Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 843
  • 363
  •   1
Отговори
# 180
Които пак са гнусни. Справка - някои наши полЕтици 😉.

Но да, съвсем друго е. Подобна възрастова разлика говори за сериозни ментални и морални отклонения. И при двамата.

# 181
Дренче, твоя деди паралия, а? Wink

Питам как се живее на оргазми и моля да не ми отговаряте на въпросите  с въпроси.
Simple Smile

# 182
Интересно защо избора трябва да е портфейл или оргазми. Честно казано, една умна жена, никога няма да разчита само на мъжа до себе си, както и да търпи дълго време паразит, неспособен да подсигурява семейството.
И честно, няма портфейл, който да ме изкуши да пипам/целувам меките вмирисани телеса на някой дядка. Живея си достатъчно добре, карам нова кола, имам изплатено собствено жилище и си лягам с 43 годишен.
Но хората сме различни. Щом не повръщате, че даже и ви харесва, няма проблем. Всеки има право на лош вкус.

Абе после какво да кажат мъжете една жена разчита за секса на един за портфейла на друг  -абе сама си казваш що за "жена си " после не обвинявайте мъжете .По принцип не искам в леглото не а изобще да познавам такива Б.. като теб

# 183
  • София
Дренче, твоя деди паралия, а? Wink

Питам как се живее на оргазми и моля да не ми отговаряте на въпросите  с въпроси.
Simple Smile
Отговарям /в кръга на майтапа/ . Срещате се за час-два, тупа-лупа и чао.

# 184
Скрит текст:
Интересно защо избора трябва да е портфейл или оргазми. Честно казано, една умна жена, никога няма да разчита само на мъжа до себе си, както и да търпи дълго време паразит, неспособен да подсигурява семейството.
И честно, няма портфейл, който да ме изкуши да пипам/целувам меките вмирисани телеса на някой дядка. Живея си достатъчно добре, карам нова кола, имам изплатено собствено жилище и си лягам с 43 годишен.
Но хората сме различни. Щом не повръщате, че даже и ви харесва, няма проблем. Всеки има право на лош вкус.

Абе после какво да кажат мъжете една жена разчита за секса на един за портфейла на друг  -абе сама си казваш що за "жена си " после не обвинявайте мъжете .По принцип не искам в леглото не а изобще да познавам такива Б.. като теб

Ко казА, ко??

# 185
  • София
Аз питам как се живее без оргазми, имаш отговори - давай Laughing

# 186
Не съм обсъждала опция без. Не знам защо ги уйдурдисваш към или или работите.

# 187
  • София
А, защо реши, че аз конкретно ги деля Wink

# 188
Ми така кажи, какво ми обясняваш имал ли пари.
🤗

# 189
То с такава възрастова разлика-оргазма върви с кеша. Нема пари, нема оргазми. 😂

# 190
То Горджито към мен персонално се обръща, не ми знай разликата.

# 191
Ти пък разкрий тайната и да се свършва тоз съспенс.

# 192
  • София
И пари, и оргазми.
Дрен е гърмяна пушка.

# 193
  • USA
нашата мома най -вероятно е студентка...а дедо любовта на живота и преподавател, то това го споменахте де, ама може да няма финансова облага а само докато завърши каквото си учи, а междувременно да мрънка, че той е......е и бега.

# 194
А на мен по-скоро ми прилича на бивша студентка, която се е хванала с дедито, за да си изкара изпитите и дипломата, но се е увлякла и сега се чуди как да се откопчи така, че да не излезе съвсем кучка. И пита в прав текст дали основанието „пълен егоист и не ми задоволява нуждите“ е достатъчно оправдание да го зареже и да си хване някой по-млад.

ПП Въпросче: дедито има ли си жена, деца, внуци? И ако не всичко това накуп, колко от изброените?
Не, не е празно любопитство, важно е за избистряне на картинката.

Общи условия

Активация на акаунт