Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 438
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Всички ли имате новата лената за натрупване на суми Лидл Плюс?
Нямам аз, не, че ми е голям дерт.
.....
Със закъснение дойде при мен, но бяха отбелязани покупките от преди това, в рамките на месеца.
....
Този обезмаслител ли не е наличен към момента?

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 12:14 от RebelHeart

# 151
  • София
Може ли да помоля за бисквитките.
Благодаря

# 152
И аз нямам все още лента, приложението ми е актуализирано на 25-ти април, писах им.

# 153
Аз имам лента, но покупката ми от 01.05 на стойност 65 лв не е отразена, но пък някъде четох, че е от 02.05, а някой по-горе писа, че и от 1.05 му е отразено.

# 154
След като тази седмица Лидл само с един Пири-пири ме интригуват, а миналата седмица 3 пъти ходих и нямаше прясна мая, сега пак се върнах към пазаруване във Ф. (там знам, че има почти винаги мая на кубче, взех Филаделфия за онази рецепта с чушките- алтернативата на крема сирене в Лидл откакто смениха опаковката не ми допада, намерих си прилични зелени маслини - от по-дребните с бадеми; там поне имат сравнително постоянен асортимент).

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 12:02 от fenyx

# 155
  • София
Аз имам лента, но покупката ми от 01.05 на стойност 65 лв не е отразена, но пък някъде четох, че е от 02.05, а някой по-горе писа, че и от 1.05 му е отразено.
Лошо съм се изразил, извинявам се.
Имах предвид, че са отразени покупки от месеца, извършени преди да се появи лентата. Дали са от 1 или 2 май, не съм напълно сигурен, а и трия веднага бележките, че да не ми се губят тези с гаранциите. Тоест не мога и да проверя. 🙂

# 156
явно вече лидл плюс офертите се следят от все повече потребители,  не като в първите няколко месеци.

Да, защото офертите се публикуват в брошурата. Преди слагаха купоните, сега размениха и слагат офертите.

# 157
ИЗПРАТЕНИ
Подарявам.Само моля някой да ми обясни как се пращат

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 12:40 от teda mars

# 158
  • София
Активираш купоните, след това отваряш Лидл+ картата, правиш скрийншот на qr кода и го пращаш 🙂

# 159
Минат ли повече от 30 дни при рекламация си искате парите и никой не може да откаже. Ако го направи им звъните на Софиянци.
Шогетен лайм има още по филиалите - нашия отлежава в хладилника Simple Smile.
Тъмния не се задържа. Имам още един резерва Simple Smile
Така, така. Аз опатках един с делукс ликьор, който си беше за мен и посегнах и на този белия, който беше за мъжа ми, че той само бял шоколад яде.
Казвате, че по Великден си го е купил- ами да си го беше изял. Той взел две парчета, видял, че е хубав и решил сигурно за Коледа да си го пази Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще му купя нови де, ако намеря.
А този тъмният какъв е? Пак ли е лимитка и хубав ли е?

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 12:56 от Лайкa

# 160
На делукс шоколада с ликьора и на мен много ми хареса. В Мл.2 има цял кашон. Никой не ги купува. А и беше евтин. 1.79 лв ми се върти.

# 161
Аз пак с моя случай за зарядното, ама управителят няколко пъти ми каза, че ще ми го доставят с куриер.
За жалост, сега ще ям конско и от ММ, който беше твърдо против да оставям уреда, защото му е нужен. За това - ако някой все още е виждал в неговия филиал това зарядно с блутут, Нека ми пише, моля

# 162
А защо не се обадите на националния им телефон? Аз повече от един път не питам във филиал за такива неща...Винаги след обаждане на нац. телефон (даже понякога не съм и чакала да мине месец) са се задействали доста бързо и съм си получавала нещата или с куриер, или са казвали да мине през магазина. 🙂

# 163
А защо не се обадите на националния им телефон? Аз повече от един път не питам във филиал за такива неща...Винаги след обаждане на нац. телефон (даже понякога не съм и чакала да мине месец) са се задействали доста бързо и съм си получавала нещата или с куриер, или са казвали да мине през магазина. 🙂
Днес ще звъня, да.

# 164
  • София
Колко време се пазят бележките в приложението или не е до време, а до брой бележки?
Преди няколко дни разчистих всичко за да пазя само гаранциите, но и имаше само бележки от последните около 2 месеца.
За кана, купувана преди това, тцъ...

Общи условия

Активация на акаунт