Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 171 135
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 500
Буболина, а защо трябва да ги информираш? Джули не е болна. А дали някоя от тези майки те информират, когато детето им е прясно ваксинирано?
И какво като е ваксинирано "прясно"?
Да не би да е болно от проказа? Wink
Ами да, особено ако е ваксинирано с живо полио, нали?!!
Вируса се излъчва до 2 м след това в изпражненията, нали?!!
Да не би да кажеш, че не е вярно, защото ще е много нагло вече от твоя страна!

bendji2710, явно всяка комисия във всеки град е своя собствена губерния, защото във Варна АД няма шанс за отмяна на ваксинациите.

# 1 501
kambanka 2304, имаме АД. От април го лекуваме с хомеопатия с доста голям успех и септември, когато бяхме при алерголога, детето не беше много обринато, имаше малко обриви по сгъвките и белези от стари обриви и алерголога сметна това за напълно достатъчно! Докато, поради моето незнание, и била е с повече обриви и са й слагали задължителните ваксини до 2г. възраст!  Peace
Ваксините и АД нямат нищо общо. Нищо!

# 1 502
г-н Birdie, вие нали казахте, че приключвате с тази тема! Поне си дръжте на думата! Явно нещо ви тормози, щом почти не излизате оттук и следите стриктно всеки пост.

# 1 503
  • Пловдив
Birdie, защо тогава ни освободи комисията?! И защо са споделили с джипито, че при този проблем, появил се още в родилното, след сложените там ваксини, е трябвало да се отложат всички ваксини за определено време?! И защо комисията директно я освободи, а не отложи с определен срок, следващите ваксини?! Че това са лекари като теб, специалисти, мисля...Може би нищо не разбират?! Или аз нещо не разбирам?

# 1 504
Birdie, защо тогава ни освободи комисията?! И защо са споделили с джипито, че при този проблем, появил се още в родилното, след сложените там ваксини, е трябвало да се отложат всички ваксини за определено време?! И защо комисията директно я освободи, а не отложи с определен срок, следващите ваксини?! Че това са лекари като теб, специалисти, мисля...Може би нищо не разбират?! Или аз нещо не разбирам?
Липса на съвременна информация. Проблеми с квалификацията... .
АД НЕ Е алергично заболяване.

Вие да познавате поне един човек в Бг способен да лекува АД правилно? Аз не (поне от четеното вече 3 години).

# 1 505
г-н Birdie, вие нали казахте, че приключвате с тази тема! Поне си дръжте на думата! Явно нещо ви тормози, щом почти не излизате оттук и следите стриктно всеки пост.
Темата е и "Ваксинационни Програми".
Така че-аз съм тук. Но рядко... Wink

# 1 506
Никого не гоня, но това не са ли ваши думи:

"Аз поддържах тема за ваксините 2 години тук.
Нито я приеха, нито я заковаха (2-та част), нито показаха интерес. Напротив-обединиха я с клюкарски форум на кресливци.
Защо да пиша повече? за кого?
Блъскайте си главите сами... аз бях дотук, поне в този форум "

И как трябва да се разбира?

# 1 507
По-лошото-> не се търгува Вит К.
*Защо? бил "канцерогенен". Как стигнаха до тези изводи? те си знаят... и те не знаят. Това за "канцерогенността" е теза от началото на 80-те години, отдавна,отдавна оборена.

има си го http://framar.bg/product_review.php?id=30002071&from=0&p … .++%E2%E8%F2.%CA1

# 1 508
  • София
Аз и без това съм си свършена от страх... а сега и това с вит. К,  ме довърши, значи ли че дъщеря ми има предразположеност към раково заболяване от този витамин?

# 1 509
Никого не гоня, но това не са ли ваши думи:

"Аз поддържах тема за ваксините 2 години тук.
Нито я приеха, нито я заковаха (2-та част), нито показаха интерес. Напротив-обединиха я с клюкарски форум на кресливци.
Защо да пиша повече? за кого?
Блъскайте си главите сами... аз бях дотук, поне в този форум "

И как трябва да се разбира?
Никак.
Пиша само когато нещата съвсем "зазлеят". Нещо като полезен коректив тук и там. Wink
Но без системна информация.

# 1 510
  • София
bendji2710 или някой друг с опит с тези комисии за освобождоване от ваксини, може ли да споделите по-подробно каква е процедурата. Личната лекарка ли ви изпраща или алерголог? Какви документи се представят? Комисията преглежда ли детето или само документите? Плаща ли се нещо - легално, нелегално  Money?
Дъщеря ми е с АД и се замислих за този вариант - особождаване от комисия.

# 1 511
Буболина, а защо трябва да ги информираш? Джули не е болна. А дали някоя от тези майки те информират, когато детето им е прясно ваксинирано?
И какво като е ваксинирано "прясно"?
Да не би да е болно от проказа? Wink
[/quote]
Ами да, особено ако е ваксинирано с живо полио, нали?!!
Вируса се излъчва до 2 м след това в изпражненията, нали?!!
Да не би да кажеш, че не е вярно, защото ще е много нагло вече от твоя страна!

Бърди, защо ме пропусна? Невидимка ли съм? А Wink 

# 1 512
Излъчва се и е проблем при определени обстоятелства. Ако правите "нулеви дози", например, които никой не прави.
Но не по принцип, и не ако се ползва както трябва.
Орално полио междувпрочем не се ползва от 2000 година.

# 1 513
В Бг не се прави от 2006 г!

# 1 514
  • Пловдив
bla_bla, за комисиите за освобождаване: първо се опънах на личната, че нямам намерение да продължавам с ваксините и особено пък защото детето ми има проблем - АД. Тя се опита да ме убеди, че АД нямало нищо общо, че ще има санкции, ако откажа, проблем в училище, който наистина ми направиха, и трябва да подпиша отказ и т.н.или че трябва да минем на комисия, но тя, според нея, в никакъв случай, няма да ни освободи.
Аз поразпитах малко тук из форума и попаднах на една мама, тука от Пловдив, освободени по същия начин, тя ми каза за бележката от алерголог, при кой са ходили и т.н. Дъщеря ми имаше обриви, доста слаби, към този момент, но си взех час и я заведох при съответния алерголог, първо той й изписа някви кортикостероиди, които не съм ползвала, ние сме на хомеопатия, и в края на прегледа му споделих, за това, че искат да й слагат ваксините в този момент, че се притеснявам и т.н. Алерголога веднага издаде бележка за забавяне на ваксините-до една година. Отидох при личната с тая бележка, тя се завайка как тия специалисти нищо не разбирали, и кво щяла да ни прави сега...И каза, че ще занесе документите в комисията, но е сигурна, че няма да ни освободят.
Занесла е в комисията, само съответната бележка и нейното мнение, че детето наистина е с обриви в момента, явно да се отърве от нас  Wink, и комисията, за изненада на личната, веднага са освободили детето от проба Манту, БЦЖ, полио и ДТК т.е. от всичките ваксини, които сега трябваше да ни сложат!
Издали са съответния документ /протокол/ и с него нямахме проблем и в училище.
Та това е. Нито сме били при самата комисия, нито сме носили някакви специални документи, нито сме плащали нещо! Успех и на вас!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт