Мисля, че има кой да се възползва от нея, нищо, че все още е задължителна имунизацията. Всъщност имаме ли новини дали гласуваха изменението за препоръчително ваксиниране?
Гледах го филма, но английският ми е не е чак толкова добър (имаше на много места терминология, която е далеч над способностите ми да разбера в детайли) и затова го поръчах да ми го свалят със субтитри в България. Просто попитах, ако на някой му е възможно да го пусне в Гугъл.
, не разбрах, че го искаше със субтитрите, затова пуснах пак линка. Терминологията и на мен ми бяга на доста места, но субтитрите ги чакам по нета. Поне веднъж гледано, после текста е по-разбираем, ако не може да се напасне към филма, докато върви онлайн. А ако има някой, който би могъл и има време да се занимае да го пусне и със субтитри в Гугъл, найстина би било чудесно
, не разбрах, че го искаше със субтитрите, затова пуснах пак линка. Терминологията и на мен ми бяга на доста места, но субтитрите ги чакам по нета. Поне веднъж гледано, после текста е по-разбираем, ако не може да се напасне към филма, докато върви онлайн. А ако има някой, който би могъл и има време да се занимае да го пусне и със субтитри в Гугъл, найстина би било чудесно
Ето, и днес в една аптека са сложили в торбичката с лекарството на мъжа ми листовка за ваксина срещу пнеумококен менингит.
. Препоръчани теми