Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 812
  • 363
  •   1
Отговори
# 210
Поставих майка си в ситуацията да трябва да го приеме. Е, нямаме 40 години разлика, но е достатъчна.
Никой никога не си е позволил да се меси, нито от моя, нито от негова страна.

# 211
И аз не се сещам за друга причина, освен мноооооого кинти.. ама и колкото и пари да има, пак е гнусно.
Има и по-млади милионери Wink
То има по- млади, ама може авторката да не е достатъчно убава.
Пък и конкуренцията е безмилостно жестока Joy

# 212
40 години разлика и 20 години има разлика😂😂😂. Почти се разбрах. 😂😂

# 213
  • София
40 години разлика и 20 години има разлика😂😂😂. Почти се разбрах. 😂😂
Ти мани, ама като руса и аз разбрах Laughing

Двадесет години е едно, 40 друго, да.
На тези години човекът е нормално да има внуци около пълнолетието и син за женене, втори път Laughing

# 214
  • София
Догодина половината празници,   ще отпаднат😂
Защо?!

# 215
  • По света и у нас
Когато тя е била на 14, този е бил на 51. Когато тя е била на 3 той на 40...От това по ясна педофилия - здраве му кажи. 

# 216
Доста нетрадиционна е разликата от 37 години, но не може да става дума за педофилия, тъй като той е започнал отношения с нея не само, когато не е била дете, а дори вече е била жена.
Спрете да си съчинявате!

/По същата “логика” тези с 10 години разлика са педофили, защото жената като е била на 10, мъжът е бил на 20г./

# 217
Всъщност не е нетрадиционна, по-скоро неразбираема за съвремието ни и най-вече за географските ширини.
В миналото при уредени бракове не е било нетипично да омъжат жена за доста по-възрастен мъж, в някои части на света и сега се случва (за жалост там наистина са замесени деца).

# 218
  • По света и у нас
А кой е педофил тогава бе Королева? След като има такъв термин, значи не си съчинявам.

# 219
Щеше да е педофил, ако беше започнал връзка с нея, когато е на 12-13 примерно и изпитва сексуално влечение към деца. Тя е много по-млада от него, но е възрастен човек, а не дете.

# 220
  • По света и у нас
Сега ще ми изкараш, че и Джефри Епстейн не е педофил защото момичетата му са били на по 14-16-21 години докато той ги е трафикирал. А той е бил учител в гимназията на 35... познай защо.
То между другото където е 20 там е 15, не си много по-различна нито на тяло нито на акъл. Възрастта и предпочитанията на мъжа имат значение, защото той е на заветните 58... Защо той се вижда като нормален партньор за такова момиченца?
На времето ходех с една компания момчета на по 23-24 години, един се хвана със 17 годишна, и другите момчета от компанията се чудеха, какво имат да си приказват тези двамата, при положение, че той завършва унито, а тя е още ученичка...Такаче, това не са измишльотини.
Разликата може и да се стеснява с възрастта, но като гледам тези с 37 годишната разлика и до сега не са я стеснили.

# 221
Има разлика дали е на 12, на 16 или на 21... Законът не е създаден случайно. На 18 години тя може да реши да има връзка с мъж на 80. Дали за нас е нормално или не, няма никакво значение.

# 222
  • София
И аз така си викам, ма на̀, не могло!

# 223
  • По света и у нас
Не, че не е могло, ами след 18 год. на закона вече не му е работа да предпазва дядофилките от педофилите. До 18 трябва да се осъзнаеш ,че се занимаваш с дедо.

# 224
Ако той е на 25,а тя на 5, става дума за педофилия. Ако е на 40,а тя на 20 - не. И в двата случая разликата е 20 години. Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт