Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 399
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 020
Aila, Не знам как ги изчисляват тия глоби. Мен ме преследват от две години за 100 лв. По 50 за ненанесена ваксина, обаче те нашите не са две, а вече 6-7. Чудя се да не би личната да ги отклонява по някакъв начин, че да не я занимават от хеито. Незнам. Да не би пък да има само някои на които държат или пък след 5 години да получа още глоби ???  Thinking

# 1 021
Мами , а тези които не са  ваксинирали децата си,давате ли ги на дет. градина или училище? Мен по-скоро ме притеснява тоя факт.

# 1 022
Доколкото раzбрах,ако не се плати таzи глоба,няма никакви zаконни последствия.Т.е. не плаЩаШ и ниЩо в крайна сметка.

# 1 023
Ааа, за съжаление не е така. Получих две писма накрая, в които ми казват, че ако не платя/ в седемдневен срок,пишеше във второто/, ще дойдат и ще вземат принудително дължимото +това, че ще покрия разходите им по идването. Е, една майка се беше изказала: че как ще докажат, че еди кое си в къщи е мое,аз ще кажа , че примерно телевизора е на майка ми и т. н. Ама представяте ли си каква циганска история ще стане, разправии, лъжи...А пък и възможно ли е в собствения ти дом всичко да е на някого. За това , сега така ще е , а пък дано се променят законите.

# 1 024
Може ли да се намери отва като zакон,че Ще има екzекуция при не плаЩане на глобата?
Safe Heaven беШе писал отдавна,че последствията са като zа административна услуга,но може и да греШа.

Обаче,ако човек се zаяде и не плати,става много опасно zа теzи,които иzискват глобата,zаЩото,ако се стигне до сьд и тн...дьржавата Ще се наложи да плати обеzЩетение,а не обратното.
С насилствено ваксиниране се наруШават основни zакони.

# 1 025
Еми така е, ние с със съпруга ми се бяхме заинатили да съдим държавата и сигурно ще го направим по-нататък, но за в момента имаме много работа и други проблеми. А за едно дело ще ни трябват мнооого нерви , време и средства. Да, основно проблема е в нервите и времето. Май трябва да започнем с нещо като подписка, а? Това каза нашата адвокатка . И някакси в тая борба се чувстваме много сами. Окло нас има хора, които също не искат да си ваксинират децата, но ако може с лъжливо отметване за нанесени имунизации, че децата им да са в градини, да не гледат на тях като на луди, да не се разправят и т.н. Еми то не може да влезеш в банята без да се намокриш. Та сега ще видя как да я събера тая подписка, че да се промени закона.

# 1 026

Някой знае ли дали  има някъде качено "Искрено и лично"  от 10.04.07? Много искам да го гледам, но в неттера не го намирам... Praynig

# 1 027
Привет,искам да Ви попитам нещо за ваксинирането с Пентаксим,а именно кога се прави 4-тия прием на ваксината?
Дъщеря ми има три ваксинации с пентаксим,също така и ваксината която е за шарките на 1г.и1м. и нашата педиатърка твърди ,че следвало имунизация на 1г.3м. с полиомиолид и на 1г.6м с инфарикс???Според мен поне от това което съм чела трябва направо на годинка и половина да се постави пентаксим ,моля за съвет и компетентна информация

Благодаря

# 1 028
Верчето, наскоро вървеше подписка (on-line петиция) за правото на избор при ваксиниране. Текстът не беше най-доброто, но бяха се събрали доста подписи. Едва ли ще си сама, ако тръгнеш да правиш нещо Wink

А по повод на банята и намокрянето - след като държавата потъпква моите права, аз се считам за свободна да си намеря изход от ситуацията, който да е най-добър за моите деца. Това е положението. Ако успоредно с това, мога да свърша нещо в обществена полза - чудесно. Ако не мога - не мисля, че други хора следва да ме съдят за това.

# 1 029
 Къде е тая подписка?

# 1 030
# 1 031
Вижте на каква кампания на Уницеф попаднах http://unicef.pampers.fr/bin/start.php?tracking_var=unicefpro_fr.do , френския не ми е силата, но успях да разбера, че с всеки 1 пакет закупени памперси, става възможно ваксинирането на 1 симпатично африканско детенце срещу тетанус. ЗА 50 дни - 15.000.000 ваксини. Така французите помагат. А на нас  кой ли ни "помага"?  Mr. Green

# 1 032
Някъде имаше линк към сканирани листовките на повечето ваксини. Помните ли къде точно, че се убих да го търся и не мога и не мога да го намеря.?

# 1 033
Видях подписката, подписах се. Някой може ли да ми помогне да намеря координатите на авторите. Искам да се свържа с тях.

# 1 034
krissi_K, отговорих ти с моето виждане тук.
Верчето, какво имате да съдите. Вместо да си говорим общи приказки, можело е да обжалвате наказателното постановление. Поне е безплатно, както на въззивна така и на касационна инстанция.
Gracem, коя листовка търсиш? На български ли?

Общи условия

Активация на акаунт