гледах в Съботното шоу на Ники Станоев по БНТ1. Трябва да поработи по говора си, щом е публична личност.
А английски определено не знае. Всички помним "Издислав"

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 13:10 от diziler

# 1 119
Слаб ми изглежда каста на неизвестните. От мъжете само Крум ми е симпатичен. От жените Геновева ми допада като жена, но мисля, че най-далеч ще стигне Ермина стига да не се окаже скандалджийка.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 15:27 от ThunderoS

# 1 120
Eдис Пала:

Той сам си се представя в първите няколко минути.

# 1 121
Определено ни очаква Биг Брадър на остров. Очаквах една идея по-спортни натури Joy

# 1 122
  • София
Спортистите ги гледаме в Игри на волята как ги правят на маймуни и как участват в нагласени игри с яко предимство за фаворита на продукцията. Няма никакъв смисъл от топ спортисти във 'фейк формат'

На мен ще ми е любопитно как ще се справят едни обикновени хора, като 95% от тук пишещите поставени в екстремни ситуации, защото тамошния климат не е като нашенския.

И игрите в Сървайвър винаги са били честни.

Иначе за неизвестните участници ще кажа, че е много рано да дам мнение. Непознати са ми, но някои от тях могат да заблестят ярко. Например миналата година кой можеше да предположи, че един режисьор (Зоран) ще се справя по-добре в игрите от един лекоатлет и треньор (Ванко). Това е то Сървайвър. Очаквай неочакваното. В Игри на волята всичко е прекалено ясно и се знае - този е машина и ще мачка. И той мачка, но накрая друг прибира парите...
Та така. 😊

# 1 123
На мен ще ми е любопитно как ще се справят едни обикновени хора, като 95% от тук пишещите поставени в екстремни ситуации, защото тамошния климат не е като нашенския.
А, оттук пишещите едва ли някой би кандидатствал в Сървайвър. Просто коментираме формата.
Скрит текст:
Иначе бил съм в Доминикана, супер жега целогодишно и много висока влажност. Потиш се като за световно, а дрехите веднъж намокрят ли се, не изсъхват с дни. Възглавницата ми беше като мокра, все едно си си постлал полумокър чаршаф, не добре изсъхнал. А пък участниците там няма да имат ни чаршафи, ни възглавници, така че да не ги мисля Grinning Ще си кладат огън, ще ядат скакалци и така Wink

# 1 124
Ааа, грешиш. От тук пишещите точно Дяволо е кандидатствал за Сървайвър Wink

Спортистите ги гледаме в Игри на волята как ги правят на маймуни и как участват в нагласени игри с яко предимство за фаворита на продукцията. Няма никакъв смисъл от топ спортисти във 'фейк формат'
Уфф, и ти си прав...

Общи условия

Активация на акаунт