Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 807
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 255
Ефи, те хората са по софрите и скарите от рано днес, сравнително малко отиват тепърва да пазаруват в такъв магазин... Е, поне с това се обнадеждавам, че трябва след малко да изляза за седмичен пазар и се надявам да е така Grinning

# 256
Е, Натка, значи аз не съм човек...🤣 Още и кафето не съм си изпила (тъкмо го приготвих)...😆 Но много обичам да пазарувам по/преди празниците, винаги има доста намалени неща, особено месо.🙂

# 257
  • Асеновград
След два дена мъкнене в чантата, успях да стигна до Лидл и да оставя за ремонт прословутия часовник за баня Simple Smile . Сега ще чакам резултат , пак показваше с два часа напред когато му писахме протокола.
Другата седмица мисля да намина за да видя какво ще има със стикери. Евентуално може и да има нещо интересно на добра цена.

# 258
  • Велико Търново
Днес ходих да пазарувам пиз от пазарЯ в града.. Еми много тъпо ми стана, за всичко да питам " на каква цена е", явно ще си купувам моркови и Ягоди от Лидл и това е. Дори не разбрах накрая евтино или скъпо беше 9лв за една червена маруля, една зелена и репички 2 връзки.... Бях забравила какво е пазарлък.
Сиренето за грил какво представлява? Извинявам се за лайка който съм!

# 259
  • Сливен
skk007,не знам в кой град си ,аз в Сливен в магазинче за зеленчуци платих за 3 зелени салати и 1 връзка лук 4лв,тези 9 ми се виждат много.

# 260
Panayotu, дано ви заменят часовника с работещ правилно, ние нашия много ди го харесваме!🙂 Или ти предпочиташ да ви върнат парите?
9 лева за посочените неща ми се струват много. От пазар...🤔🤔

# 261
  • Велико Търново
И на мен ми се видяха много, но свърши вече. Дано поне зарзавата си заслужава! Вече подобни неща от Лидл! Да си трупам там в лентичката и да пия антидепресанти Simple Smile

# 262
В София на пазара марулите са лев,1.20, 1.50...егати цените при скк значи. 😳
Лидъл намалиха агнешкото, щото сме в провинцията...карай, ще спестим. Взехме си много хубави печени кюфтета и кебапчета на левче от Сливница, то и суровите се връзват на толкова : ))

# 263
Леми, вие пак ли сте при черешите? 🙂 В близкия зеленчуков магазин също марулите бяха около 1,20 /според размера/. Ненавиждам, когато по пазарите няма цени и колкото и да струва продукцията, излиза, че ти правят услуга и "от тях да мине"...

# 264
Аз сутринта ходих в 7.30 да пазарувам преди децата да станат. Беше много спокойно Wink нямаше никой по улиците

# 265
Долче, сега сме при тревата, че трябва да се коси 😬
Скрит текст:

# 266
Ох, какво чудесно местенце...❤

# 267
  • Sofia
Ефи, те хората са по софрите и скарите от рано днес, сравнително малко отиват тепърва да пазаруват в такъв магазин... Е, поне с това се обнадеждавам, че трябва след малко да изляза за седмичен пазар и се надявам да е така Grinning
Аха и поне Сф бая се опразнила, че не я знам Ефи къде.
У нас е таква тишина... няма коли по улицата... няма косящи или с друго бръмчащи... само пилета пеят.
Щерката пък отиде на пикник с дужки, та ѝ сптретнах чудна салата с пиле джърк и бейби тиквичките от Лидл, както и царевицата им  и останaлите продукти де. Simple Smile

Скрит текст:

Ауу, Леми, каква красота...

skk007, грил сиренето е като Халумито, ако него си го купувала.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 16:13 от Morena

# 268
Skk, сиренето е това

# 269
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт