, дано е по-скоро. Само не разбирам, защо трябва да ни тровят, осакатяват и дори морят децата ни и как спят спокойно? 
Че колко ли детски живота е "подпалил" той!
Очарована съм от представянето ти - държа се много естествено, непринудено и достойно! Успя да насочиш вниманието на зрителите към някои съществени моменти, въпреки твърде ограниченото времево предаване, прекъсванията на водещата и стремежа на шамана все той да каже. Освен това имаш благо и приятно излъчване и си много хубава.
Как не си свали самодоволното изражение поне при вида на увреденото детенце...продължаваше да си се усмихва нагло и самовлюбено.
Той щял да обясни...той щял да каже...той всичко знае, от аборигените само се иска сляпо и безусловно подчинение.
), настояваше да разбере какви са основанията, според които тази ваксина се поставя на всички новородени. И тук шаманът беше неотразим направо - ами ако майката била болна от хепатит Б. Изследванията не били достатъчно сигурни...И айде за това да слагаме ваксината на всички бебенца, дето още не знаят на кой свят са. Ами убедена съм, че не съм единствената, която не би се поколебала, да си направи и 10 изследвания, ако трябва, пред алтернативата да ваксинират бебето ми. 
Далеч не успях да кажа всичко, което исках в това предаване. Много ми се искаше да разкажа как в родилния дом (преди близо 8м) педиатърката там се опитваше да ме убеди колко безвредни са тези първите ваксини, които се поставят на новороденото. Но най се втрещих, когато чух от нейната уста, че тя опасната ваксина, която можело да доведе до психически отклонения се поставяла в 4-тия месец.

Точно така е. Множествената склероза е автоимунно заболяване, причина за което са ваксините. Аз така и не разбрах той дали беше на ясно с това. Преди да ни поканят в студиото, се бяхме събрали на една масичка в коридора аз, двете майки (които бяха на червеното диванче), жената с пострадалият син като бебе от ваксина (вече 22-годишен младеж) и този човек с множествената склероза. Той ни дръпна една реч колко били полезни ваксините, а пък той как пострадал от тях, ама трябвало да преодолеем страха от тях и да си ваксинираме децата. При, което ние само се споглеждахме, защото така и не намерихме логика в думите му. Едната майка му обясни, че лекарите всъщност се опитват да ни всяват страх от болести, а той едва ли не каза, че ни се всява страх от ваксините, който ние трябва да преодоляваме.
Абе, шантава работа.
...Страшно логично ми звучи заключението на Андреас и Мари_анка. Наистина ми е трудно да повярвам, че този човек действително мисли, че страхът от ваксините, а не този от страшните болести, "от които те предпазват", трябва да бъде преодолян. 
Препоръчани теми