Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 753
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ако на някой му трябва такъв купон  - ПОДАРЕН

Или който и да е купоните за всички.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 18:47 от Тaня67

# 241
Такааа...от днес- типов хляб от 1,19 на 1,49 лв, шунка слайс 200 гр от 2,49 на 2,79 лв, кренвирши 750 гр от 5,99 на 6,49 на 6,70-6,80 лв...Това забелязах минавайки покрай тях.

# 242
Изглежда добре, а и е бг. Цената е повече от отлична. Но го бяха сбутали при другия врат, даже нямаше табела. Няколко тарелки се мотаеха само.
А другият врат какъв е по произход?
Оф, то от вчера е била промоцията, нали обикновено е от петък и не обърнах внимание. При нас едва ли ще има.

# 243
Оф, развалих си настроението с пазаруването е Лидл тази сутрин. Беше една служителка, която не в харесвам, защото е много заядлива. Пред мен 3ма мъже има всичко " Добро утро, честит празник". Исках да я питам нещо " кажете ,не, госпожо". Та, нагиздена, хубава днес ама все така заядлива.
Взех гъби в консерва и прясно мляко 1.5л. краставиците уж току що отворени ама мухлясали. Репичките бяха свежи, но ситни.

# 244
  • в сърцата на децата <3
PeacockLove, относно служителката няма да кажа нищо, че Tatti пак ще ме прати на почивка, но ще си го помисля, а ти ще се сетиш какво съм си помислила 😂😂😂 Нашите са всичките такива, но забелязах, че като започнах да се държа зле са по-мили...

# 245
Подарявам.
Скрит текст:
+ този за замразените плодове.

# 246
Днес ми направи впечатление, че фризерите с месо вече нямат осветление. Изглеждат като неработещи. Сигурно е начин да се пести ток

# 247
Снощи намалиха Агнешкото - срок до 09.05. Само задна четвърт беше на 19 лв/кг.

# 248
  • Асеновград
Това "сирене" е повече от отвратително. След запичане се дъвче парче гума. Втората опаковка заминава в боклука. [......................
......а у дома много се харесва и редовно се купува, близко е до Халуми, но не съвсем, и трябва да се поднася горещо с капки зехтин, малко риган, може и печено доматче чери..... ние си го уважаваме, но е въпрос на вкус, разбира се.
От това сирене, сме изяли доста и никога не е имало проблем. Дане би да е било развалено? Това и халумито са единствените сирена които малкия яде. Аз не му харесвам само това,че не е равно парче- блокче , а някакви странни форми като топка Simple Smile
Планирам да взема с купона ако има налично.

# 249
  • Sofia
Снощи намалиха Агнешкото - срок до 09.05.
Ами късно са се сетили, то е за днес по принцип... онази вечер да го бяха намалили...

# 250
Сиренето за грил е перфектно,а пък за цената си е уникат

# 251
подарявам :
Скрит текст:

# 252
  • Варна

Ако се търси все още, Варна-Битоля имаше 4-5бр днес

# 253
Ходих за сардинки и бяха свършили, но пък се прибрах с испанско сиренце и две лавандулки, то друго нямаше от цветята останало Triumph Днес ще готвя агнешко, пред мен точно вървеше един младеж и лепеше 30% намаление, просто нямаше как да го заобиколя 😁Имаше доста изостанали едри скъпи мръвки, досега не ми е правело толкова впечатление да има много намалени неща по хладилниците, но вече има. То и аз малко прекалих с бюджета, ама нали се изкушаваме да пестим Rolling Eyes На паркинга беше полупразно, също като съвсем никога, дори за момент се почудих да не затварят по-рано по някаква причина Open Mouth За пръв път успях да паркирам баш до входа.

# 254
  • Сливен
Не се сещам ,в коя тема четох,че се търси кафемелачка.От понеделник в К.  ще има на 15.99лв

Общи условия

Активация на акаунт