Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 274
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 690
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Видимо не наблюдавах странични ефекти - температура и т.н. но нали към 10-15 ден най-критично е относно борбата с вкараните вируси!!! #2gunfire

# 691
Няма вируси,които да са вкарани.Органиzма се бори беz проблем с всякакви микроорганиzми..Проблема в ваксините са техните други сьставки...алуминиев хидроксид,тиомерzал,неомицин...
Ефект или има веднага и е силно иzраzен или идва след години...

# 692
Нали идеята е да се изградят антитела срещу болестта. Съставките за какво са. Простете за невежеството. newsm78

# 693
С консервантите/аджуванти се предиzвикват антитела.Не с вируси или бактерии...Това е основата на zаблудата при ваксините...

# 694
Как ще обясните - Ваксинирано дете от групата на сина ми имаше коклюш миналата година. поставиха карантина. Това реакция от ваксината ли е или не са изградени антитела.

# 695
Ваксините не дават имунитет,ама е сложно да се обясни с две думи...цялата тема е около 100 страници...

# 696
  • Виена
Филма е пропаганда ЗА ваксините.Внимавайте Peace
И аз осанах с подобно усещане  Confused Показаните случаи са "официални?. Тези хора са имали сили, нерви и възможност да ползват адвокати, да оповестят проблема си. А колко не могат... #Cussing out
Все пак филмът си струва да се види. А на този сървър (в гугъл) не мож  ли да се качи и "Скритата истина", че аз още си чакам диска от България и се очертава чак през ноември да го получа?
Кристиян, декларацияна от страницата на АЕГИС дали има възможност да се разпространи в България, как мислиш? Дали да не се направи едно запитване до организацията и текстът да се пусне и на български с тяхното лого, както е направена оригинално  newsm78 Мисля, че има кой да се възползва от нея, нищо, че все още е задължителна имунизацията. Всъщност имаме ли новини дали гласуваха изменението за препоръчително ваксиниране?

# 697
Нещо интересно от постинга на една мама в чужбина
Цитат
за БЦЖ ваксината - тук изобщо не е във ваксинационния календар. Ние много се чудихме дали да я сложим на малкия човек, преди да се приберем в БГ. Но не я сложихме по следните съображения - казват (говорихме даже с вирусолог от техния институт по вирусите), че даже и от ваксината детето може да се зарази от туберколоза, както и че ваксината не гарантира 100 % предпазване от зараза, а даже и да се зарази детенцето, в днешно време третирането на болестта е успешно. А и тук имат случай на болестта, не е да няма. И аз, родена съм декември 77,и моя прятелка, също родена тогава, нямахме белег на рамото, докато в училище на 14 или 15 години май бях, ми сложиха пак ваксината, и тогава вече ми остана малък белег. Но ако не трябваше да плуваме, можеше пак да нямам нищо. Та белега изобщо не показателен за ваксината.

# 698
[Все пак филмът си струва да се види. А на този сървър (в гугъл) не мож  ли да се качи и "Скритата истина", че аз още си чакам диска от България и се очертава чак през ноември да го получа?

ето го филма Скритата истина (The Hidden Truth)   за тези, които са в чужбина, на английски
http://video.google.com/videoplay?docid=8610554679207090010 може да се гледа онлайн

Simple Smile

# 699
  • Виена
Алекси, благодаря! Аз следя темата и отбелязах, когато пусна линка.  Hug Гледах го филма, но английският ми е не е чак толкова добър (имаше на много места терминология, която е далеч над способностите ми да разбера в детайли) и затова го поръчах да ми го свалят със субтитри в България. Просто попитах, ако на някой му е възможно да го пусне в Гугъл.  Peace

# 700
Рени, извинявай  Blush , не разбрах, че го искаше със субтитрите, затова пуснах пак линка. Терминологията и на мен ми бяга на доста места, но  субтитрите ги чакам по нета. Поне веднъж гледано, после текста е по-разбираем, ако не може да се напасне към филма, докато върви онлайн. А ако има някой, който би могъл и има време да се занимае да го пусне и със субтитри в Гугъл, найстина би било чудесно

# 701
  • Виена
Рени, извинявай  Blush , не разбрах, че го искаше със субтитрите, затова пуснах пак линка. Терминологията и на мен ми бяга на доста места, но  субтитрите ги чакам по нета. Поне веднъж гледано, после текста е по-разбираем, ако не може да се напасне към филма, докато върви онлайн. А ако има някой, който би могъл и има време да се занимае да го пусне и със субтитри в Гугъл, найстина би било чудесно
Няма проблем, ясно е, че не си ме разбрала!
Аз забравих да се похваля, че на първия опит да ни ваксинират детето, успяхме да отклоним "доброжелателното" предложение. Вярно, че Австрия е далеч по-цивилизована от България,  но и тука яростно пропагандират да ваксинираме.  #Cussing out  Ето, и днес  в една аптека са сложили в торбичката с лекарството на мъжа ми листовка за ваксина срещу пнеумококен менингит.  ooooh!

# 702
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223346.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=220801.0

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 22:23 от Dodo79

# 703
Някой няма ли познат ъплоудър из българските (и не само) торент тракери, за да гo качим пак филмa там? Така ще можe да се тегли и от чужбина. Имаше го "скритата истина" в бол.бг и в старата арена преди, но сега и двата тракера вече ги няма... А нещо ъплоудърите станаха много кът напоследък Simple Smile.

# 704
Как се отварят архивните теми? Във фейворитите са ми и ми изписва, че не могат да бъдат намерени в бг-мама.
За правото ни на избор относно ваксините...
За предаването на Милен...
Обратната страна на ваксините...
и темите от първа страница, също не могат да се отворят?

Общи условия

Активация на акаунт