Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 684
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 210
Влизаме в сезон, много неща ще получат летни цени, не е чудо невиждано.

# 211
Интересно ми е черешите с какви цени ще са.

# 212
компостер ще има другата седмица....чудя се дали имам интерес.

# 213
За мен вино, бира и боровинки. Само се чудя пресни или замразени, вие какво мислите? Като се има предвид, че и пресните ще ги замразя 🤔

# 214
Тогава го прецени по цената - не съм ги гледала, много набързо прехвърлих брошурата.
Минах пътьом сутринта - още няма мая (е за нея имам вариант, не е драма), имаше намалена джентилина и босилек (тъкмо ми трябваше нов).
Погледнах подправката за пиле Кания- няма при нас видими признаци за отлистване, нормален етикет и пълно кашонче от нея на рафта.

# 215
  • Sofia
За мен... боровинки. Само се чудя пресни или замразени, вие какво мислите? Като се има предвид, че и пресните ще ги замразя 🤔
Само дето няма да е шоково (домашното замразяване). Simple Smile  Та това ако решава дилемата...  Пресните пък ги виждаш... Simple Smile  Помогнах, а ?! Simple Smile

Феникс, и аз вчера погледах информативно... няма мая (живата това), ни етикет.
Нали пред Великден я нямаше, после се появи, взимах, сега пак я няма...

Такова ли се търсеше...

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 10:14 от Morena

# 216
  • в сърцата на децата <3
За мен вино, бира и боровинки. Само се чудя пресни или замразени, вие какво мислите? Като се има предвид, че и пресните ще ги замразя 🤔
Аз бих взела пресни. В замразените (според мен) има твърде много "глазура" а.к.а. лед.

# 217
Пресните са култивирани и не стават за замразяване, после са на каша и безвкусни. Замразените са черни, от дребните и сочните. Хубави са лидълските, поне миналата година бяха, а и нямаха изобщо лед.

# 218
Точно, Морена, даже и етикет нямаше за маята. Е нищо, намират ми повече поводи за другия магазин.
Забелязах, че доскоро в Лидл имаше от белите наденици, сега пак са зачезнали, явно ще трябва за тях да чакам като почнат барбекю сезона (не че ние иначе не правихме вече няколко пъти).

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 14:12 от fenyx

# 219
  • София
Нямат лед боровинките, зеленчуците или което и да е.
Ледът се образува след по-дълго съхранение в заледени фризери / камери.

# 220
Течна сладкарска сметана имаше ли в ЛИДЛ? Помня, че веднъж търсих и така и не намерих,  мисля, че служителката ми обясняваше нещо защо няма, но вече не помня дали е било временно или нямат по принцип.

# 221
  • София
Има течна, неподсладена  сметана, описана е в първия пост на темата.

# 222
  • Sofia
Течна сладкарска сметана имаше ли в ЛИДЛ? Помня, че веднъж търсих и така и не намерих,  мисля, че служителката ми обясняваше нещо защо няма, но вече не помня дали е било временно или нямат по принцип.
Ползвай 36% за сладкарски цели /за разбиване, като трябва да я подсладиш.  Подсладена сметана няма в Лидл.

# 223
  • София
За мен почти нищо интересно ( като махнах графата глезотии ,и в последно време рядко минавам и 80 лв сметка ). А някой направи ли му впечатление цената на комплект потник и гащи за дете -19,99 - тия не са добре ..и избродирана да беше тая картинка,пак няма да дам толкова пари:stuck_out_tongue_winking_eye:
Малко ще се почудя за комплекта с нинджите ,че голямото е още фен , но мисля ,че и той е скъп и много ще си помисля.
Бихте ли посочили къде сте намерили  по-ниска цена на тези комплекти  Lego® детско бельо?

# 224
За мен почти нищо интересно ( като махнах графата глезотии ,и в последно време рядко минавам и 80 лв сметка ). А някой направи ли му впечатление цената на комплект потник и гащи за дете -19,99 - тия не са добре ..и избродирана да беше тая картинка,пак няма да дам толкова пари:stuck_out_tongue_winking_eye:
Малко ще се почудя за комплекта с нинджите ,че голямото е още фен , но мисля ,че и той е скъп и много ще си помисля.
Бихте ли посочили къде сте намерили  по-ниска цена на тези комплекти  Lego® детско бельо?
Не съм търсила, просто цената на това не е ок според мен ( купувах скоро на Пес Патрул детско бельо и едно ,че се скъсаха боксерките и друго ,че цената не беше повече от 9,99 , което пак ми се видя скъпо). Лего Нинджаго тениски съм взимала  навремето от Хиполенд за около 8лв.на промоция ,но вече навсякъде цените са УАУ .А пък и детето поотрасна и не е така върл фен на нинджите.

Общи условия

Активация на акаунт