Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 858
  • 363
  •   1
Отговори
# 165
Сверка, св**ка, френска все тая, не мисля че обекта за експеримента ще се дърпа😉

# 166
  • Great Britain
Прочетох четивото,ако така мога да се изразя , въздържам се от коментар , не ми стигат думи.

# 167
А може ли някой да ми обясни какво представлява мъжа от старата школа?

Лежи и чака,...не те докосва, не те целува, не се интересува дали си възбудена и готова, а най- лошото е, дали си свършила. Твоите оргазми ,не са му важни.
Стои, като бастун и си гледа собствения кеф.
Едно време бабите ни,сигурно затова не са отдавали такова значение на секса. Вдигат полата на нивата и айде ...5 минути и свърши тая.

Пп. Замислих, се откога е открита френската любов, и откога мъжете я практикуват. Като, че ли не е била разпространена в средновековието.

# 168
Joy старата школа, новата школа.. просто до преди век жената никой не я е броял за човек, какво останало да го интересува задоволяването й. Сексуалната революция май беше с хипитата, когато започва да се говори за различни ориентации, женски оргазми и тн. Ама тоя е бил жив 70-те, да се е образовал

# 169
Първо, не мисля, че го обичаш. Та ти не обичаш себе си, поставяйки се в тази ситуация, камо ли него. Подозирам, сериозен финансов мотив, и дано да има такъв, иначе си за терапия.
Споменаваш, че опита ти с връстници е лош, защото били егоисти, мамини синчета и т.н.
Ами какво очакваш от момчета на 20?
В тази възраст гребеш с шепи от живота, и не се грижиш за друг, който трябва да го прави за себе си.
Ти нямаш абсолютно никакъв опит с млади мъже( не момчета) 30-40 годишни, за да имаш реална база за сравнение.
Баща ми е на 65, втория мъж на майка ми е на 65. Знам точно колко са  сексуалните възможностити на тази възраст. Да не говорим, че баща ми цял живот е бил бохем и женкар- до ден днешен се поддържа, спортува, храни се здравословно,изглежда доста по-млад от възрастта си,  преди години не един или два пъти  съм го засичала в дискотеки с момичета на моята възраст, и въпреки всичко няма допирна точка с 43 годишния ми мъж.
Аз смятам, че имам стабилност( нещо, което казваш, че търсиш), въпреки, че не съм женена за дядо ми.
И не знам дали не бъркаш стабилност с отглеждане.
Факта, че не се старае показва абсолютната му сигурност, че има други причини, които да те държат там.
А ако искаш хубав секс, си намери млад любовник, и си стой с деди, защото вкъщи хубав секс няма са получиш. Ще става все по-зле.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 09:20 от Cygnus_i

# 170
  • Great Britain
Joy старата школа, новата школа.. просто до преди век жената никой не я е броял за човек, какво останало да го интересува задоволяването й. Сексуалната революция май беше с хипитата, когато започва да се говори за различни ориентации, женски оргазми и тн. Ама тоя е бил жив 70-те, да се е образовал
Хубавко нещо е оргазма.По два начина се получава - пълен член и пълен портфейл на собственика му.Ако и двата начина са налични оргазмът се превръща в множествен такъв.В днешно време това ,на нивата определено е било друго.

# 171
Ми айде живей на оргазми без портфейла или ходи на нивата да дадеш личен пример.

# 172
  • София
Дренче, твоя деди паралия, а? Wink

# 173
  • София
Тъй като скочи толкова, май има нещо такова.
Обаче нея я разбирам. Мъж наша възраст и нагоре, без пари е живо проклятие.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 10:38 от Rockstar

# 174
Интересно защо избора трябва да е портфейл или оргазми. Честно казано, една умна жена, никога няма да разчита само на мъжа до себе си, както и да търпи дълго време паразит, неспособен да подсигурява семейството.
И честно, няма портфейл, който да ме изкуши да пипам/целувам меките вмирисани телеса на някой дядка. Живея си достатъчно добре, карам нова кола, имам изплатено собствено жилище и си лягам с 43 годишен.
Но хората сме различни. Щом не повръщате, че даже и ви харесва, няма проблем. Всеки има право на лош вкус.

# 175
Авторката спомена студентки, което ме навежда на мисълта, че мъжът е преподавател. Освен, ако не прави нещо странично, надали става дума за портфейл.

# 176
Авторката спомена студентки, което ме навежда на мисълта, че мъжът е преподавател. Освен, ако не прави нещо странично, надали става дума за портфейл.
Аз пък беден преподавател не познавам. Повечето(които аз познавам и са ми преподавали) са едва ли не с  наследствени титли, от неслучайно семейство, с доста имоти и къщи в центъра на столицата и по хубавите квартали. Плюс че преподават на 5 места и се занимават и с издателска и научна дейност.
Може да не става дума за пари, а за статут в обществото.

# 177
Познавам и неособено заможни преподаватели, а и зависи какво се има предвид под портфейл.
При този тип отношения обикновено не става дума толкова за пари, колкото за авторитет, който привлича.

# 178
Хайде сега. За да си с 40 години по-възрастен от теб вариантите са два. Или има милиони, или ти с милиони. Ама дефицити.

Това си е чиста извратенящина.

# 179
И аз не се сещам за друга причина, освен мноооооого кинти.. ама и колкото и пари да има, пак е гнусно.
Има и по-млади милионери Wink

Общи условия

Активация на акаунт