Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 410
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 035
Gracem, коя листовка търсиш? На български ли?

Да, на български. Искам пак да прегледам съдържанието и производителите. Благодаря.

# 1 036
Gracem, коя листовка търсиш? На български ли?
Да, на български. Искам пак да прегледам съдържанието и производителите. Благодаря.

Сайтът е на Изпълнителната агенция по лекарствата

# 1 037

SafeHeaven,
естествено, че това беше първото нещо , което направихме, жалбата ми не беше уважена точно поради факта, че няма и едно законче , на което да се стъпи. Ето затова хората събират подписки и т. н., за да се промени закона. Промени ли се закона нещата ще стават само със жалба.  В семейството, което е направило петицията срещу задължителното ваксиниране, мъжът е адвокат.Мислиш ли, че ако имаше други начини , щеше да се занимава с подписки??? Rolling Eyes
           Виждаш ли сега колко е конфузно да се изказваш преди да си попитал.  И вместо да си говорим празни приказки , можеше просто да попиташ:" Абе , Верче подадохте ли отначало жалба?"  Confused
           Много се изложи, да знаеш.

# 1 038
Цитат
Много се изложи, да знаеш.
Така ли?
Би ли ми преписала решението на Районния съд по твоята жалба.
...и как така имаме наказателно постановление за административно нарушение, пък нямаме закон, на който да стъпи. Административнонаказателни разпоредби се дифинират със закон. Това за обща култура.
...както и да е де. Повече не мисля да ти отговарям.

# 1 039
Таzи детска лекарка се е раzписала с номер 99 в петицията.Ако на някой му трябва..от София е.
Юлия Ангелова Цанкова София България Лекар съм, специалист детски болести. Не само подкрепям петицията, съжалявам, че се прави толкова късно. Имам много лични наблюдения за вредите от ваксините и категорично смятам, че в наше време те са абсолютно излишни! Уважавам правата на родителите и децата и смятам, че те не бива да бъдат накърнявани с насилствено ваксиниране

SafeHeaven
Много благодаря,че си се включил. Hug
Само не се обиждай на огорчена мама минала по тоzи тежьк пьт.Радвам се,че имаШ zнания,които на всеки тук Ще са от голяма полzа.

# 1 040
http://jcn.sagepub.com/cgi/content/abstract/22/11/1308

Врьzка между живака и аутиzма.

# 1 041
Поздравявам всички, които са се замислили по темата

Аз съм един чисто нов татко, който си обича бебенцето и не иска да го тровят. В момента смъквам този филм, но след като прочетох инфото за него, реших да го дам и на вас, мами, да го видите, защото се радвам, че се стремите да направите най-доброто за бебчетата и децата си.
Ето линк към филмчето:

http://kolibka.com/download.php?mid=4837
Vaccination - The hidden truth

# 1 042
Благодаря zа линка ЛОГИК.Мисля,че пове4ето тук са гледали филма,но напомнянето пак е хубаво неЩо. Grinning

# 1 043
Вижте какво намерих! Много интересно ми стана, като прочетох за Тимеросал! И защо, точно този въпрос са, засегнали?  Thinking
 Ваксините били, абсолютно безвредни! Чудно ми е, кого се опитват да зблудят? Joy
http://new.wales.gov.uk/dphhp/publication/protection/immunisatio … arian.pdf?lang=en

# 1 044
Вижте какво намерих! Много интересно ми стана, като прочетох за Тимеросал! И защо, точно този въпрос са, засегнали?  Thinking
 Ваксините били, абсолютно безвредни! Чудно ми е, кого се опитват да зблудят? Joy
  newsm78

# 1 045
Сложи линка Ксилометаzолин...май си го zабравила Laughing

# 1 046
Много се извинявам!  Crazy Така се развълнувах, че забравих за линка.

# 1 047
Раzгледах линка.
Много льжи са каzани накуп.Книжката е спонсорирана от Авентис и Мерк.Това е най важното,zа да раzберем zаЩо са такива отговори.
Да не каzвам,че иzброените статистики са греШни и льжливи.Сьвсем други са реалните статистики,които се водят в официалните институти по инф.болести.

Много вьпроси и отговори.
Само един вьпрос,кратьк и ясен,липсва.
"Ще се случи ли това на моето дете конкретно"?

Благодаря ти zа линка,на мен лично ми е омрьzнало да чета едно и сьЩо.Но поне тук има ве4е хора,които мислят с главите си и могат да прогледнат как се иzвьрта истината и какво ли не се прави само и само всичко да е в полzа на ваксините.

# 1 048
"Само един вьпрос,кратьк и ясен,липсва.
"Ще се случи ли това на моето дете конкретно"?
->Кое по-точно? Ти можеш да се пребиеш разхождайки кучето си... риск има навсякъде и във всичко.
Не такъв е подхода,просто.

# 1 049
Няма подход иzобЩо.Всеки е индивидуален.Няма универсално лекарство zа всички.
Примера с ку4ето не е подходяЩ.Кучето ми не ме ваксинира с биологични екскременти.

Общи условия

Активация на акаунт