Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 832
  • 363
  •   1
Отговори
# 195
  • USA
А дедито няма ли някой син на твоята възраст подходящ....то малко като.....ще стане

# 196
Седем години са заедно... Ако още не е завършила, не знам, а изказът ме кара да мисля, че не е продължила с докторантура примерно.

# 197
  • USA
Те 7 г заедно, но другите студентки го сваляли защото не знаели, че те били заедно. 7 г да те държат в "тайна" някак не е читава работата.

# 198
Нищо ново под слънцето... Имах познат, който всяка година сменяше първокурсничката на сърцето си. Rolling Eyes Как ще каже на новите, че не са единствени и специални?!?

# 199
Аз да си повторя въпроса: жена, деца и внуци има ли в картинката и знаят ли за авторката?

# 200
Темата е "Що не ближе в делничен ден ?".
Не се отклонявайте, а дайте да видим какво може да се направи, да не отиде една любов зян. Ако стане някакъв сакътлък и няма плежър на 24 май, следващия опшън е за девети септември.

# 201
  • USA
Ти пък 24 май  6 май е по-близо!

# 202
Догодина половината празници,   ще отпаднат😂

# 203
Ти пък 24 май  6 май е по-близо!
Не може на 6 май, щото е много близо  до Великден! Трябва му според мен повече време да зареди батерията.
Ние хубаво си чешем езиците тук, ама от вчера се питам -това момиче няма ли баща, да плесне два шамара на набора( може и батко да му е).

# 204
Тя е на 27,не на 15,че баща и да се разправя с мъжете, с които спи.

# 205
Тя е на 27,не на 15,че баща и да се разправя с мъжете, с които спи.
Да де, ама е била на 20 като е започнала. Не че е малка, но със сигурност това е ситуация, която си струва намесата. Той вече е бил на 60.

# 206
Преди 7 години е бил на 58. И очевидно момичето си няма баща.

# 207
На 20 е била пълнолетна и особено, ако вече е започнала работа и се издържа, как някой ще се намесва?

# 208
На 20 е била пълнолетна и особено, ако вече е започнала работа и се издържа, как някой ще се намесва?
ОК съгласна съм. Но ти ми кажи откровено, дали би приела “без бой” подобна ситуация за детето си?

# 209
За човек, който не е имал баща, може и да е приемливо и изобщо да не разбира как така някой ще се намесва.

Общи условия

Активация на акаунт