Благодарим zа идеята.
Ужас. И излезе едим дебел чичко, и каза, че сега, щом като на милиони щели да помогнат, това, че някой и друг процент деца дават фира (демек увреждат се невъзвратимо) било нормално и приемливо. Нямам думи! 
Нашият татко до миналата година е бил като опитно животинче - кой каквото и да е правел, той си е купувал чинно всякакви ваксини и си ги е слагал с твърдото убеждение колко добре се грижи за тялото си.
Обработвах го по време на цялата бременност как няма да ваксинираме, но не мога да кажа, че имах кой знае какъв успех. Но сега, когато проблемът вече се зададе и трябваше твърдо да имаме обща позиция по въпроса, няколко сайта, дадени от Кристиян, с добре поднесена информация направиха революция във възгледите му. Имаме късмета да живеем в по-нормална по отношение на здравеопазване и спазване на човешките права държава и синът ни не е и няма да бъде ваксиниран. Най-хубавото е, че така мислим вече и двамата, не само аз. Но разни роднини и приятели продължават да ни питат кога и какви ваксини сложихме вече.
.
Комисията не е отложила ваксините, директно е освободила детето от ваксини, за изненада на джипито, която смяташе, че нямаме никакъв шанс... 
Така се бях ядосала, че мислех да я сменям декември, макар че цялото семейство сме при нея, а иначе съм много доволна от поведението й като лекар...Дано и при вас се наредят нещата....

Препоръчани теми